Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες 2016!!!

Recommended Posts

Κοριτσια εμενα με κρατησε 3 ωρες ακριβως !!! Τα ειδαμε ολα ξανα και ξανα και ξανα ειναι πολυ τς λεπτομερειας ο δικος μ ! Μου τα ανελεισαι οοολα... Τι ειναι αυτο πως πρεπει να ειναι!!! Εξαιρετικος!!! 

Και τωρα 9/3 εχουμε β επιπεδου 2 με 16 ηταν οι ημερομηνιες αλλα θα παμε μια βδομαδα μετα απο τηνπρωτη   .

Ειναισημαντικοτεροι υοερηχοι θελουν προσοχη οχι τοσο λιγο :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα εγω εχω ακουσει κ απ οτι εχω δει αυτοι οι υπερηχοι κρατανε μιση ωρα με τρια τεταρτα κανονικα...αν τ μωρο ομως δν εχει καλη θεση η κοιμαται η ειναι πολυ ησυχο κλπ σε κραταει περισσοτερο...για να καταφερει να τα δει...μια κοπελα π ηταν πριν απο μενα παιδευοταν δυο ωρες..γτ το μωρο δν ειχε καλη θεση...κ μια γυρνουσε αλλιως μια δν καθοταν...κ τους εβγαλε τη πιστη.. εφαγεδυο φορες σοκολατα ?

Kaλησπερα κοριτσια τι κανετε???Ολα καλα?Εμενα σημερα η μικρη με ταραξε στις κλωτσιτσες!!!Ισως φταινε οι μπανανες και οι φραουλες που εφαγα!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η RnMl είπε:

Kaλησπερα κοριτσια τι κανετε???Ολα καλα?Εμενα σημερα η μικρη με ταραξε στις κλωτσιτσες!!!Ισως φταινε οι μπανανες και οι φραουλες που εφαγα!!!

Ποσο εβδομαδων εισαι;;;?

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Ποσο εβδομαδων εισαι;;;?

Ειμαι στη 19η.εσυ?Την μικρη την ακουω απο την 17η αλλα αυτη την εβδομαδα ειναι σε καθημερινη βαση..Οχι ολη μερα αλλα το πρωι και γενικα οποτε ξαπλωνω η ειμαι χαλαρη μου παταει πολυ ελαφριες!!!

Εγω ειμαι στην 17η !!

Σημερα νομιζω πως κατι σαν να ενιωσα..

Αυτο που νιωθω συχνα ειναι να πετρωνει η κοιλια μου κατω απο τον αφαλο ..αλλες φορές λιγο προς τα αριστερά αλλες λιγο προς τα δεξια αλλα κατω απο τον αφαλο..

Ειναι το μικρο μου ή το εντερο;;;

Πετρωμα δεν εχω νιωσει αλλα κατι ελαφρια χτυπηματακια μια δεξια μια αριστερα και μια στο κεντρο..Αυτο να εισαι σιγουρη ειναι το μικρο σου!

Αυτο σημερα ηταν σαν χτυπηματακι οχι να πονεσει σαν κατι να κουνηθηκε!!!

Απο εκεινη την ωρα ομως δεν τον ξανα ακουσα?

Ειναι νωρις ακομη..Κι εγω στην αρχη μια φορα στις 2 η 3 μερες την ακουγα..Σιγα σιγα θα το καταλαβαινεις ολο και περισσοτερο...Απο την 20η εβδομαδα θα σαι σιγουρη!!!

Μα..κοντευω να σκασωωωωω

Χθες το βραδυ πιεζα ελαφρως την κοιλια μου και πετρωνε σε εκεινο το σημειο ειχε πολυ πλακα σαν να μου ελεγε εδω ειμαι!!

Μεχρι να παω στον γιατρο θα εχω σκασει κυριολεκτικα!!!!!!?

Γεια σας κοριτσια...εγω απ οταν μπηκα στην 16 η εβδομαδα ενιωσα το νιναακι μου...αλλα δν ημουν τοσο σιγουρη...οσο περνανε οι μερες καθε 2 3 ακουω τη μπεμπιτσα μ ξανα κ ξανα...την μια κατω απ τν αφαλο κ την αλλη....πολυ πολυ χαμηλα...εκει π ξεκινανε τ γεννητικα οργανα...δν ξερω αν φαινεται περιεργο..το πα στν γιατρο κ μ πε ν τ παρακολουθω..κ πως κατα 80 τις ειναι το μπεμπακι μου...κ τ ακουσα απο τοσο νωρις λογο πλακουντα κ λογο σωματος.αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.πως νιωθετε οταν σας ριχνουν κλωτσιτσες;;;;

Minaki mou μαλλον ηταν το μικρουλι σουυυ :x

Εγω απο τν 17 εβδ τον νιωθω ν κλωτσαειιι.. Εδω κ τρεις μερες σχεδον κοριτσια παρτυ στη κυριολεξιαα!!!! Κατι κλωτσιες εχω κ βιντεο.. Σημερα ομως δε μου πολυ κανει.. Εκανε τ πρωι λιγο τ μεσημεριιιιι κ αυτο ηταν.. Ελπιζω ν κανει τ βραδυ εχει πολυ πλακα!!! 

Οσο γ την αυχ το μου λεει λιγοτερο απο δυο ωρες δε σε αφηνω ν φυγεις! Θελω ν τα δω ολα!! Αλλ εμενα τοσο ζιζανιο π δε καθοταν με τιποτα!!! Ασε π δεν ειχα καθολου λιπος στ κοιλια κ μου λεει με δυσκολευεις κ εσυ εχεις σκληρο δερμα χαχχαχχα..!!! 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Rnml μου καθε ποτε αλλαζεις εβδομαδα;;;

Kaθε κυριακη αλλαζω εβδομαδα..Τωρα ειμαι 18ε και 3η!!!Εσυ?

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Minaki mou μαλλον ηταν το μικρουλι σουυυ :x

Εγω απο τν 17 εβδ τον νιωθω ν κλωτσαειιι.. Εδω κ τρεις μερες σχεδον κοριτσια παρτυ στη κυριολεξιαα!!!! Κατι κλωτσιες εχω κ βιντεο.. Σημερα ομως δε μου πολυ κανει.. Εκανε τ πρωι λιγο τ μεσημεριιιιι κ αυτο ηταν.. Ελπιζω ν κανει τ βραδυ εχει πολυ πλακα!!! 

Οσο γ την αυχ το μου λεει λιγοτερο απο δυο ωρες δε σε αφηνω ν φυγεις! Θελω ν τα δω ολα!! Αλλ εμενα τοσο ζιζανιο π δε καθοταν με τιποτα!!! Ασε π δεν ειχα καθολου λιπος στ κοιλια κ μου λεει με δυσκολευεις κ εσυ εχεις σκληρο δερμα χαχχαχχα..!!! 

Αννα λιλα μου μακαρι να ειναι ο μικρος μου..

Ανυπομονώ να ζησω αυτα που λες....!!!!!??

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Γεια σας κοριτσια...εγω απ οταν μπηκα στην 16 η εβδομαδα ενιωσα το νιναακι μου...αλλα δν ημουν τοσο σιγουρη...οσο περνανε οι μερες καθε 2 3 ακουω τη μπεμπιτσα μ ξανα κ ξανα...την μια κατω απ τν αφαλο κ την αλλη....πολυ πολυ χαμηλα...εκει π ξεκινανε τ γεννητικα οργανα...δν ξερω αν φαινεται περιεργο..το πα στν γιατρο κ μ πε ν τ παρακολουθω..κ πως κατα 80 τις ειναι το μπεμπακι μου...κ τ ακουσα απο τοσο νωρις λογο πλακουντα κ λογο σωματος.αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.πως νιωθετε οταν σας ριχνουν κλωτσιτσες;;;;

Και εγω χαμηλα την ακουω...Το μωρακι σου ειναι μην ανησυχεις..Τοσο χαμηλα ειναι...Αφου εγω στη 16η εβ που πηγα για υπερηχο μου εξηγησε που ακριβως βρισκεται..!!!

Εγω καθε πεμπτη αυριο δηλ 19 εβδ .. 

Αν κουνιεται λεει χαχαχχαχα... 

Τον νιωθω χαμηλα χαμηλα ξερετε.. Μετα μια αριστερα μια δεξιααανν κοντα στον αφαλο δηλ..,!!! 

Οπου ναναιι θ τ νιωσεις μινακι μ κοντα εισαιιι!!!!! 

Εμενα συνηθως οταν πετρωνει η κοιλια μετα κλωτσαει !!! 

Αννα η κοιλιτσα εχει αρχισει κ φαινεται αρκετα;;;;ακουσα απ την 20η εβδομαδα κ μετα συνηθως βλεπεις ραγδαια διαφορα!!!!

Οσες γυναικες εχω ρωτησει μετα την 20η εβδομαδα πεταξαν αποτομα κοιλιτσα βεβαια αν ειναι αναλογωςτ σωματοτυπο...οσο πιο χαλαρη ειναι η κοιλια τοσο πιο νωρις φαινεται.... γ αυτο κ συνηθως οι περισσοτςρες π εχουν κανει ηδη ενα παιδι αρχιζει κ φαινεται η κοιλια ηδη απ τν τριτο μηνα...αλλοστε μην ξεχνας πως λογο ηλικιας κ σωματοτυπου ειναι δυσκλο να πεταξουμε γρηγορα κοιλια...αλλα εγω θελω τοοοοοσο πολυυυυυ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elli13 ναι λογικό είναι να είστε συγκρατημένοι.... Γιατί όταν έχουμε απώλειες πάντα φοβόμαστε ...λέμε κάτσε να δούμε πως θα πάει το πράγμα...αλλά πρέπει να υπάρχει θετική σκέψη!!!σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά 🙏 επειδή φημίζομαι και εγώ για την διαίσθηση μου...όχι σαν την Ζαίρα αλλά έχω και εγώ 🤣 σου λέω ότι θα πάει καλά!!αυτή τη φορά !!!!
    • @Diwniμου σίγουρα ισχύει που λες για το δέσιμο στα αδέρφια. Και εγώ με την αδερφή μου είμαι η μέρα με τη νύχτα. Τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Γενικά παίζουν πολλά ρόλο στη σχέση των αδερφών. @ntina93 στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ο γιατρός που είχα που σε γενικές γραμμές τον εμπιστεύομαι μου είχε πει ότι δεν υπάρχουν αρκετές έρευνες για την καφεινη και πως αυτή επιδρά στο έμβρυο οπότε μου είχε πει καλό είναι να την αποφεύγουμε τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο. Κάτι άλλο που μου είχε πει να αποφεύγω είναι ο τόνος σε κονσέρβα λόγω των μετάλλων που έχει και τα μαλακά τυριά που δεν περνάνε την διαδικασία της παστερίωσης.
    • Πω ρε συ κι εγώ το ίδιο! Όλο το απόγευμα έμπαινα να δω και σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγε καλά. @MarMar90 πολλά πολλά συγχαρητήρια και με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα αλήθεια!  
    • Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...