Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μωρε κοριτσια ειναι οτι αυτο το τεστ λενε οτι δειχνει 5 μερες πριν την καθυστερηση...γιαυτο το εκανα...tweema δν επρεπε ειχες δικιο..αλλοι με πεισανε..θα δειξει αν θα μου ερθει η περιοδος..θα περιμενω..κ οτι γινει..sylvi μου καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια εγώ ήμουν για καφέ με μια φιλη,δουλεύουμε και μαζί... ε και καμια στιγμη πήγε ή συζήτηση στο θέμα παιδι...γενικά δεν το έχω συζητήσει ποτε γιατί δεν θέλω να το συζητάω με άλλους.. 

Με έπιασε κάτι..δεν ηξερε σε τι φαση είμαστε και τα είπαμε ε κ τώρα δεν ξέρω με έχει πιάσει κατι σαν απογοήτευση κάτι τέτοιο..νομίζω πως πρέπει να παθω αλτσχάιμερ για να μην θυμάμαι τίποτα και να μην σκέφτομαι.. να σκεφτειται οτι ουτε τα τεστακια μου δεν έχω όρεξη να κάνω, βαριεμαι να ξυπνησω πιο νωρίς τα βαριεμαι όλα..και λογικά τώρα είμαι στην 14η μέρα αλλά δεν το χω καθόλου..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

An se agxwnei min ta kaneis. Den egine k tpt. Vges me t antrouli s gia fagito, gia poto, gia voltana xalarwseis. Logiko einai wres wres na apelpizesai. Egw simera kontepsa na valw ta klammata brosta sto giatro. To exete psaksei katholou?

Όχι δεν το έχουμε κοιτάξει.. τα τεστ δεν με αγχωνουν απλα επειδή όσες μέρες δουλεψα απο την Κυριακή σχολουσα αργά κ δεν έχω καθόλου χρονο να κοιμηθώ,δεν προλαβαινω με τίποτα αφού μέχρι κ τα τεστ ξεχναω..κ περίμενα πως κ πως να ξεκίνησω τα τεστ για 3-4 μηνες κ μετα να κάνουμε εξετάσεις. 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις αγχομενες κοριτσαρες!!!!!!!Τι κανετε;;;;( εκτος απο το να αγχονεστε) πως μου ειστε;;;(εκτος απο αγχομενες)..Εγω να δειτε αγχος κοριτσια κανονικα περιμενω στις 2/2 εχω ενα τεστ και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην το κανω!!!Ας ηρεμησουμε ολες μαζι γιατι μας βλεπω σε σουιτα στο Δρομοκαΐτειο!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...