Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΙΜΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Σε καταλαβαινω...και εγω τωρα που ειδα καφε μου κοπηκανε τα ποδια...τωρα ποσο εισαι;;; επαιρνες και κατι αλλο παραλληλα με την προγεστερονη;;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η danah 2016 είπε:

Σε καταλαβαινω...και εγω τωρα που ειδα καφε μου κοπηκανε τα ποδια...τωρα ποσο εισαι;;; επαιρνες και κατι αλλο παραλληλα με την προγεστερονη;;;

Έπαιρνα το iofolen που είναι συμπλήρωμα κ το παίρνω ακόμα,πρεζολον που θα το σταματάτησω αύριο κ φύλλικο οξύ που το σταμάτησα όταν έκανα τις πρώτες εξετάσεις που μου έδωσε σίδηρο κ έχει μέσα φύλλικο οξύ σύν ότι έχει κ το iofolen.αυριο κλείνω την 12η εβδομάδα κ μπαίνω στην 13η.. 

Δημοσίευση

Εγω παιρνω προγεστερονη.ενεσεις ηπαρρινης και felicine....τα υπολοιπα που λες δεν τα ξερω...τωρα θα παω παλι πεμπτη και μαλλον θα μου δωσει σιδηρο...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η danah 2016 είπε:

κάποια στιγμή μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο το παίρνουν σχεδόν όλες οι εγκύουλες..το ιοφολεν αν ήταν θα στο έδινε από την αρχή δεν το δίνουν κ όλοι.. Το πρεζολον άστο είναι κορτιζονη. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Έπαιρνα το iofolen που είναι συμπλήρωμα κ το παίρνω ακόμα,πρεζολον που θα το σταματάτησω αύριο κ φύλλικο οξύ που το σταμάτησα όταν έκανα τις πρώτες εξετάσεις που μου έδωσε σίδηρο κ έχει μέσα φύλλικο οξύ σύν ότι έχει κ το iofolen.αυριο κλείνω την 12η εβδομάδα κ μπαίνω στην 13η.. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Tweema είπε:
στις πριν 11 λεπτά, ο/η danah 2016 είπε:

κάποια στιγμή μπορεί να σου δώσει μαγνήσιο το παίρνουν σχεδόν όλες οι εγκύουλες..το ιοφολεν αν ήταν θα στο έδινε από την αρχή δεν το δίνουν κ όλοι.. Το πρεζολον άστο είναι κορτιζονη. 

Καταλαβα...τι να κανουμε...υπομονη για τα μπεμπε μας....καλο σου βραδυ και ευχομαι να σου πανε ολα καλα...με το καλο να ειναι???

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η danah 2016 είπε:

Καταλαβα...τι να κανουμε...υπομονη για τα μπεμπε μας....καλο σου βραδυ και ευχομαι να σου πανε ολα καλα...με το καλο να ειναι???

Ειχατε κ πονουσ περιοδου??σαν κατι να νιωθω..μηπως τελικα μ ερθει???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena90 είπε:

Ειχατε κ πονουσ περιοδου??σαν κατι να νιωθω..μηπως τελικα μ ερθει???

Αδιαθετησα τελικα κοριτσια

Δημοσίευση

Καλημερα elena90 δεν πειραζει μην το βαζεις κατω την επμενη φορα θα εισαι τυχερη....????

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η danah 2016 είπε:

Καλημερα elena90 δεν πειραζει μην το βαζεις κατω την επμενη φορα θα εισαι τυχερη....????

Μακαρι κοριτσι μ τι να πω

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena90 είπε:

Μακαρι κοριτσι μ τι να πω

Μην το βαζεις κατω και εγω περασα πολλα μεχρι να φτασω εδω και εχω ακομα δρομο και πιστευω να τα καταφερουμε.....????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.