Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμένα ο γιατρός μου λέει αν θες ολόκληρη απόδειξη 1500 αλλιώς λέει 1200 ή και πιο κάτω!Στα ιδιωτικά το δωμάτιο είναι μέσα στα δημόσια πληρώνεις γύρω στα 50 ευρώ τη βραδιά!!Ναι δεν το συζητώ ας γεννηθουν καλά τα μωράκια μας και ας είναι με όποιον τρόπο θέλει!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου νομιζω πως δεν πρεπει να ρισκαρουμε τη ζωη του μωρου μας γιατι μπορει εμεις να έχουμε βιτσιο να γεννησουμε φυσιολογικα...

Επισης πιστευω πως δεν πρεπει ο γιατρος να μας ακουει εμας τις παλαβες να ρισκαρει και να μας φτανει στα κοκκινα εμας και τα μωρα!!!!

Δημοσίευση

Ο μόνος λόγος που δεν θέλω να γεννησω σε δημόσια είναι ότι δεν είναι τόσο καθαρά και ότι το μωρό το έχεις συνέχεια μαζί σου και φοβάμαι τις ώρες επισκεπτηριου που γίνεται χαμός μην μου πάθει τίποτα το μπεμπάκι μου μην κολλήσει καμία ιωσουλα! 

Δημοσίευση

α ναι.. πρεπει να εισαι ασφαλισμενος για 2 χρονια πριν απο τη μερα τοκετου για να τα δικαιουσαι! 

marilenaz κ εγω δημοσιο με τιποτα!!!!!!!!!!!  πηγα στο αλεξανδρας που γεννησε μια γνωστη κ επαθα εγκεφαλικα!!!!!!

αθιγκανοι - πανικος απο κοσμο - μεσα στη βρωμια ολα - το μωρο συνεχεια διπλα στη κοπελα .. επρεπε συνεχεια να μενει καποιος μαζι της γτ ειναι κ επικυνδυνο! κ επισης στα δημοσια δε σου κανουν επισκληριδιο κ η κοπελα κοντεψε να πεθανει , μου ελεγε δε μπορουσα να δω ουτε το μωρο .. κ τη σακατεψαν απο κατω ... εχει περασει ενας χρονος κ ακομη να συνελθει ... 28 ραμματα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω κοριτσια δν ειμαι απο αθηνα ειμαι απο λακωνια κ θα γεννησω στη σπαρτη..κ εκει δν γεννανε συνεχως..εκτος αυτου ειναι παρα μα παρα πολυ καθαρα.τα μπανια οποτε εχω παει μυριζουν χλωρινες χωρις υπερβολες κ ο γιατρος ο δικος μ αναλαμβανει μονο*καθαρες γυναικες*ειναι ψηρας σ αυτα..ασε π επειδη ειναι λιγες οι γυναικες π γεννανε εχουν χωρισει τ δωματια απ οτι μ εχουν πει..στ μπροστινα βαζουν συνηθως αθιγκανους κλπ...κ πισω πισω βαζουν εμας...σε περιπτωση π εμενα σ μια περιοχη σαν την αθηνα κ εγω η σειδιωτικο θα πηγαινα η στ μονο δημοσιο π θα πηγαινα ειναι στ ελενας....ο γρηγορακος π μεχρι περσι ηταν υπουργος υγειας ειναι πολυ φιλος με τν μπαμπα μ κ δουλευε κ στ ελενας...κ οταν πηγε να γεννησει η ξαδεφη μ της συστησε εναν γυναικολογο απο κει ο οποιος περιττω να σας πω τελειος...απ οτι μ πε τουλαχιστν κ εκτος αυτου καμια σχεση με τ αλεξανδρας..νεκτος αυτου ας μην υποβιβαζουμε τοσο τα δημοσια κοριτσια κ χωρις να παρρξηγηθω να σας ενημερωσω οτι στην αθηνα τουλαχιστον οποτε ειναι καποια δυσκολη περιπτωση μωρού με ποβληματα υγειας ν τό αναλαμβανουν...τα στελνουν ε δημοσια να τα αναλαβουν....δν ειναι τυχαιο αυτο!!!!!!οποτε ας μην βγαζουμε κ τοσο αχρηστα τα δημοσια νοσοκομεια.

Κ τα ιδιωτικα προκειμενου να μην ακουστει καποια κακη φημη γ αυτο κανουν τ αδυνατα δυνατα προκειμενου να αποποιηθουν τις ευθυνες τους!

Δημοσίευση

Εγώ έχω τεβε και δεν δικαιουμαι έτσι και αλλιώς τίποτα!Στην Σπάρτη σίγουρα είναι πιο καλά τα πράγματα αν και δεν έχω πάει στο νοσοκομείο της. Απλά είναι αυτό που λες δεν έχει τόσο κόσμο! Μια ξαδέρφη μου είχε γεννήσει πριν 1 χρόνο στο Αττικο αν και καινούργιο σαν νοσοκομείο κόλλησε γαστρεντεριτιδα φοβόταν να θηλασει το μωρό μην το κολλήσει και η γιατρός αν και πήρε 1000 ευρώ δεν την πρόσεξε καθόλου!

Δημοσίευση

στο αλεξανδρας που εχω παει μονο τα χειροτερα μπορω να πω! 

στο ελενα που γεννησε μια αλλη κοπελα ειναι μια χαρα απο θεμα καθαριοτητας! 

αλλα αυτο που δε δεχομαι ειναι το θεμα επισκληριδιου! δλδ αν μια κοπελα θελει να μη ψοφησει στο πονο γτ να μη κανει? η εστω ασ πληρωσει! 

Δημοσίευση

Η καδερφη μ π γεννησε στ ελενα της καναν επισκληριδιο με φυσιολογικο τοκετο παρολο π ηταν δημοσιο.δν ειναι ολα τα δημοσια ετσι!κατι ξρω..κ οι δυο μ γονεις τοσα χρονια ειναι στα νοσοκομεια.. ο μπαμπας μ δουλευε 15 χρονια στ σωτηριας κ η μανα μ δουλευει 22 χρονια στ αγια ολγας!

Δημοσίευση

Εγω μιλαώ γ το νοσοκομειο σπαρτης οτι γεννανετοσο λιγες γυναικες γτ εχουμε λιγο πλυθισμο εκει....κ επειδη εχω μπει μεσα εχω δει οτι εχουν μια χαρα καθαριοτητα...τεσπα εσυ πως τα πας κλωτσαει το νινακι σ;κλωτσαει;

Δημοσίευση

μια χαρα τοτε! σιγουρα εκει θα το προσεχουν κ πιο πολυ! εδω στην αθηνα χαος! 

κλωτσαει μωρε! πλεον καταλαβαινω κεφαλακι .. πωπουδακι ! εχει πολυ πλακα! εχω τραβηξει κ βιντεακι που κουνιεται η κοιλια μου! χιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...