Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Τι να κάνει κ το παιδακι σαμπως ποσα να καταλαβαίνει? Αργότερα σίγουρα θα καταλαβει πολλά. Το πιο σοκαριστικό για μένα που άκουσα κ που δυστυχώς διαβασα είναι για το παιδοκτονο περσι το καλοκαίρι έγινε αυτό με το κοριτσάκι την Άννυ αν θυμάστε. Δεν έχουν καρδιά αυτοί οι άνθρωποι? Δεν μπορώ να το καταλάβω να σκοτώνουν το ίδιο τους το παιδι? 

Δημοσίευση

Απο τοτε που μαθευτηκε για την Αννυ και μετα εγινε γνωστο οτι η γιαγια της του πατερα η μανα μενει εδω Ρεντη στην εκκλησια κοντα εχω φοβηθει πολυ.Δεν ξερεις τι γινεται την επομενη ωρα.Ειναι αδικο να δινει ο Θεος παιδια εκει που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια εγώ πιστεύω οτι τρελενεται το μυαλό δεν μπορω να πιστέψω κάτι άλλο..με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σκέφτομαι αν κάποια στιγμη κάνω εγώ κάτι παρόμοιο,αναριωτιεμαι..

Δεν τους δίκαιολογω εννοείται!! Αλλά στην άκρη του μυαλού λέω αν..πιστεύω πάντως πως κάποιοι σαλταρουν για να τα κάνουν αυτά δεν εξηγείται αλλιώς! 

Δημοσίευση

Εμεις εδω ειχαμε καποιους γνωστους μια οικογενεια.Ο αντρας της κοπελας αρρωστησε με καρκινο ηταν ετοιμος να πεθανει την κοπελα ειχα πολυ καιρο να την δω.Την πετυχαινω οταν εκλειναν τα σχολεια για καλοκαιρι ειχε μεινει η μιση.Τι εγινε κοριτσι μου της λεω ολα καλα;;Ολα καλα μου λεει. ο αντρας σου πως ειναι;;Χωρισαμε μου ειπε τρελαθηκα!!Τελικα αυτο που εμαθα με εκανε να πιστεψω οτι ο Θεος παιρνει μονο τους καλους και αφηνει να ζουν τα καθηκια!Ασελγουσε στα δυο τους αγορακια επανειλημενα το ειπε ο μεγαλος στην μαμα του πριν φυγει για δουλεια γιατι καθε φορα τα παιδακια κλαιγανε οταν πηγαινε η μαμα στη δουλεια.

Δημοσίευση

Αστα ειναι τοσο τρομοκρατημενα τα παιδακια που το καλοκαιρι ηταν στις κουνιες επαιζαν μπαλα και τους εφευγε και κλαιγανε και πηγαινε η μαμα τους να την πιασει.Εχουν φευγει πλεον απο δω δεν ξερει κανεις που μενουν και καλα κανουν βεβαια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...