Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους !!!!! Είμαι καινούρια και είναι το πρώτο μου ποστ !!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και σας παραθέτω σπερμοδιαγραμμα να μου πείτε απόψεις. Είμαστε χάλια ? Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι η ρευστοποίηση σε 1 ώρα και η μορφολογία. Η οποία μορφολογία βέβαια είναι μέσα στα όρια ..Αλλά μου φαίνεται χάλια εμένα! Ανάλογες εμπειριες ? Να σημειώσω ότι είναι επαναληπτικο οι τιμές ήταν πολύ χάλια πριν 5 μήνες ΚΙ όμως συνελλαβα πριν 4. Το χάσαμε ...Τώρα είμαστε πάλι απ την αρχη..ειναι ο δευτερος μηνας προσπαθειων!!! Καλη επιτυχια σε ολους !!! ❤

20160308_161428.jpg

Δημοσίευση

Καλως ήρθες Lila Lila! Χωρίς να είμαι ειδική θα σου πω οτι το σπερμοδιαγραμμα φαίνεται καλό! Βεβαια η ρευστοποιήση θα πρέπει νομίζω να γίνει σε μικρότερο χρονικό διάστημα εντός 30 λεπτών νομίζω. Η μορφολογία  η κινητικότητα και ο αριθμός σπερματοζωαρίων είναι πολύ καλός. Αυτό που είδα είναι οτι το PH είναι λίγο ανεβασμένο. Απο εμπειρία του αντρα μου θα σου πω οτι αν είναι αυξημένο το PH υπάρχει κάποια φλεγμονή στα γεννητικά όργανα και ειδικά στον προστάτη. Εκεί οφείλεται και η αργη ρευστοποίηση. Γνώμη μου να το δείξετε σε κάποιον ουρολόγο ωστε να σας καθοδηγήσει. Μπορεί να σας δώσει κάποια αντιβίωση και να βελτιωθεί κατά πολύ. Ελπίζω να σε βοήθησα!

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

εγω θα σου ελεγα οτι μου ειπε κ ο γυναικολογος μου εχει πολλες ατυπες μορφες..δηλαδη αν το 40% ειναι ζωηρα κινουμενα απο αυτα καποια ειναι ατυπα δηλαδη δεν μπορουν να γονιμοποιησουν ευκολα... Και εμεις ειχαμε 38% ζωηρα  και 86% ατυπες μορφες.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...