Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α οκ..όχι εμένα εμφυτεύεται μετά είναι το θεμα😅 καλά ναι αστο όσο ψάχνεσαι τρελενεσαιιιι
    • @Rena92 κορίτσι μου να σε ρωτήσω, μιας και η μικρή σου πάει βρεφικό.. Εγώ επειδή δεν έχω επιστρέψει καθόλου στη δουλειά, δεν την πήγα, φοβόμουν πολύ τις ιώσεις. Ήθελα όμως από τη νέα σεζόν να τη στείλω γιατί ξέρω πόσο καλο τούς κάνει. Ξεδινουν, κοινωνικοποιουνται, μαθαίνουν πράματα, και γενικά δεν έχουν τη βαρεμάρα του σπιτιού. Και μεις πόσο να τα απασχολησουμε, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε και έγκυες. Η παιδίατρος όμως μου είπε τουλάχιστον 3 μήνες αφότου γεννηθεί το μωρό (ιδανικά μου είπε 6μηνο), να μην την στείλω, λόγω ιώσεων. Και οκ, ούτε εγώ θα το διακινδυνευα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη, χωρίς βοήθεια με δύο μωρά μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ (και πολλές νύχτες ακόμα), δεν ξέρω πως θα βγει. Εσύ πως το σκέφτεσαι; Τι θα κάνεις όταν με το καλο έρθει το μωρό; Διαβάζω ότι στο εξωτερικό, δεν υπάρχει αυτή η τακτική, το μεγαλύτερο παιδάκι να μένει σπίτι επειδή ήρθε νέο μέλος..
    • Δεν παίζει ρόλο ο κύκλος περιόδου. Το ενδομήτριο το θέλουν ιδανικά πάνω από 10 τις μέρες εμφύτευσης. Παχαίνει στη 2η φάση του κύκλου μας από την παραγωγή της προγεστερόνης και προετοιμάζεται για την εμφύτευση του εμβρύου. Αν το θέμα ήταν αυό θα μπορούσε απλά να σου συνταγογραφίσει προγεστερόνη μετά την ωορρηξία για να βοηθηθεί. Μην ψάχνεσαι παραπάνω κοριτσάκι μου κ αγχώνεσαι άδικα από τη στιγμή που έχετε εικόνα για το θέμα που υπάρχει στο συντροφο. Εν τέλη αν δε μπορείς να ηρεμήσεις καλό θ ήταν να πας σε γυναικολόγο που εξειδικεύεται στις καθεξιν αποβολές κ όχι στον κάθε τυχαίο. Εμένα μου είχε κάνει scratching στην υστεροσκόπιση, μου ειχε πει αφού κάναμε που κάναμε τη διαδικασία λόγω πολύποδα στο έξυσα και λίγο να αναγεννηθεί, 2 μήνες πριν την εμβρυομεταφορά. Το κάνουν για να είναι πιο δεκτικό το ενδομήτριο στην εμφύτευση. Δεν παίζει ρόλο μετέπειτα στο να κρατηθεί το έμβρυο. 
    • Ναι κ εγώ την σκεφτόμουν! @marinamanoulitsa γράψε μας τα νέα σου όποτε θες 🩷
    • Δε συμμετέχω τόσο ενεργά στο θέμα αλλά έχει λίγο καιρό να γράψει η Μαρίνα η μου φαίνεται; Νομίζω και εκείνη είναι κοντά σε εβδομάδες και την είχα στο μυαλό μου. Ελπίζω να είναι όλα καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...