Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το καλυτερο ειναι να ξερεις με ποιον θα τα μοιραστεις με καποιον που θα θελει πραγματικα να μαθει και να κουβεντιασει μαζι σου απο ενδιαφερον και μονο και οχι για κουτσομπολιο.

Δημοσίευση

Κριμα μαμακουλιτσα πολυ δυσκολο...στεναχωρηθηκα τωρα...οπως ειπς και η νικη εχεις τις κορουλες σου και τον αντρουλη σου...κι εγω κοριτσια δεν λεω σε κανεναν ουτε  σε φιλες και ειδικα στα πεθερικα μου...μονο στη μαμα μου και στις αδερφες μου  γτ ηθελα τη γνωμη τους σε καποια πραγματα γτ ειναι και οι 3 μανουλες...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

γειά σας κορίτσια τι κάνετε; δεν έχω γράψει ποτέ σε φόρουμ προσπαθώ να το μάθω. Λοιπόν εγώ είμαι 27 ετών κάναμε μια πρώτη προσπάθεια με τον άντρα μου για μωράκι, δύο φορές αυτό το μήνα την πιο γονιμη μέρα μου και την προηγούμενη μέρα. Παίρνω φυλλικο οξύ μήνες τώρα και στην γυναικολογο μου είχα πάει ένα μήνα πριν και με βρήκε μια χαρά. Τι λέτε έχω ελπίδες πολλές να γίνω μανουλα; Περίοδο περιμένω 15 του μηνός. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...