Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια στο Ελενα παντως μπορει να παει οποια θελει οπουδηποτε και αν γεννησει απ'οτι καταλαβα! Γιατι οταν πηρα τηλ. με ρωτησε που γενναω!!! Εχει μετα το Πασχα 9 Μαιου! Οποια θελει τηλ. ας μου πει...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Maraki!Tk είπε:

Κοριτσια στο Ελενα παντως μπορει να παει οποια θελει οπουδηποτε και αν γεννησει απ'οτι καταλαβα! Γιατι οταν πηρα τηλ. με ρωτησε που γενναω!!! Εχει μετα το Πασχα 9 Μαιου! Οποια θελει τηλ. ας μου πει...

Τι ώρες το έχει στο ελενα;  

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tonia laoura είπε:

Τι ώρες το έχει στο ελενα;  

9 με 11 το πρωι ειναι κ ειναι 4 μερες!!! Δευτερα-Πεμπτη... Εχει κ απογευματινα απ'οτι μου ειπανε απλα εγω τα απογευματινα δεν τα προλαβαινω γιατι γινονται μια φορα την εβδομαδα απ'οτι καταλαβα σε 4 εβδομαδες! Ενω στα πρωινα σε μια βδομαδα ξεμπερδευεις! Επιπλεον μου ειπε δεχονται μεχρι 33η-34η εβδομαδα! Γι'αυτο εγω τα προλαβαινω οριακα!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Maraki!Tk είπε:

9 με 11 το πρωι ειναι κ ειναι 4 μερες!!! Δευτερα-Πεμπτη... Εχει κ απογευματινα απ'οτι μου ειπανε απλα εγω τα απογευματινα δεν τα προλαβαινω γιατι γινονται μια φορα την εβδομαδα απ'οτι καταλαβα σε 4 εβδομαδες! Ενω στα πρωινα σε μια βδομαδα ξεμπερδευεις! Επιπλεον μου ειπε δεχονται μεχρι 33η-34η εβδομαδα! Γι'αυτο εγω τα προλαβαινω οριακα!

Με βολεύει τα πρωινά κ εμένα αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί και ο άντρας μου....κοίτα κ εγώ ήθελα να είναι μέσα στην γέννα αλλά δεν θα αντέξει χαχαχαχα

Δημοσίευση

Και εμενα ο δικος μου! Ενω στην αρχη ηθελε! Τωρα θελει κ δε θελει! Καποιος του γυρισε τα μυαλα με λεγομενα τυπου: οτι δε θα θελει να με αγγιξει μετα,θα σιχαινεται κ τετοιες βλακειες!!!

Εγω του ειπα ελα να τα παρακολουθησουμε! Ας εχεις το χαρτι! Και οπως σου βγει εκεινη τη στιγμη! Δε σε πιεζω. Αν θελεις θα μπεις αν οχι δεν πειραζει! Παντως θα ηθελα να εισαι και εσυ γιατι ειναι κατι που θα το κανουμε μαζι κ ειναι μοναδικο!!! Ε τον σκλαβωσα!!! Και ετσι τον επεισα!!! χαχαχαχαχαχα

 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Minaki! είπε:

Και για τις καινουργιες κοπελες που δεν με ξερουν διανύω την 25η εβδομάδα εχω αγορακι και ειμαι 33 χρονων!!!!

 

με το καλο και καλη λευτερια! εγω ειμαι στην 24η βδομαδα  εχω κοριτσακι και ειμαι 30!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μαγκι είπε:

Εμας στο Αλεξάνδρα δεν επιτρέπεται να ειναι μεσα ο άντρας... Κανεις βασικα! Οποτε δε χρειάζεται να ερθει!

Δεν επιτρέπεται;;;;;;;; Θα ήθελες να είναι μέσα μαζί σου όμως;;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maraki!Tk είπε:

Και εμενα ο δικος μου! Ενω στην αρχη ηθελε! Τωρα θελει κ δε θελει! Καποιος του γυρισε τα μυαλα με λεγομενα τυπου: οτι δε θα θελει να με αγγιξει μετα,θα σιχαινεται κ τετοιες βλακειες!!!

Εγω του ειπα ελα να τα παρακολουθησουμε! Ας εχεις το χαρτι! Και οπως σου βγει εκεινη τη στιγμη! Δε σε πιεζω. Αν θελεις θα μπεις αν οχι δεν πειραζει! Παντως θα ηθελα να εισαι και εσυ γιατι ειναι κατι που θα το κανουμε μαζι κ ειναι μοναδικο!!! Ε τον σκλαβωσα!!! Και ετσι τον επεισα!!! χαχαχαχαχαχα

 

Μαρακι εμένα δεν θέλει φοβάται χαχαχαχα...οπότε λέω αστον μην πάθει τίποτα και δεν ξέρουν ποιον να μαζεύουν..... 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Tonia laoura είπε:

Δεν επιτρέπεται;;;;;;;; Θα ήθελες να είναι μέσα μαζί σου όμως;;;;; 

Ναι θα ηθελα! Αλλα να μη βλεπει.!!! Μονο να μου μιλάει κ να νου κρατάει κάνενα χέρι!!

Δημοσίευση

Καπου διαβασα για σεξ...αουτσ!! ενα εχω να σας πω.ειστε πολυ τυχερες οσες μπορειτε (και θελετε) να κανετε σεξ οσο ειστε εγκυες!Εγω παλι με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη λες και περασε καποιος με χατζαρα και μου κοψε τη διαθεση απ τη ριζα!!Εκτος του οτι εξ αρχης το κοψαμε γιατι φοβοταν ο συζυγος ,το απαγορεψε ο γιατρος λογω καποιας αιμοραγιας και τωρα λογω πλακουντα.Παρολα αυτα η σεξουαλικη μου διαθεση ειναι υπο το μηδεν...δε ξερω γιατι!Στον υπνο μου ομως δυο φορες μολις ξυπνησα νομιζα οτι ειχα τελειωσει,οπως μια κοπελα πιο πανω!

Παρακατω διαβασα και για την επισκληριδιο...εχει γουστο να μη κανουν ουτε στο πανεπιστημιακο στη λαρισα???Εαν τυχει και παω φυσιολογικα δε διανοουμαι καν τον εαυτο μου να αντεχει το πονο:shock: Στην καισαρικη περιλαμβανεται η επισκληριδιος ετσι κι αλλιως σωστα?

Ρωτησα για μαθηματα ανωδυνου τοκετου στη πολη μου και τα κανουν δωρεαν στο κεντρο μανας και παιδιου!!Θα ηθελα να τα παρακολουθησω για να ειναι κι ο αντρας μου τουλαχιστον σ αυτο!Γιατι στο νοσοκομειο δεν επιτρεπουν να ειναι παρων οσο και να το θελουμε και οι δυο:cry:

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η kelly28 είπε:

Που είσαι ρε @Minaki! ....να κάνεις ότι είναι καλύτερο για το μωρό σου, μην ρισκάρεις τίποτα!

@new_mom_2016 μια λιποθυμία τι είναι...τίποτα...σύμπτωμα της εκυμοσύνης...χαχαχχαχα!

χαχα αντε ντε συμπτωμα ειναι αυτο ελεγα οταν την επαθα να παρω τα πανω  μου!!:mrgreen:

Δημοσίευση

Κοριτσια..εμενα στην κορη μου ο συζυγος ηταν μεσα.. στο μητερα ειχα γεννησει κ εκει θα ξανα παω. Λετε να μην τον αφησουν να είναι μεσα;;;; αφου εχει ξανα μπει κ θα ηθελε να ειναι ξανα μεσα..

Δημοσίευση

Κυριακη μ στ μητερα γεννησε εμενα η μητερα μ κ ο πατερας μου ηταν μεσα στην γεννα... (σ μιλαω γ χρονια πριν)οποτε απ οτι κτλβαινεις αποκλειεται ν μην αφηνουν.γ ν αφησε κ στη πρωτη σ κορη κιολας..

Δημοσίευση

Κοριτσια στην τελευταία μου γεννα εδω στην Αγγλια ηταν και μενα ο δικός μου μέσα.Και μάλιστα οχι μονο στο προσκεφάλι μου αλλα κανονικά τα έβλεπε ολα.Εδω οχι μονο επιτρέπεται αλλα επιβάλλεται κιολας να εχεις σύνοδο και επιτρέπουν μέχρι δυο την ωρα του τοκετου.Η αλήθεια βεβαια ειναι οτι ειχα και εγω ενα αγχος για το μετα πχ αν θα σιχαθεί,αν θα με βλέπει αλλιως μετα κτλ.Αλλα οχι μονο δεν εγινε τιποτα απο ολα αυτα,αντιθέτως ακομα μιλάει για το ποσό υπέροχη εμπειρία ηταν γι'αυτον.Μαλιστα τωρα που έρχεται και η δεύτερη κόρη του του ειπα μια μερα πως αυτη την φορα δεν θα μπορέσει να ειναι μέσα στην αίθουσα μαζί μου γιατι θα πρέπει να κρατάει την μικρη μας.Και αμεσως πήρε τηλεφωνο το νονό του απο Ελλαδα να ερθει εκείνες τις μερες για να μείνει αυτος με τη μεγαλη μας κόρη όταν ερθει η ωρα.Ανυπομονει να το ξαναζήσει μωρε...???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...