Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ και μου άρεσε η παρέα που έχετε δημιουργήσει και σκέφτηκα να έρθω και εγώ στην παρεούλα σας.

Είμαι η Nady270914 και δεν έχω ακόμα παιδάκια! Είμαι παντρεμένη 6 μήνες και βρίσκομαι στην προσπάθεια να γίνω μανούλα και εγώ....

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ NADY ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΝΗ 26 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 7 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες . ειμαι η βανια ειμαι 38 ετων παντρεμενη με ενα γιο τεσσεραμισι ετων κι γρηγορα θελω να του προσφερω και ενα αδερφακι.Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μανουλα συντομα γιατι το φορουμ ειναι γουρλιδικο κι επισης μπορεις να μας επισκεφτεις και στο chat εκει πεφτει τρελλο γελιο. Σε περιμενουμε

Δημοσίευση

ΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ!ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΒΑΝΕΙ,Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!:) ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ:)ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

Γεια σου Nady καλως ηρθες κι απο εμενα!ειμαι η Κωνσταντινα και ανυπομονω κι εγω να γινω μανουλα!Η παρεα ειναι απιστευτη!Κοντα η μια στην αλλη και ετοιμη να σε βοηθησει οσο μπορει ανα πασα στιγμη!Ευχομαι να εχεις Καλη Χρονια με υγεια και αγαπη στην οικογενεια σου και να σου φερει αυτο που επιθυμεις,την ευλογια ενος μωρου!Φιλια!!

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...