Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Καλως ηρθες αελια....τι κανεις;;;μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις....!!!πως κυλλαει η εγκυμοσυνη σ;;;είχες μια ευκολη η δυσκολη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως σας βρηκα... Ημουν πολυ χαλια απο ναυτιες και εμετους ως τη 12 βδομαδα ειχα χασει και 1 κιλο. Τωρα ομως νιωθω οτι πεταω αν εξαιρεσεις τα τσιμπιματα και τα πονακια που νιωθω και ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο. Εγω ζοριστηκα πολυ να μεινω εγκυος 1μιση χρονι προσπαθουσαμε και μια βδομαδα πριν το ραντεβου με την επιτροπη εξωσωματικης ειχα καθυστερηση...

Τι καλα που την γλιτωσες την εξωσωματική! !!

Υπηρχε καποιο προβλημα και πηγες για εξωσωματική ;; 

Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;;;

Ειχαμε κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις με το συντροφο μου και ολα εδειχναν μια χαρα. Δεν υπηρχε καποια εξηγηση γι αυτο... Αλλα επειδη ειμαι ηδη 38 χρονων και επρεπε να βιαστουμε....

Κ εγω στην 17 μη ειμαι....ειδες...ο θεουλγς μας βοηθαει ολους...γ καποιο λογο σ χαρισε ο θεος αυτο το μωρακι....απλα προσπαθησε να κανεις καλη διατροφη για να παιρνεις τα απαραιτητα θρεπτικα συστατικα γ τ νινι σου..κ εμενα μαλλον κοριτσι ειναι!!!!ποτε ειναι τ επομενο ραντεβου με τν γιατρο σ;;

Kαλησπερα κοριτσια..Καλωσηρθες Αελια!!Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!!!Τι κανετε ειστε καλα?Αστε εγω την πατησα σημερα..Εχω πονοκεφαλο και τρεχει λιγο η μυτη μου..Ποναει και ο αυχενας μου..Ολο το χειμωνα προσεχα και θα την πατησω τωρα που ξεκιναει η ανοιξη!!!Με το ζορι σηκωνομαι!!!

Καπου διαβασα στ ιντερνετ οτι το να τρεχει η μυτη σε μια εγκυμονουσα ειναι φυσιολογικο..γτ κατι γινεται στην ρινικη κοιλοτητα λογω καποιων ορμονων...θα σ γελασω...αλλα γενικοτερα προσεχε γτ τριγυρνανε πολλες ιωσεις!!!!περασε κ ο χειμωνας...ηρθε η ανοιξη!!!!τελεια!!!τι κανει τ μπεμπακι σ...κλωτσαει;;;;

Το ξερω..Ελπιζω να την αρπαξα ελαφρια!!!Ναι ησυχια δεν εχει..Πιστευω απο δω και περα ετσι θα ναι..Χθες μαλιστα το βραδυ εριξε και μια δυνατη..Καλα μην φανταστεις,δεν πονας αλλα το καταλαβαινεις..Θα δειτε μεγαλη διαφορα σε 2 εβδομαδες!!

Ελπιζω να μη σε ριξει RnMI... Καλως σε βρηκα και σενα...

Αυχενικη εκανα πριν απο 2 μιση εβδομαδες και ευτυχως ολα καλα. Μαλλον γλιτωσα την αμνιοπαρακεντηση αλλα θα κανω μια αλλη εξεταςη αιματος στην 18η εβδομαδα (για κατι χρωματοσωματα νομιζω του εμβρυου) για να ειμαστε σιγουροι. Ειναι και η ηλικια μου βλεπετε ... Με το γιατρο μου εχω ραντεβπυ στις 8 Μαρτιου... Το περιμενω πως και πως για να δω παλι το μπεμπακι στον υπερηχο...

Ζηλευωωωω..πες μ οτι κουνιεται κ η κοιλιτσα σ...,,;;βαζεις τ χερι σ στην κοιλια να το νιωσεις;;;αχ σε ζηλευω θελω κ εγω δυνατη κλωτσουλα!!!

Στις 8 μαρτιου εεε;;;σημαδιακη ημερα...θα ναι η μερα σου!!!τελεια...μπραβο κουκλα μ..ναι την ξερω αυτη την εξεταση ..ειναι ακριβη...αλλα σ λιγα χρονια μ ειπε ο γιατρος μ πως θα την βαλουν ως υποχρεωτικη αντι γ την αυχενικη γτ σ λεει μεγαλο ποσοστο!!!εν το μεταξυ απ την εξεταση αυτη νομιζω μαθαινεις και κατα 99% τι φυλο ειναι το μπεμπακι σου!!!

Στις 8 μαρτιου εεε;;;σημαδιακη ημερα...θα ναι η μερα σου!!!τελεια...μπραβο κουκλα μ..ναι την ξερω αυτη την εξεταση ..ειναι ακριβη...αλλα σ λιγα χρονια μ ειπε ο γιατρος μ πως θα την βαλουν ως υποχρεωτικη αντι γ την αυχενικη γτ σ λεει μεγαλο ποσοστο!!!εν το μεταξυ απ την εξεταση αυτη νομιζω μαθαινεις και κατα 99% τι φυλο ειναι το μπεμπακι σου!!!

Χθες βραδυ ενιωσα με το χερι 1-2..Η κοιλια ακομη δεν κουνιεται αλλα νιωθεις και τις μετακινησεις απαλα απαλα...Ειναι τελειο..Μερα με την μερα δυναμωνει και περισσοτερο!Αελια το Α-τεστ θα κανεις..Μια χαρα ειναι..Δεν ειναι τιποτα..Ολα καλα θα πανε!

Κατσε αυτο το τεστ rnml δν γινεται με την αυχενικη;;;εγω λεω μια αλλη εξεταση...π εχει βγει κ ενα μιση χρονο...κ αλλη μια κοπελα απ το φορουμ ειχε μιλησει γ αυτη την εξεταση γτ την εχει κανει!!!αχχχχχ μετα την 25η βδομαδα πιστευω ολα ειναι τελεια!!!το νιωθεις για τα καλα!!!

Κατσε αυτο το τεστ rnml δν γινεται με την αυχενικη;;;εγω λεω μια αλλη εξεταση...π εχει βγει κ ενα μιση χρονο...κ αλλη μια κοπελα απ το φορουμ ειχε μιλησει γ αυτη την εξεταση γτ την εχει κανει!!!αχχχχχ μετα την 25η βδομαδα πιστευω ολα ειναι τελεια!!!το νιωθεις για τα καλα!!!

Αλλο η papp a αλλο το α test!Θα μας πει η αελια αν πληρωσε και ποσα και θα σου πω γιατι ειναι διαφορετικες!Η παππ α γινεται μχρι την 14η εβδομαδα ενω αυτη που λεω εγω απο την 16η και μετα!Και σ αυτην που λεω εγω δεν σου λενε φυλο απλα σου δινουν πιθανοτητες για συνδρομα!

Δν ξερω..ισως κ να λεμε την ιδια ισως κ οχι...ισως κ εγω να μην θυμαμαι την ονομασια σωστα....?εσενα τι σ λενε γ τι κοιλιτσα σ;;φαινεται η εγκυμοσυνη η οχι,;

Μονο οταν φοραω εφαρμοστα..Αλλιως σιγα δεν φαινεται ακομη..Ουτε κιλα εχω παρει οποτε κανεις δεν το καταλαβαινει..Εκτος σ αυτους που το λεει ο αντρας μου γιατι εχει χεστει απο τη χαρα του!!!χαχαχαχαχα..

Χαχαχαχχα!!!παιζει ρολο κ τ σωματοτυπο καμια φορα..αν κ μετα τν 6 οι περισσοτερες φουσκωνουν αποτομα!!!!κ εγω τα ιδια..αυτοι π δ με ξερουν δν με καταλαβαινουν....ενω εγω η οικογενεια μ κ ο αντρας μ τ καταλαβαινουμε...αχχχχ ποτε θα ερθει η στιγμη π θα πιανουμε τη κοιλιτσα μας κ θ νιωθουμε χερακια κεφαλακι ποδαρακια!!!

Απο τον 7ο πιστευω..Μαζι μ αυτα θα νιωθουμε κι αλλα..Συχνοουρια,θα μας κλωτσανε στα πλευρα,καουρες ενα σωρο..Μην φοβασαι και τους 3 τελευταιους μηνες δεν θα περναει ο καιρος με τιποτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...