Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

I kali mou fili Tasoula thn paraskeui tha ferei ston kosmo ta didimakia ths. Tha sas parakalousa oles na kanete mia proseuxoula na pane ola kala . Ta morakia tha erthoun ston kosmo arketa noritera apo oti tha eprepe kai exo para polu megali agwnia.

Euxomai kai proseuxomai ola na pane kala, ta mwrakia ths na einai gera kai ths dinei dunami o theos na megalosei ta 3 paidakia ths.

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τις καλύτερες ευχές μου στην κοπέλα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τα μωράκια να βγουν νικητές στην μάχη που θα δώσουν. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Όλα θα πάνε καλά! Να μας ενημερώσεις για το τι έγινε!

Δημοσίευση

SE KATALAVAINO APOLUTA XERO POS NOIOTHEIS KAI TI AGONIA KAI AGXOS EXEIS...

EMENA H FILH MOU H MALLON KALUTERA H ADERFH MOU (GIATI GIA MENA AYTO EINAI)GENNHSE STHN 27 EBDOMADA PRIN 1 XRONO...

PEUDETHKAN POLOI OLOI TOUS ALLA TORA EXEI ENA THHRIO,TON GIANNH POU EINAI MIA XARA KAI YGIESTATOS..

OLA THA PANE KALA,KAI THA EXO KAI THN FILH SOU ALLA KAI TA DIDIMAKIA THS MESA STIS PROSEUXE MOU..

KOURAGIO KAI SE SENA GIATI TORA THA SE EXEI POLU ANAGKH..

GRAPSE MAS NEA

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ,ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ SOFIADAV. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ (ΤΑΣΟΥΛΑΣ) ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΕΣΕΝΑ.. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

κοιταω ψηλα στον ουρανο

το Θεο παρακαλω:

ν κοιταξει χαμηλα ολου του κοσμου τα παιδια.

Θεε μου σε παρακαλω μια μητερα ειμαι καιεγω

το παιδι μου να προσεχεις μα και αυτα που συντομα θα ερθουν στη ζωη,

πονο να μη συναντησουν μονο ενα γλυκο φιλι της μαμας του και υγεια Θεε μου μονο αυτο εχει σημασια , αυτα ειναι το μελλον της ανθρωποτητας.Το μελλον του κοσμου ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση

Σοφία είναι πολύ γλυκό αυτό που κάνεις!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα διδυμάκια να βγουν υγιή και όλο αυτό να περάσει τόσο γρήγορα όσο ένα σύννεφο!!

Ο Θεός προσέχει όλα τα αγγελουδάκια, οπότε κι αυτά θα είναι κάτω από τη σκέπη του!!!

Καλη δύναμη στη φίλη σου και σε σένα ...

Όλα να πάνε καλά και γράψε μας τι έγινε...

Δημοσίευση

Sas euxaristo para para polu!!!!!!!!

exo kala nea!! irthan ta mwrakia ston kosmo simera to prwi!!! einai kai ta duo stin thermokitida, to ena - koritsaki - tha bgei aurio ...to allo tha to metaferoun se dhmosio nosokomeio giati prepei na meinei merikes meres stin entantiki . Pantos ta pragmata einai kalutera apo oti perimename kai ta mwra megalutera :))). To koritsaki einai 2.400 kai to agoraki 2 kilakia ( axx ta mwroulinia...toso mikroulia!!!)

Aurio tha dw thn fili mou kai elpizo suntoma ta mwrakia (mallon tha eimai kai i nona apo to ena :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

filia se oles kai euxaristo gia thn thetiki energeia!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...