Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι 3

kaposetsi

Recommended Posts

Kalispera koritsia! Ama sas pw oti sikwthika 13:30 apo t krevati?? Vasika sikwthikame stis 8.30 vgikame gia kati doulitses gyrisame k stis 10 ksana pesame. Einai k xalia o kairos mas plakwse t paplwma. Niki m ypomoni methayrio pas sto giatro. Love m perastika... Telika den ti glitwses

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια...εγω κολλησα στο forum σε ενα θεμα με πεθερες το τι δαβασα δεν θα τα πιστευετε...ειχαμε νεα απ τη γωγω?σημερα δεν θα εκανε χοριακη?

Οχι σε αυτο το φορουμ...στο τελειος γαμος...εχει παρα πολλα θεματα...για γαμο,για πεθερες,για φιλιες,για χωρισμους,για παιδακια...τα παντα...

Χαμος γινεται...χαχαχ...βεβαια θυμηθηκα και τα δικα μου και με επιασε κι εγραψα κι εγω την ιστορια μου...μεινανε λιγο με το στομα ανοιχτο τα κοριτσια...

Το πρωτο όνομα που είδα ηταν..κ λέω κατευθείαν εσύ είσαι. μπήκα στη συζήτηση νυφουλες 2016 και πετυχα ενα μήνυμα που λές οτι είσαι Ελβετία..ε εντάξει το επιβεβαίωσα..χαχαχαχα τύχη όμως! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καρδιοπάθειες υπάρχουν πολλές γενικά… η κόρη μου πχ είχε golf ball που είναι ασβέστωμα στην καρδούλα που αυτό υποχωρεί μόνο του όπως κ έγινε κατά τη διάρκεια της κύησης.    τώρα αυτό το μωράκι έχει μεσοκοιλιακη επικοινωνία (υπάρχουν 2 ειδών, εμας έχει  VSD κ είναι ένα κενό-τρυπούλα ανάμεσα στο τοίχωμα που χωρίζει τις 2 κοιλιές της καρδιάς, την αριστερή και την δεξιά Κ από εκεί περνάει οξυγονωμένο αίμα στην κοιλιά αριστερά που ξανά οξυγονώνεται κ κάνει συνεχώς κύκλο. Αυτό είναι το «ελλατωμα» ). Αυτό το βρήκαμε στη β επιπέδου αλλά δεν μεγαλώνει ούτε έχει κλείσει ακόμα άρα μου είπαν ότι είναι θετικοί θα κλείσει όταν γεννηθεί το μωρό τον πρώτο χρόνο συνήθως. Αφού δεν μεγαλώνει δεν ανησυχούν.  (κ η κόρη μου επίσης είχε ένα διάστημα φύσημα, δεν ξέρουμε ποιο από τα 2 είδη, στα 2 έτη που εμφανίζεται συνήθως κ πριν το σχολείο μας είπαν να ξανά κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν έχει κλείσει τελείως γιατί τώρα δεν ακούγεται κάτι που είναι 5 απλά κ μόνο για να ξέρουμε σε τι βαθμό μπορεί να γυμνάζεται αν υπάρχει ακόμα. Οπότε τώρα σ ένα μήνα έχουμε ραντεβού κ γι αυτήν. Μου είπαν υπάρχει κληρονομικότητα σ αυτό.)    όμως αυτό που βρήκε ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού είναι και ισθμικη στένωση αορτής (αυτό βρίσκεται στο αορτικό τόξο της καρδιάς κ η μια αορτή που μεταφέρει αίμα οξυγονωμένο είναι πιο στενή, άρα πάει λιγότερο αίμα για να καταλάβεις στα όργανα. Υπάρχει μια συσχετική των δύο ευρημάτων μου είπε ο γιατρός συνήθως το ένα προκαλεί το άλλο.)   αν η στένωση είναι πολύ μεγάλη τότε γίνεται επέμβαση όπως κ στο άλλο θέμα. Ο γιατρός ήταν θετικός ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί αλλά μου είπε ότι θα φανεί καλύτερα όσο μεγαλώνει το μωρό κ μεγαλώνει λοιπόν κ το οργανο της καρδιάς κ κυρίως όταν γεννηθεί κ γίνει υπέρηχος triplex κατευθείαν στο μωρό για να δούμε το πραγματικό εύρος των προβλημάτων.    επομένως είναι κάτι που λύνεται με την επιστήμη κ είναι θετικό αυτό φυσικά. Είναι μεν ταλαιπωρία αν χρειαστεί επεμβάσεις αλλά τουλάχιστον ξέρεις δεν είναι θέματα που δεν «λυνονται».    εμένα αυτό που με προβλημάτισε κυρίως είναι γιατί εμφανίστηκαν αυτά τα προβλήματα κ αυτό θέλω να διερευνήσουμε με τους γιατρούς (γιατί είχα κάνει ΝΙΠΤ που καλύπτεται εδώ από το ταμείο κ ήταν μια χαρά) πχ είναι κάποια κατασκευαστική αστοχία, κάποιο σύνδρομο ή τυχαίο γεγονός.    Αυτό με αγχώνει πιο πολύ δλδ.  και το γεγονός ότι κ εμάς έπεσε καμπύλη ανάπτυξης (ήταν καθόλη την εγκυμοσύνη στο 92% κ έπεσε στο 68% που σαφώς μου είπε ο γιατρός είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά θέλει μου είπαν να το παρακολουθούμε κ εμείς γιατί τα προβλήματα στην καρδιά συνδέονται με μειωμένη ανάπτυξη. Οπότε αναμένω να δω τι γίνεται κ με αυτό το θέμα!)  το Θετικό μου είπαν οι γιατροί είναι ότι το μηριαίο οστό είναι πολύ μεγάλο όπως του γιου μου που είναι ένα πολύ ψηλό παιδί για την ηλικία του αλλά το βάρος είναι που έχει καθοδική πορεία στους τελευταίους 2 υπέρηχους. Δλδ αναμενόταν να είναι ένα μωρό πάνω από 4 κιλά κ τώρα μου λέει ο γιατρός στην τελευταία μέτρηση που έπεσε είναι κάπου στα 3.600.  Σαν νούμερο δεν είναι κακό αλλά επειδή υπάρχει παθολογία είναι ανησυχητική η πτώση.    είπα πολλά συγγνώμη!    ευτυχώς έχω πολύ καλούς γιατρούς πραγματικά πολύ καλούς (με ψάξιμο τους βρήκα στην Γερμανία όπως κ στην Ελλάδα με ψάξιμο πήγαινα) και ευτυχώς το σύστημα εδώ καλύπτει τα πάντα σε τετοιες περιπτώσεις και μέχρι τώρα δεν έχω δώσει ούτε 1€ γιατί όπως καταλαβαίνεις κ εσύ κάθε μήνα κάνω 2-3 υπέρηχους κ τρίπλεξ κτλ κτλ. 
    • Αχ το φαντάζομαι!! Η συγκίνηση σε άλλο επίπεδο! 🥹 το μεγάλο κοριτσάκι σας τι κάνει;;  Ααα μπαμ μπαμ τα δοντάκια! Εμείς έχουμε 2 κάτω ολόκληρα εδώ κ καιρό, μισό πάνω και τώρα βγήκε η μύτη από το δευτερο πάνω 😂😂😂 γενικά αργούμε λίγο, παίρνει πολύ καιρό να κατέβει όλο 😝  Κατά τ άλλα είμαστε πολύ καλά, αρχίσαμε εδώ και 3 βδομάδες σχολείο και τα πάει τέλεια!! Η απάντηση σε όλους όσους την έλεγαν μαμάκια και ότι πρέπει να ξεκολλήσει, ήταν ότι οι δασκάλες της μου λένε συνεχώς πόσο ανεξάρτητο παιδί είναι! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι 😊 
    • Κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά πάρε το χρόνο σου και ότι και αν χρειαστείς να πεις εμείς είμαστε εδώ ..πάρε αγκαλίτσα το κοριτσάκι σου να απαλύνει λίγο το πόνο 
    • Ναι κυρίως το ραντεβού για την καρδιά σε ενδιαφέρει! Αυτό που βρίσκουν στο μωράκι ειναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί από μόνο του στην πορεία της κύησης? Αν θυμάσαι κι εμείς είχαμε κάνει στη β επιπέδου ραντεβού και με εμβρυοκαρδιολογο, για ένα εύρημα στην αυχενική διαφάνεια,αλλά ήταν κάτι που διορθώθηκε μόνο του τελικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...