Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοροτσια κ εγω απο τον 5 πιστευω Θ αρχιζω να παιρνω απ την χΡα μ..κατσε να μπω κ θ παρω.  Αφου πριν μερες μπηκα σ ενα φαρμακειο κ αντι μα εχω τ νου μ γ τ φαρμακα ολο τις πιπιλες κ τ κουταλακια γ τ μωρα κοιταζα..

Δημοσίευση

Εγω του εχω κ ενα αλλοοο.. Γτ κτλβ οτι ειμαι εγκυος ( ενας θεος ξερεις πως,) δεν ειχα καθυστ κ 4 εβδομαδων κ ηταν μιιααα κουκιδα στην οθονη κ το λεμε φακη.   Η φακουλα μου.  

Αλλα τωρα διοτι ειναι αντρακλας δε τν λεωω ετσι χαχχα χα....

Κοριτσια στηναυχαινικη 12 εβδομαδων ..παναγιτσα μ τι λου εκανε. . τιναχτηκε κ εξισε το κωλαρακι του.  Εεεεελιωσα στα γελιααααα

Δημοσίευση

Χαχαχα..εμενα τ ξυπνησε κ τεντωνοταν!!!οσο γ τη φακη κ εγω ετσι το ελεγα στην αρχην κ μετα π ακουσα καρδια το ελεγα φασολακι!κοριτσαρες μ κλείνουν τα ματια μ...θα πεσω για νανι..το καλο π σας θελω αυριο αν δν εχετε δουλεια το πρωι να μπετε γ κουζ κουζ να περασει η ωρα..καλο σας βραδυυυ!!!φιλακιααα στις στρουμπουλες κοιλιτσες σας.... (εεε μην παρουν αερα οι πασαδες)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...