Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κι εμεις τους πρωτους 3 μηνες δεν κοιταγαμαι γονιμες τους τελευταιους 2 μηνες προσπαθουμαι στις γονιμες ε και αυτο το μηνα οπως σας ειπα πιο πανω ειμαι πιο αισιοδοξη....απο αθηνα εισαι?

Δημοσίευση

Εγώ απο Αθήνα είμαι.

Εμένα δεν μου έχουν φέρει άγχος προς το παρόν.. ενα μήνα τα χρησιμοποίησα αλλά δεν είχαμε επαφες όταν είχα ωορρηξία.

Όσο για πονακια και τέτοια εγώ έχω σχεδόν για μια εβδομαδα στην ωορρηξία και δεν ξέρω ποτε έχω..τον Δεκέμβρη πίστευα οτι την είχα καταλάβει αλλά μπα..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Εμεις προσπαθουμε ολο το μηνα ανα 2 μερες περιπου και στις γονιμες τισ καταλαβαινω γιατι εχω πονακια....

Εγώ ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω τις γονιμες μέρες καθόλου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Εγώ ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω τις γονιμες μέρες καθόλου 

Δυστυχως δεν τις καταλαβαινουν ολες οι κοπελες εγω εχω πονακι και πολλα υγρα εκεινες τις μερες....μπορει πονακια να μην εχεισ αλλα παρατηρησε τα υγρα σου...θα ειναι πιο αυξημενα λιγικα....

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Να ρωτησω και κατι ακομα....εχει καμια κοπελα την κυρια μαραγκουδακη για γιατρο η τον κυριο ψαθα?

Τον ψάθα που έχει γραφείο στην Πέτρου Ράλλη ;;Κερατσίνι νομιζω πιάνει.

Δημοσίευση

Τον ίδιο λέμε έχει και γραφείο νικαια με Κερατσίνι..

Πρωτη φορά που πήγα για τεστ παπ πήγα σε αυτόν..να σου πω δεν μου έκατσε καλά στο μάτι..

Ξέρω οτι είναι παρα πολύ καλός γιατρός αλλά εμένα δεν μου εκατσε..ξέρετε πως είναι αυτά..πλεον πηγαίνω σε γυναικα.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια ο γυναικολόγος είναι πως θα σε κανει να νιωσεις..

Ο άνθρωπος δεν μου έκανε κάτι κακό.. εγώ πιστεύω οτι είναι δικο μου θέμα γιατί ηταν ή πρωτη φορά που πήγα σε γυναικολόγο κ ουτως ή άλλως ένιωθα λίγο περίεργα.

Μάλιστα έχω σκεφτεί αν μου προκύψει κάτι και θελησω να αλλάξω γιατρό θα ξαναπαω στον ψάθα γιατί ξέρω οτι είναι πολύ καλός.

Σε αυτον που είχε παει ή μάνα μου το 14 για μένα ηταν τραγικός πραγματικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας στην εύρεση ρευματολόγου. Έπειτα από κάποιες εξετάσεις που πραγματοποίησα στο τμήμα αποβολών του Ελενα βρέθηκαν αυξημένα ΝΚ κύτταρα και θετικά ΑΝΑ 1:640! Ακολούθησαν επαναληπτικές εξετάσεις όπου και παλι τα ΝΚ είναι αυξημένα και περιμένω και την τιμή από τα ΑΝΑ.. η αιματολόγος σύστησε κορτιζόνη (περιμένουμε απλά τα αποτελέσματα από τα ΑΝΑ για να δούμε την δόση). Σκεφτόμουν όμως να δω και ρευματολόγο για να δω τι παίζει με αυτοάνοσο.. έχετε παρόμοια εμπειρία ή να μου συστήσετε κάποιον ρευματολόγο που εξειδικεύεται σε θέματα κύησης; 
    • @Sotiria_94 ωωω μια χαρα εισαι! Από μερα σε μερα δηλαδή κ να γεννησεις μια χαρα! Ευτυχώς τελειωσαμε σε μια μέρα. Ηρθαν έβαψαν μέχρι τ μεσημέρι κ μετα πλακωθηκε ο άντρας μου στις δουλειες. Ψόφησε ο καημενος. Ηρθε κ η μαμά μ βοήθησε κανα διωρο, έκανα κ γω ότι μπορούσα κ τ βραδυ ήταν πανέτοιμο τ σπίτι. Τωρα τ σαββατο περιμένουμε να μας φέρουν μια σύνθεση γραφειο βιβλιοθήκη για τ κορίτσια και από Κυριακή να ασχοληθώ μετά του μωρού.
    • Καλημερα κοριτσια μου ειστε καλα; @Katerinioo μου περαστικα σου ελπιζω να μην κρατησουν ετσι τα συμπτωματα ειναι οντως κουραστικα. @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα τα παει η μπεμπα νορμαλ βαρος εχει. Εν τω μεταξυ αυτοι οι υπολογισμοι που κανουν οι γιατροι δεν ειναι απολυτοι, γιατι οσο το μωρο στριμωχνεται στη μητρα δεν μπορει να το μετρησει παντοτε σωστα. Ετσι το ειχα παθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος τον εβγαζε 1500γρ και την αλλη μερα πηγα στον εμβρυομητρικο και μου τον εβγαλε 1900. Αλλα και παλι ειναι καλο το βαρος επιμενω. Καλα ξηγηθηκες με την πιτα και το τζατζικι κοριτσι μου πολυ το ζηλεψα. @Diwni μου 36+6 σημερα δοξα τω θεω, τη νυχτα μεταξυ των χαπιων ειχα συσπασουλες με λιγο πονο και αισθηση σαν περιοδου η σαν να θελω τουαλετα. Εσυ τελειωσες με τα βαψιματα πώς παει με το σπιτι;;
    • Εξαιρετικά κοπέλα μου!!! Διπλασιάστηκε οποτε προχωράει το σπόρι.. Τι είπε ο γιατρος; 
    • Κορίτσι μου και εμένα που παίρνει πιπιλα τη φτυνει και βάζει τα χέρια 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...