Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια 2016

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγω κουκλα μ ειμαι στην 19 εβδομαδα κ δν εχω κανει ακομα ουτε καμπυλη ουτε β επιπεδου ...Καλως ηρθες  κουκλα μ!!!μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη να εχεις...

Εδω ειμαι μινακι μιυ!!!!κ σημερα εχω φαει τ εντρερα μου..κ οχι τπτ αλλο εδω τα τσουζουν κ εγω ειμαι στην απ εξω..μπιριτσα μεζεδακια μουσικουλα .απ ολα!!!!

Κυριακη απ οτι βλεπω εχεις δυσκολη εγκυμοσυνη σα την δευτερηφορα μανουλα ..οσο γ τ κιλα εχω κ εγω ενα θεμα...ποτε δνειχα παραπανω κιλα απ το κανο ικο..κ μ κακοφαινεται τωρα π εχω παρει.κυριακη εσυ ποσα εχεις παρει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα αποτελεσματα και στις δυο σας!!Ολες να εχουμε καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες!Την καμπυλη την εκανα αυτη την εβδομαδα (23 δηλαδη)

Αχ και γω σημερα εχω φαει τα παντα κ αυριο δεν προβλεπεται κατι διαφορετικο..απο αλμυρο σε γλυκο κ φτου κ απο την αρχη?Γωγω ο γιατρος σου δεν σ αφηνει να πιεις;Εμενα ενα ποτηρακι κρασι τη μερα μου το επιτρεπει ασχετα που με πειραζει απο τοτε που μεινα εγκυος..

Δν τον εχω ρωτησει.. αλλα απο μονη μ εχω σταματησει κ καφεδες κ τσιγαρο κ ποτα κ καποιες τροφες π δν κανει (υποτιθεται)τωρα βεβαια οι γνωμες δυιστανται!!!!κ εγω κοριτσακι περιμενω μαλλον.μ τ εχει πει κ ο γιατρος κ ο εμβρυολογος...αλλα θα τ σιγουρεψουμε στν β επιπεδυ!!!εγω θα την κανω 4 απριλιου...

Μινακι μου εννοια σ κ ουτε πινω ουτε τρωω εφαγα ενα ολοκληρο κλαμπ σαντουιτσ μονη μ γυρω στις 6 κ εχω στουμπωσει...ας μη μιλησω γ τ αρνακι στ φουρνο με πατατες τ μεσημερι..κ τ ενδιαφεσα γλυκακι...πως εχω παρει μονο 3 κιλα εναςθεος ξερει...?

Χριστίνα καλώς μας ήρθες!!

Κοριτισα φάτε και για εμας που παιδευόμαστε και μένουμε παντα με την όρεξη...

Σας χαίρομαι Μωρε που τρώτε!!!

Ευχαριστηθειτε τωρα που μπορείτε!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Δν τον εχω ρωτησει.. αλλα απο μονη μ εχω σταματησει κ καφεδες κ τσιγαρο κ ποτα κ καποιες τροφες π δν κανει (υποτιθεται)τωρα βεβαια οι γνωμες δυιστανται!!!!κ εγω κοριτσακι περιμενω μαλλον.μ τ εχει πει κ ο γιατρος κ ο εμβρυολογος...αλλα θα τ σιγουρεψουμε στν β επιπεδυ!!!εγω θα την κανω 4 απριλιου...

Μινακι μου εννοια σ κ ουτε πινω ουτε τρωω εφαγα ενα ολοκληρο κλαμπ σαντουιτσ μονη μ γυρω στις 6 κ εχω στουμπωσει...ας μη μιλησω γ τ αρνακι στ φουρνο με πατατες τ μεσημερι..κ τ ενδιαφεσα γλυκακι...πως εχω παρει μονο 3 κιλα εναςθεος ξερει...?

Καλα εκανες κοριτσι μου !!

Απολαυσε την εγκυμοσύνη σου!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Δεύτερη φορά μανουλα είπε:

Χριστίνα καλώς μας ήρθες!!

Κοριτισα φάτε και για εμας που παιδευόμαστε και μένουμε παντα με την όρεξη...

Σας χαίρομαι Μωρε που τρώτε!!!

Ευχαριστηθειτε τωρα που μπορείτε!!!

Μαρια μου κι εσυ σε λιγο θα τρως και θα ευχαριστιεσαι τα παντα κοριτσι μου!!!

Χριστινα οι τιμες καμπυλης πεφτουν εννοεις στη 2η κ 3η δοση ? Ειναι πιο κατω απο τη 1η? Εμενα αν θυμαμαι καλα ηταν πιο πανω απο τη πρωτη.. πρεπει να ανεβαινει αλλα να ειναι εντος οριων! 

Κοριτσια εγω πηγα παρασκευη στο γιατρο κ μαλλον σε 3 βδομαδες το πολυ μπαινω για καισαρικη... το μωρο δεν εχει παρει θεση κ ο πλακουντας αλλαξε ολο το σκηνικο... εγινε πυθμενικος πραγμα επικινδυνο αποτι καταλαβα.. σταματαω κ δουλεια απο τεταρτη να ξεκουραστω γτ ποναω πολυ κ μπαινω σε τελικη ευθεια.. εχω αγχωθει πολυ!!!

Κοριτσια καλησπέρα.Χαθηκα τόσες μερες.Πολυ κούραση απο την δουλειά και το ξενύχτι και σαν να μην έφτανε αυτό μου αρρώστησε και η μικρή μου.

Και εγώ θα συμφωνήσω Μαρία μαζί σου πως η εγκυμοσύνη δεν μου ταιριάζει καθόλου και δυστυχώς είναι απο τις χειρότερες περιόδους.Φανταστειτε πως όχι μόνο αλλάζω εμφανισιακά φυσικά προς το χειρότερο αλλά αλλάζει και τελείως ο χαρακτήρας μου.Ολα μου φταίνε και τρώγομαι με τα ρούχα μου Χιχι 

Χριστίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις μια τελειομανή εγκυμοσύνη.Ποτε έχεις ΠΗΤ εσυ γιατί και εγώ στην 23 εβδομάδα είμαι.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η livel είπε:

Χριστινα οι τιμες καμπυλης πεφτουν εννοεις στη 2η κ 3η δοση ? Ειναι πιο κατω απο τη 1η? Εμενα αν θυμαμαι καλα ηταν πιο πανω απο τη πρωτη.. πρεπει να ανεβαινει αλλα να ειναι εντος οριων! 

Κοριτσια εγω πηγα παρασκευη στο γιατρο κ μαλλον σε 3 βδομαδες το πολυ μπαινω για καισαρικη... το μωρο δεν εχει παρει θεση κ ο πλακουντας αλλαξε ολο το σκηνικο... εγινε πυθμενικος πραγμα επικινδυνο αποτι καταλαβα.. σταματαω κ δουλεια απο τεταρτη να ξεκουραστω γτ ποναω πολυ κ μπαινω σε τελικη ευθεια.. εχω αγχωθει πολυ!!!

Λιβελ μου ολα καλα θα πανε!!!

Σκεψου οτι το μωρακι σου δεν θα ζοριστει καθολου θα βγει αφρατεμενο!!??

Μακαρι.. με το που μπω εννατο βεβαια θα μου το παρουν κ δε ξερω αν αυτο ειναι καλο.. επισης διαβασα για πυθμενικο πλακουντα κ ειναι επικινδυνο για αιμοραγια.. φραζει τραχηλο.. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η livel είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου γλυκό θα ειναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου!!!Εοδα γεννήσεις με καισαρική είτε φυσιολογικά το μωράκι σου θα το αγαπάς κ θα σε αγαπάει το ιδιο!!

Οσο για τον πλακούντα θέλεις να μου περιγράψεις τι ακριβώς σου είπε;;

Ειμαι υπέρ του εφόσον πονάς να σταματήσεις τη δουλεια κι απο αυριο αν μπορεις...το νινακι ειναι ψηλά ή με τα πόδια;;

Livel εύχομαι όλα να πάνε καλα κορίτσι μου.Δεν εχω ιδέα τι σημαίνει αυτό με τον πυθμενικο πλακούντα αλλά είμαι σίγουρη πως μια χαρα θα είστε και οι δυο.Ποσο θα είσαι σε τρεις εβδομάδες που θα μπεις για καισαρική;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η livel είπε:

Κοριτσια θα σας στελνω μνμ απο το μαιευτηριο .... χιχι

Εννοείται να μας στέλνεις άλλωστε θα είσαι η πρώτη απο την παρέα που θα γεννάς και θελουμε να τα μάθουμε όλα χαχα η τελως πάντων να τα θυμηθούμε οι παλιές 

Γεια σ μαμμυ μ τι κανεις..;;;περαστικα στην μικρουλα σ ..καλα εσυ πως την παλευεις;;;;ποτε προλαβαινεις να ξεκουραζεσαι βρε κουκλα μ...δν γινεται να σταματησεις την δουλεια γ ενα διαστημα;;η εστω να σ βαλουν πρωι....;;;ειναι κριμα...να κουραζεσαι κ εσυ αλλα κ τ μωρο σου..εχεις κανει ξανα τετοια δουλειακαθ ολη τη διαρκεια εγκυμοσυνης σ;;;

Λιβελ ποσο εισαι τωρα κ θα μπεις σ τρεις βδομαδες;;;κ τι μπορει να κανεις ο πλακουντας σ εσενα κ τ μωρο;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mommy 5 είπε:

Livel εύχομαι όλα να πάνε καλα κορίτσι μου.Δεν εχω ιδέα τι σημαίνει αυτό με τον πυθμενικο πλακούντα αλλά είμαι σίγουρη πως μια χαρα θα είστε και οι δυο.Ποσο θα είσαι σε τρεις εβδομάδες που θα μπεις για καισαρική;

Μομμυ μου πραγματικά μπράβο σου!!

Δουλεια,παιδιά,δύσκολη εγκυμοσύνη εισαι θεα!!!

Περαστικα στη μικρή σου,εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!!Τι έπαθε;;

Λιβελ ποσο θα ηθελα να ειμαι στη θέση σου!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η livel είπε:

Κοριτσια θα σας στελνω μνμ απο το μαιευτηριο .... χιχι

Λιβελ μου μην αγχωνεσαι καθολου !!!!

Και της αδερφης μου θα το παρουν πιο νωρις για τον ιδιο λογο ..θα μπει 8 απριλιου να γεννησει ο γιατρος την ειπε πως θα την κανει 2 ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια του μπεμπη και ολα τελεια!απλα την ειπε ξεκούραση πολυ!!!!

Να μας λες τα νεα σου απο την κλινικη για να νιωθουμε κι εμεις οτι ερχεται η σειρα μας..ανυπομονω τοσο πολυ να περασει ο καιρος να ερθει η φυσιολογικη ημερομηνια να γεννησω και να τον παρω επιτελους στα χερια μου!!!!!!

Ο γιατρος ειπε πως το μωρο κατεβαινει με πωπο ..ουτε καν με ποδια.. κ πως αυτη τη φορα ο πλακουντας ειναι πυθμενικος ..χαμηλα κ σα κουβαρι.. αυτο ειναι επικινδυνο κ για μαμα κ εμβρυο κ θα προσπαθησουμε να φτασω στην 36 βδομαδα ωστε να αποφυγουμε θερμοκοιτιδα .. κ κατευθειαν καισαρικη... 

Ευχαριστω κοριτσια για τα μνμ σας!! :x

Τωρα ειμαι στη 34 εβδομαδα!!

Απλα αυτο θελει πολυ ξεκουραση εως ακινησια! Πφφφ ... ποσα μπορουν να προκυψουν σε μια εγκυμοσυνη ως το τελος... 

Σε ευχαριστώ Γωγω μου ήδη είναι καλύτερα σημερα δεν έχει πυρετό.

Οχι ποτέ δεν είχα δουλέψει ετσι σε εγκυμοσύνη.Συνηθως δούλευα κανα δίμηνο μετά που σταματούσαν οι εμετοί και αυτό έξι ώρες σε ταμείο.Καμια σχέση δηλαδή με τώρα που είμαι εννέα ώρες βραδινή βάρδια και όρθια να γεμίζω ράφια.Δεν πειράζει ομως αρκεί να είμαστε καλα.Περναει και πιο γρήγορα ο καιρός με την δουλειά.Για άδεια όχι δεν γίνεται να πάρω με τίποτα αναγκαστικά θα δουλεύω μέχρι και την 34η εβδομάδα.Ουφ υπομονή άλλες 11 ???

Livel με το καλο να μπεις κ ολα να πανε καλα!!Πωπω πως νιωθεις που πλησιαζει τοσο πολυ η ωρα; Ο πλακουντας σου τωρα αλλαξε θεση;

Μοmmy 6/7 εχω ΠΗΤ εσυ;Το ξενυχτι πως το ανεχεις βρε παιδι μου; Εγω στις 11-12 το πολυ ειμαι εκτος λειτουργιας λες κ μου εχουν βαλει διακοπτη..

Οσο για την καμπυλη και η 1ημετρηση μετα απο αυτη της νηστειας ηταν πιο χαμηλη..?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η livel είπε:

Ο γιατρος ειπε πως το μωρο κατεβαινει με πωπο ..ουτε καν με ποδια.. κ πως αυτη τη φορα ο πλακουντας ειναι πυθμενικος ..χαμηλα κ σα κουβαρι.. αυτο ειναι επικινδυνο κ για μαμα κ εμβρυο κ θα προσπαθησουμε να φτασω στην 36 βδομαδα ωστε να αποφυγουμε θερμοκοιτιδα .. κ κατευθειαν καισαρικη... 

Ευχαριστω κοριτσια για τα μνμ σας!! :x

Ολα καλα θα πανε!!!

Κανε την προσευχουλα σου και εδω θα είμαστε παλι και θα τα λεμε!!?

Λιβελ μου μήπως σου είπε επιχειλιος;;;

Μην αγχώνεσαι σκέψου θετικά κ ολα ειμαι σίγουρη πως θα πάνε πολύ καλα και για εσένα κ για το μωρό!!!

Παιδι με χαρακτήρα απο την μήτρα...άκου με τον πωπο...χιχιχι

εχεις καθόλου πονάκια ή αίμα;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...