Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!Tweemaki μου σ'ευχαριστω πολυ ??...Το καλοκαιρι ειναι πικρα εκει που δουλευεις γιατι τραβαει πολυ κοσμο!!!Να κανονισουμε κοριτσια οποτε θελετε εγω ξερετε ειμαι μεσα ???.

Δημοσίευση

Κοριτσια κάτι δεν πάει καλά σε εμένα δεν γίνεται..! Σήμερα χάρηκα ότι τελείωσε και ήρθε πάρα πολύ έτσι ξαφνικά πιρα τον γιατρό μου όμως δεν μπορεί τώρα γιατί είναι στο χειρουργείο 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Νίκη μου υπομονή!! Αυτό είναι αιμορραγία δεν είναι περίοδος μετα απο τόσες μέρες και τόση ποσότητα..πρεπει οπωσδήποτε να σε δει ο γιατρός σου κ να σε βάλει να κανεις εξετάσεις! 

Δημοσίευση

Νίκη κανονικά έπρεπε να σου πει την δευτέρα αλλά τέλος πάντων..αυτά δεν κανει να τα αφήνουμε..κ συ μετά απο τόσες μέρες με αίμα δεν είναι οτι καλυτερο.τώρα υπομονή 3 μέρες κ μακάρι να σου τελειώσει να ηρεμησεις κι εσύ λίγο.

Δημοσίευση

Και δευτέρα και τρίτη δεν μπορεί ο αντρας μου γιατί σχολείο αργά οπότε δεν γινόταν. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ.. η μάνα μου φανταστικε για αποβολή με κάποια μίλησε και τις πέρασε αυτό γιατί της είπα ότι είχα και πιγμα 

Δημοσίευση
  στις On 28/2/2016 at 4:55 ΜΜ, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Και δευτέρα και τρίτη δεν μπορεί ο αντρας μου γιατί σχολείο αργά οπότε δεν γινόταν. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ.. η μάνα μου φανταστικε για αποβολή με κάποια μίλησε και τις πέρασε αυτό γιατί της είπα ότι είχα και πιγμα 

Expand  

Καλά τώρα να σου πω επαθα ενα σοκ δεν το είχα σκεφτεί..αλλά στην αποβολή πρεπει να πονάς πολύ.να έτσι πιστεύω..μακάρι να σου τελειωσε πάντως αύριο,μακάρι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...