Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χθες εσκασα κ εγω!!! Κ ειπα δε φαω πολυ (η ψευτρα)

Μας εφεραν κ τουρτα αναμεικ εμας ισα ισα λιγο εφαγα δε ςιχα αφησει χωρο :(

Και εννοειται καουρες ενιωθα να.καιγομαι οοοολη!! Λογο.παλιμδρ. του οξεος π εχω μ λεει ο Γιατρος λογο υης κυησης τωρα θ σ γινουν χειροτερες :(

Ρακουν μ σας καμει ναζακια χιχι...τι υπερηχο εκανες;;;

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εμεις γλυκο δεν ειχαμε παλι καλα..χαχαχα 

rakoun και εμας στην αρχη δεν μας αφηνε να δουμε φυλο ουτε καν στην αυχενικη δεν ειδαμε..χαχαχα

Αλλα μονο που το εβλεπα καλα κ μεσα στην ενεργεια..λεω πιο φυλο...ουτε με ενοιαζε...

Και πριν 2βδομαδες στον υπερηχο μολις το ειδα παλι διπλασιο απο την αυχενικη σε εκατοστα χαρηκα παλι πολυ κ λεω κοριτσι αγορι...τι σημασια εχει γερα παιδακια να εχουμε μονο !!!:):xΕιναι το πρωτο σας παιδακι ?

livel εσυ παραεισαι αυστηρη εχεις και ενα μπεμπε φαε κανονικα αλλα λιγο,καλυτερα !

Εκτος εαν ενοεις βραδυ μονο το γιαουρτι τοτε παω πασο:) εισαι οκ!

Δημοσίευση

Λιβελ!!!οταν τρως μονο γιαουρτι η μονο φρουτα μετα δν νιωθει την αισθηση τη πεινας;;;η οτι τ στομαχι σ ψορευει οριενταλ;;;εγω αυτο νιωθω..απαξ κ δν φφαω πρωινο ειδικα..εεεε δν παιζω..ολες φαγατεγλυκακι εχτος απ μενα...θελω κ εγω τουρτα....σημερα πηγαμε με τ αντρα μ γ τις εξετασεις κ ε γαμωτο ξεχασα να παρω παγωτο ?πφφ ...

Ρακουν πσο εβδομαδων εισαι;;;θυμησε μου.  

Κοριτσια φυλο ουτε εμας μας αφηνε!!!!καθοταν κουλουριασμενο κ δν ξυπναγεμε τιποτα.. αδρανεια στ φουλ!!!απ τ πατερα τ πηρε στν υπνο!!!αφου καμια φορα παω κυριολεκτικα με τα καπακια της κατσαρολας απ πανω τ μπαςκ ξυπνησει.ελπιζω τωρα στην β επιπεδου να μας κανει την χαρη..αν κ ο εμβρυολογος κ ο γυναικολος μ εχουν δωσει περισσοτεερες πιθανοτιτες γ κοριτσι...αλλα θελω αυτες οι πιθανοτητες να γινουν σιγουρια...?

Δημοσίευση

14 εβδομαδων ειμαι.
το πρωτο μας νινακι ειναι!
πηραμε και τα αποτελεσματα της αυχενικης, ολα οκ. το ιδιο και με το κολπικο επιχρισμα που μου πηρε για να δει για μικροβια, μυκητες κτλ.
ειμαι αυτη που ο γιατρος της ειχε δει μονο παχος αυχενα και οχι ρινικο οστο κτλ.
Απο οσο καταλαβα που λετε, ο γιατρουλης προτιμα να κανει περισσοτερες επισκεψεις για να το βλεπουμε σιγα σιγα και οχι ολα σε μια, μια και εξω.
τωρα βεβαια θα κανουμε 13 μερες να το ξανακουσουμε, αλλα ας ειναι!

Δημοσίευση

Στη  εβδομαδα π εισαι τ μωρο τ βλεπεις καθε 2 βδομαδες νομιζω..στνηθως οι γιατροι μετα τ πρωτο τριμηνο π μειωνεται κ ο κινδυνος αποβολης σ λενε στνηθως να βλεπεις το νινι σ μια φορα τ μηνα...εγω πηγα την δευτερα κ τωρα θα το ξαναδω 4 απριλη ??

Δημοσίευση

Ναι οπως τα λες Γωγω και εγω πηγα πριν 2 εβδομαδες και θα παω παλι σε 2εβδομαδες στον μηνα πανω δλδ..

Με το καλο rakoun!!Ολα καλα να πανε ευχομαι !!! οταν πας στο γιατρο σου θα το δειτε μετα το φυλο, εμας στην αυχενικη ειχε τον ομφαλιο λωρο μεσα στα ποδια επαιζε και δεν το ειδαμε :)

Δημοσίευση

γιαουρτακι το απογευμα εννοω φυσικα! χιχιχιχιιχιχι!!!!!    δεν αντεχω αλλιως!

κρυβεται το μωρακι σας ε? κ εμεις φατσουλα εχουμε να δουμε απο β επιπεδου! ολο πλατη ειναι! μια κ καλη μαλλον οταν βγει! 

Δημοσίευση

Libel πρωτου πας να τρως ενα κομματακι σοκολατα..εγω προσωπικα δν την ξαναπαταω...παντα κοιμαται οποτρε παω κ πιστευω οτι φταιει οτι ειμαι συνηθως νυστικη...οποτε παω..γτ μ ειπε ο γιτρος πως οταν δε εχουμε φαει το μωρο δ  εχει ενεργεια...κ οταν τρωμε εχει..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβαζα τις συνταγές σας για παγωτο.

Εχω πρόταση: 1μερος μορφατ / 1μερος ζαχαρουχο / 1μερος εβαπορε κ σπατε μεσα οτι σας γουσταρει.εμενα μΑρεσε με μερεντα, ή με μπισκοτο ορεο

βασικα κ τιποτα να μη βαλετε αλλο ειναι θεικο!

Εχθες η μαμα μου εφτιαξε κορμο ψυγειου κ εφαγα 2 φορες....μετα βεβαια υπεφερα αλλα εκεινη την ωρα το χαρηκα για τα καλα.

Δημοσίευση

Κοριτσια.....βαλτες ειστε; ;μ εχουν πιασει κτλιγουρες κ ολο θελω να τρωω ..αφου εχω φτασει σ σημειο ηδη να εχω φαει δυο ντακους γ μεσημερι κ τωρα ξεπαγωνω κιμα γ να φτιαξω μπιφτεκια...δν μπορουσα να κρατηθω..κοριτσια αν συνεχισω ετσι οχι 12 π λεω εγω..αλλα 112 κιλα θα παρω!!!!αχχχ.εσεις τι καλο φαγατες η θα φατε σημερα;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η rakoun είπε:

kalhmera!
παλι με την απορια μειναμε. αγορακι ειναι ή κοριτσακι;
πηγαμε στο γιατρο μας, αλλα καναμε μουτρακια και ειχαμε γυρισμενη πλατη.
βρε απο εδω βρε απο εκει τπτ!!
σε 2 βδομαδες παλι!

Χαχαχα δν πειραζει!! Γερο να ειναι βρε!! :-*

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια εγω οταν παω γιατρο τρωω στις 2 κ στις 4 που παω κοιμαται αλλα ξυπναει αμεσως απο το ζελε χαχαχα την προηγουμενη φορα μας αφησε τον ειδαμε αλλα μετα κουραστηκε κ έκρυβε το πρόσωπό του χαχαχα κουλουριαστηκε κ μας λεει ο γιατρος δν θελει αλλο...κ το κλεισαμε.. την πρωτη φορα που μου χαιδευαν την κοιλια ο συζυγος με τη μικρή δν καθοταν με τπτ...

Δημοσίευση

Τι γλυκο π ειναι!!!!!!κ εγω τ ιδιο παθαινω...τρωω δυο ωρες πριν...την επομενη φορα θα παρω σοκολατα να την φαω μιση ωρα πριν..η επομενη φορα π θα παω θα ειναι στην β επιπεδου.ποιος περιμενει μεχρι τοτε ???? καλη ορεξη λιβελ μου..εγω εφταξα πιλαφι με μπιφτεκακια στ φουρνο...αλλα εγω κανα μπιφτεκακι θα φαω με σαλατα...

Κοριτσια τωρα π εκανα τις εξετασεις μ χε γραψει κ για τοξοπλασμα...κ μ χε πει να ποσεχω πολυ με τα λαχανικα κ τις σαλατες γτ δν εχω αντισωματα..κ φοβαμαι μην εχω κολλησει ?

Δημοσίευση

GWGW02 ολες κανουν αυτες τις εξετασεις! ουτε εγω εχω αντισωματα κ προσεχα να μενω μακρυα απο γατες κ εξω ποτε δεν τρωω σαλατες κ ζηταω να καλοψηνουν το φαγητο! στο σπιτι τα πλενω πολυ καλα! το μαρουλι 2-3 φορες κ με ξυδι! 

Δημοσίευση

Το ξερω πως ολες τ κανουν...απλα φοβαμαι μην εχω κολλησει ουρεοπλασμα.εκτος αυτου εχουμε κηπο κ η πεθερα μ εχει μαζεψει 50 γατες...με τ που ανοιγω την πορτα μ χωρις υπερβολες ερχονται σαν μιλιουνια πανω μου!τις διωχνω...επισης πλενω πολυ καλα κ τα λαχανα κ τ μαρουλια π εχουμε στν κηπο..αλλα οσο να ναι με αυτεςτις γατες....δν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...