Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι 3

kaposetsi

Recommended Posts

Καλό μήνα κορίτσια..

Γωγω στεναχωρεθηκα τωρα..?αυτό το γιατι το σκεφτόμαστε νομιζω όλες και ακόμα περισσότερο οσο περνάει ο καιρός και δεν ερχεται...οτι και να κάνουμε όταν είναι να ερθει θα ερθει κορίτσι μου...σε όλες θα ερθει,σε όλες!

Ή ελπίδα πάντως σε εσενα υπάρχει ακόμα και υπάρχει ή δυνατότητα να διπλασιαστει ή χοριακη σου κ υπάρχει κ κάτι θετικό αν κατάλαβα καλά το ενδομήτριο σου είναι καλό..ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο μηνα κορίτσια! Αχ μακαρι να φερει την ανοιξη στα σπιτάκια μας. Αντζελα στειλε μου σε μήνυμα τ λινκ γτ δεν βρισκω την ιστορία σου.

Γτ ξαναγχωθηκες καλε...αυριο θα ξερεις,θα δεις τιποτα δεν θα ειναξ στο τελος....γωγω μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα,δυσκολο βεβαι,σε καταλαβαινουμε...

Σε οδοντιατρο πάω χαλαρά αλλά σε θέματα εξετάσεων και ιδικά σε γυναικολόγο και παθολογο μπορώ να τρέμω σαν το ψάρι 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Η αληθεια ειναι πως κι εμενα μ αρεσει ο οδοντιατρος οσο κουλο κι αν ακουγεται..χιχιχ

Κι εμένα..  χαχα καλά πάμε.. 

Ουφ εγώ θα πάω και θα του πω ότι έχω ακόμη περίοδο μακάρι να μου δώσει κάτι που την σταματάει γιατί δεν θα την παλεψω άλλο..! Μπορεί να είναι και κανένας θρομβος γιατί έχει ιστορικό το σόι μου για θρομβους 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Kalispera koritsia! Angela t vrika. Pw pw! Eleos...Niki m ypomoni mexri ayrio. Koritsia egw t tremw t odontiatro. Me tous ypoloipous den exw thema. Eidika me t gynaikologo..

Το αντίθετο από εμένα χαχα..! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...