Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
θέλω να σας ευχηθώ και εγώ από τη μεριά μου χρόνια πολλά.
θέλω να ευχαριστήσω μέσα απο τη ψυχή μου τα 2 άτομα που μου έδωσαν ενέσεις gonal και με βοηθάνε στη προσπάθεια μου.
σήμερα επικοινώνησα και με τον γιατρό μου επειδή ψάχνω ενέσεις menopur και δεν έχω βρεί ακόμα και μου είπε ότι εάν μπορώ να βρώ merional. θα ήθελα να ζητήσω έαν κάποια κοπέλα έχει διαθέσιμα menopur ή merional ας επικοινωνήσει μαζί μου. θα ήμουν πολύ υπόχρεη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι καλησπέρα. Κι εγώ μελουσα μανούλα ετών 40 εδώ! Κοριτσάκι εχω κι εγώ!! Παμε δυναμικά!! Όλα θα πάνε καλά!!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    • Εγω κοριτσια εριξα την ινσουλινη (πολυ σημαντικο για τις πολυκυστικες) και το σακχαρο αλλα η tsh βγηκε 2,8 ενω παντα ηταν κατω απο 2. Εχω χαμηλο σιδηρο (μου εδωσε ο νεος). Συνεχιζω την διατροφη αν και με κουραζει, εχω χασει 6-7 κιλα απο την αποβολη. Εχω ακομα δρομο.
    • Εγω εκανα ενα πλήρη αιματολόγικο ευτυχώς ολα καλα ! D3 ειχα 13 χάλια! Και ο θυρεοειδής εκει που πάντα ήμουν στο 2,5-2,8 τωρα ηταν 1,2.. Ολα απορρύθμιστηκαν εγω με τον κύκλο μου έπαθα σοκ τοσο μεγάλος.. Εισαι έτοιμη για επόμενη ή οχι ακομα ???
    • ααα και εσύ έτσι με το δίπλωμα τελικά είμαστε και άλλες δεν είμαι η μόνη 😂 ναι Αθήνα ακόμα πιο δύσκολα να οδηγας αλλά πρέπει να μπω στο τριπάκι να το παίρνω γιατί δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι  χωρίς τον άντρα μου το σπίτι είναι σε εξοχή και δεν έχει τιποτα εδώ κοντά να πάω κάπου με τα πόδια είναι ερημιά.. και αυτοσ έχει κουραστεί με αυτά τα πάνε έλα  όχι πίσω δεν χωράει ενήλικας να καθίσει  αλλιώς θα χωρούσε και ένα ακόμα καθισματάκι πιστεύω   Μοιάζουν σε πολλά τα παιδάκια μας 😂 η μικρή είναι κάπως πιο «ανεξάρτητη» κοιμάται μόνη της μπορεί να κάτσει να παίξει μόνη της χωρίς εμένα, γενικά άλλο παιδάκι και να πεις ότι έκανε κάτι διαφορετικό ότι έκανα την μια έκανα αλλά αλλος χαρακτήρας τελείως 🤷🏻‍♀️ 
    • Τι τελεια!! Εμενα η δικια μου δεν μπουσουλαει. Βαρελακια κανει. Αργησε και πολυ να κατσει στον πωπο. Βεβαια μου ειπε ο γιατρος επειδη ειναι ενα γεροδεμενο και ψηλο μωρο δεν μπορει να ελεγξει ευκολα την ισορροπια της.  Προχθες με λαχταρησε. Καθοταν καθιστη και επαιζε και διπλα της εγω και εκανε αποτομα πισω και εσκασε με δυναμη κατω το κεφαλι. Εκλαιγε τοσο πολυ που κοπηκε η αναπνοη της και μελανιασε. Την κουνησα και πηρε αναπνοη και με το που πηρε αναπνοη στα καπακια λιποθυμησε. Εκει εχασα την ψυχραιμια μου και αρχισα να τσιριζω,τρομαξε και ο μεγαλος. Ευτυχως ολα καλα μονο ενα τεραστιο καρουμπαλο εκανε. Ακομα μου ερχεται η εικονα της στο μυαλο ετσι οπως ασπρισε και εχασε τις αισθησεις της και κλαιω. Νομιζα πως την εχασα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...