Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μόλις έγινα μέλος και θα ήθελα να συστηθούμε!!!Πριν πέντε μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος από τεστ εγκυομοσύνης, ενώ χτες έκανα την πρώτη μου εξέταση ( χοριακή - β) που έδειξε 983,90. Θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι την άλλη Δευτέρα για να κάνω τη δεύτερη εξέταση!!!! Ανυπομονώ!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ 29ΧΡ.Κ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ 6 ΜΗΝΩΝ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ!

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά νέα μαμά, εγώ έχω ήδη δύο παιδάκια ένα αγοράκι 3,5 ετών και μια κορούλα 4 μηνών.

Καλωσήρθες στην παρέα του mammyland εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να απολαύσεις κάθε μέρα της χωρίς προβλήματα. :):kiss:

Δημοσίευση

Σ ΄ευχαριστώ πολύ κι εσύ να χαίρεσαι το αγοράκι σου και τον άνδρα σου!!!Εγώ είμαι η Άννα 25 χρονών και η εγκυμοσύνη ήταν τελείως αναπάντεχη, αλλά και πάρα πολύ ευχάριστη!!!

Διαβάζω τα πολλά και ενδιαφέροντα στοsite, αλλά δε θέλω να ενθουσιάζομαι πριν σιγουρευτώ 100%!!!

ΦΙλιά!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

Κορίτσια ,καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για την πολύ θερμή υποδοχή!!

Λοίπόν λίγα πράγματα για εμένα: είμαι από Σέρρες και μένω μέσα στη πόλη. Ο γάμος μου είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2009, συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, αλλά τώρα μάλλον θα επισπευστεί!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να συλλάβω γιατί είχα πολυκυστικές ωοθήκες, μέχρι το Σεπτέμβριο έπαιρνα αντισυλληπτικά και έκτοτε οι κύκλοι μου ήταν μεγάλοι (35-40 ημερών). Μάλιστα, η γυναικολόγος μου μου είχε πεί ότι όταν ο κύκλος ξεπερνά τις 35 μέρες μάλλον δεν υπάρχει ωορρηξία. Αυτό με είχε στεναχωρήσει όπως καταλαβαίνετε , αλλά το άφηνα για το μέλλον!!! Ακόμη να φανταστείτε δεν το έχω ανακοινώσει στην οικογένεια μου, πλην της μαμάς μου!!! Θα περιμένω και τη δεύτερη Β΄Χοριακή για να είμαι σίγουρη!!!Εσείς κορίτσια όταν το είχατε αντιληφθεί πότε σιγουρευτήκατε?? έχω αγωνία, από την άλλη όμως δεν θέλω να αγχώνομαι!!

Δημοσίευση

με το καλο το μωρακι σου ...πιστεψε το...και αλλη χοριακη αυξημενη θα βγει...θα δεις ...ειμαι παραδειγμα σαν το δικο σου...ειχα πολυκυστικες και μολις η πρωτη χοριακη βγηκε ανεβασμενη δεν το πιστευα ...νομισα οτι ηταν χαλασμενο το μηχανημα....εκανα 3 πριν παρω το γιατρο μου και βεβαια πριν το ανακοινωσω στους αλλους....σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρο.....φιλακια

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες..αχχχ σπουδασα στις Σερρες και ειναι σαν το δευτερο σπιτι μου! Ειμαι η Μαρια απο Θεσσαλονικη αλλα μενω στο Κιλκις γιατι εδω παντρευτηκα και αρχες Φεβρουαριου περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι που ειναι αγορακι. Εγω δεν εκανα χοριακη ουτε την ηξερα καν. Απο εσας την εμαθα. Πηρα ενα τεστ εγκυμοσυνη το clear blue απο το φαρμακειο χωρις να εχω ουτε μια μερα καθυστερηση. Απλα κατι μου λεγε μεσα μου να το παρω και οταν εδειξε θετικο πηρα αλλο ενα και ξαναβγηκε θετικο. Μετα απο 2 μερες πηγα στο γιατρο κ με υπερηχο μου το επιβεβαιωσε.

Δημοσίευση

youngmammy καλοσώρισες και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Να προσέχεις τώρα που είναι αρχή!Εγω είμαι 25 χρονών είμαι 7 μηνών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι(αγοράκι).Και μένα η εγκυμοσύνη δεν Ήταν προγραμματισμένη αλλα χαίρομαι ΄πάρα πολύ και ανυπομονώ να κρατήσω τον αγγελο μου στην αγκαλιά μου!!:) :) :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ''ΝΕΑ ΜΑΜΑ''..!!!:) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΝΗ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ!:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ yongmammy! ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ, 25 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑΝ ΓΙΟ.ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΜΑΣ ΗΡΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΝΑ!

ΑΝΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥLAND ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Δημοσίευση

Καλη Χρονιά Αννούλα!!!

Καλώς μας ήρθες!! Καλή σιγουριά τώρα που είναι αρχή ακόμα και καλή συνέχεια χωρίς πολλές πολλές ταλαιπωρίες...

Είμαι η Αγγελική και στις αρχές του Απρίλη θα φέρω στον κόσμο, πρώτα ο Θεός, το πρώτο μου παιδάκι..

Είμαι σίγουρη ότι θα τα ξαναπούμε!!!

Πολλά φιλιά...:) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

ΕΙΜΑΙ Η ΦΟΥΛΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΔΑΝΥΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ 6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! (ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ)ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
    • Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα! Και καλό μήνα!! Νοέμβριος κορίτσια... Σε μερικές εβδομάδες το μικρακι μου γίνεται 1 έτους!! 😱 Νομίζω ότι η @Maria_mtx ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε να δώσουμε όλες τις γεύσεις του κόσμου στο παιδί μας και να φρικαρουμε άμα δεν προλάβουμε να συμπληρωσουμε τη λίστα μας πριν χρονισει, κι όχι τόσο στο ότι αφού έχουμε συγκεκριμένες συνήθειες στην Ελλάδα, αυτές θα αποκτήσει το παιδί και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω... Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι εγώ είμαι σε ένα ενδιάμεσο στάδιο... Υπάρχουν πράγματα που δεν τρώω και δεν του τα έχω δώσει, επειδή λυπάμαι να τα αγοράσω και μετά να πεταχτούν... Πχ αρνί, συκώτι δεν έχω δώσει ακόμα. Ενώ κάποια άλλα που τρώει ο άντρας μου ή είναι πιο εύκολα να μείνουν στο ψυγείο και πιο εύκολα να τα διαχειριστω, όπως κατσικίσιο γιαούρτι ή πρόβειο γάλα (που πάλι δεν τρώω), τα έχω δώσει... Το έχω τύψεις ρε σεις όμως... Ότι μπορώ να τα πάρω, ότι θα μπορούσα να του μάθω να τα τρώει και του τα στερω, μιας και θεωρώ ότι είναι επίκτητη η γεύση, δηλαδή συνηθίζουμε να τρώμε κάποια πράγματα. 😢 Πχ, οι Ιάπωνες τρώνε φύκια και σούπες από σόγια για πρωινό, εγώ ούτε να το διανοηθώ 😆. Γενικά, εντελώς φιλοσοφικά συζητώντας, το να δώσουμε πολλά τρόφιμα στον πρώτο χρόνο έχει δύο καλα. Πρώτον για τα θέματα αλλεργίας και δεύτερον για την εκμάθηση γεύσεων και υφών. Αυτό που κάνεις εσύ @Kiddo το θαυμάζω απεριόριστα. Έχεις την όρεξη και τη θέληση να δώσεις πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες και τις καταγράφεις κιόλας που είναι σημαντική παρακαταθήκη για το παιδί. Μπορεί να τύχει να πάει κάνα ταξίδι αργότερα στη ζωή της στο εξωτερικό, να φάει κάτι και να πάθει αλλεργικό σοκ. Επειδή έχεις κάτσει κι έχεις κάνει όλη αυτή τη δουλειά, μπορεί να το αποφύγει αυτό και μπράβο σου!! 👏 Ειλικρινά την θαυμάζω όλη αυτήν την προσπάθεια!!  Επίσης, σχετικά με τις διαφορετικές γεύσεις, κάθομαι και σκέφτομαι ότι έχουμε στην Ελλάδα τόσες πρώτες ύλες και πιάτα, πχ σαλιγκάρια, γλυκάδια, γαρδουμπες, πατσά, συκωταριές, κοκορέτσια, ορτύκια, συκωτακια πουλιών ή 2863 διαφορετικά είδη ψαριών, οστράκων, μαλακίων, μανιταριών, άλλα τόσα είδη τυριών, άντε να τα δώσεις όλα αυτά στο παιδί μέχρι να κλείσει το έτος... Κάποια από αυτά τα τρώμε μια φορά τον χρόνο κι αν, αλλά είναι μέσα στην παράδοση και υπάρχουν στη ζωή μας... Όχι μόνο δηλαδή γεύσεις από Ινδία, Ιαπωνία, Σενεγάλη, Μαρόκο, Αργεντινή κτλ. Άμα βάλεις κι αυτά, η λίστα γίνεται τεράστια. Δεν ξέρω ρε σεις όμως αν θέλω να δώσω γλυκάδια στο παιδί μου ή ροκφόρ. 😆 Οπότε τώρα τελευταία αποφάσισα να είμαι της λογικής να μάθουμε στα παιδιά να είναι ανοιχτά σε γεύσεις και σε δοκιμές. Μετά το χρόνο κάνουν ένα relapse, προτιμάνε γνώριμες γεύσεις, γλυκές και εύκολες υφές, αλλά αν οι γονείς έχουμε διαφορετικά πιάτα στο τραπέζι μας και μας βλέπει να τρώμε και να δοκιμάζουμε, ξεκινάνε να να δοκιμάζουν κι αυτά όταν είναι έτοιμα. Το βλέπω από τον μεγάλο μου, ο οποίος στο έτος τρεφόταν μόνο με φυστικοβουτυρο, αγγούρι, γάλα, και κριτσινια, ότι τώρα σιγά σιγά, ζητάει μπρόκολο, μπριζόλες, βουτάει πατάτες στο τζατζίκι 😆 δοκιμάζει παντζάρι, dragon fruit, και μετά επιλέγει άμα του αρέσει ή όχι. Δηλαδή, βλέπω ότι υπάρχει ελπίδα αν έχουν μπει οι βάσεις στην αρχή. Ακόμα και με το 1/3 των τροφίμων που καταφέραμε του δώσαμε από τις λίστες που μοιραστηκατε.  Επίσης, σχετικά με τα καυτερά... Εσείς πότε σκοπεύετε να τους δώσετε καυτερές τροφές, αν το σκέφτεστε δηλαδή; Εμείς τρώμε με τον άντρα μου αρκετά, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση να δώσω στα παιδιά (καλά στο μωρό σίγουρα όχι ακόμα)...  ΥΓ έχουμε Μαρτ και βρήκα τις φυσαλίδες και πήρα 😆. Τα έβλεπα στις φωτογραφίες τεράστια τα μπαλάκια κι όταν τα βρήκα είδα πόσο μικρά είναι 😆 εμένα μου άρεσαν. Και το μωρό το πήρε, το επεξεργάστηκε λίγο και μετά το έφαγε το πάτωμα. Προτίμησε το blueberry 🫐. Του έπεσε ένα εν τω μεταξύ στο λευκό ζιπουνακι από μέσα, και μπουσουλωντας το έλιωσε εκεί στην περιοχή της πάνας. Και μέχρι να καταλάβω ότι δεν ήταν αίμα αλλά μαρμελάδα blueberry έπαθα 10 εγκεφαλικά 🥲🤣
    • Αντε ωραία με το καλό κορίτσι μου να έρθει το πρώτα σας παιδάκι ☺️ Καλά ναι και εγώ τα ίδια παθαίνω πήγα 9 εβδ τελευταία φορά δεν έχω ξανά πάει άλλο οπότε κάπως έχω ένα άγχος να δω τι γίνεται  εμένα είναι το τρίτο παιδάκι έχω αλλά δύο κορίτσια 3 ετών και 15 μηνών Αύριο 11:30 η ώρα έχω ραντεβού σήμερα είμαι 12 εβδ 
    • Καλημέρα κοριτσια μου!Καλή εβδομάδα εύχομαι και να έχουμε έναν πολυ όμορφο μήνα 🥰 Τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ είχα γιατρό την Παρασκευή...600+γρ ο μπεμπάκος 🩵 όλα καλά! Ο πλακούντας μου ανέβηκε ✌️Μου έγραψε αιματολογικές και καμπύλη ζαχάρου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...