Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαχα Μαράκι βαλτη εισαι απο τον άντρα μου και λες για γιο;Εγω του λέω καλυτερα κόρη για να μην εχουμε αλλα έξοδα για ρούχα.Τα εχουμε ολα έτοιμα απο τη μικρη Χαχα.Αυτος ομως θελει γιο και λεει δεν πειράζει θα του ψωνίσω εγω καινούργια.

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγω συνηθως δείχνω απο νωρίς αλλα αυτη τη φορα οχι ακομα.Ισως επειδή η κοιλια μου ειναι πλέον χαλαρή και μέχρι να γεμίσει και να τεντώσει η χαλάρωση εεεεχουμε καιρό ?Εχεις παρει κιλα Κατερίνα ;

Δημοσίευση

Μέχρι στιγμής το παράδοξο είναι ότι πήρα 1 κιλό αλλά πολλά άτομα το κατάλαβαν από την κοιλιά μου και δε μπορώ να πω ότι πριν είχα κοιλιά φέτα και τώρα τους φάνηκε περίεργο αλλά το αντίθετο τον είχα τον κοιλιακό μου. Ίσως προιστικα από την τουαλέτα διότι θα την επισκεφτώ 2 αντε το πολύ 3 φορές την εβδομάδα.... ο γιατρός μου λέει ότι αυτή τη φορά μάλλον τρώω καλά αλλά το βάρος μου τον διέψευσε. Εγώ λέω ότι μάλλον έχω την κορούλα μου για αυτό και παχαινω μόνο στην κοιλιά χιχι έτσι λένε. .....

Δημοσίευση

Καλημερα Κοριτσια μου!!! Αχ αυτα τα κιλα! Απο πριν μεινω εγκυος την φοβομουνα την ζυγαρια... Ποσο μαλλον τωρα! Σημερα δεν αντεξα... Διαβασα τα σχολια κ ηθελα να δω ποσα κιλα εχω παρει.... Εχω παρει 3 κιλα! Αστα να πανε! Δεν θελω να βαλω πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη γτ μετα πως τα χανεις? Ημουν κ απο πριν γεματουλα κ επιδιωκω να παρω 10 -12 κιλα το πολυ!!!

Θα τα καταφερω ομως!!! Ουφ αγχωθηκα...

Δημοσίευση

Καλημερα Κοριτσια μου!!! Αχ αυτα τα κιλα! Απο πριν μεινω εγκυος την φοβομουνα την ζυγαρια... Ποσο μαλλον τωρα! Σημερα δεν αντεξα... Διαβασα τα σχολια κ ηθελα να δω ποσα κιλα εχω παρει.... Εχω παρει 3 κιλα! Αστα να πανε! Δεν θελω να βαλω πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη γτ μετα πως τα χανεις? Ημουν κ απο πριν γεματουλα κ επιδιωκω να παρω 10 -12 κιλα το πολυ!!!

Θα τα καταφερω ομως!!! Ουφ αγχωθηκα...

κ εγω μαζισου.. δν τρωω.. υγειηνα κ προσέχω αλλα... συν 2 δείχνει η δική μου αλλά δν το δενω γτ στο πρωτο ζυγισμα με εδειχνε η δικη μου συν 3 κ στο γιατρο ημουν συν 1.οποτε... κ με τις χτεσινες διαρροιες.. δν ξερω. εχω μπουκωμα απο κατω.. κ εκοψα τα χαπια. μόνο ουτροζεσταν κ φιλισιν.απο αναγουλες καλά μεχρι τωρα. λεω να παμε βολτα μετα το φαγητο.μπουχτησα.ολο κουρασμενη κ ολο ξαπλα.. θελω να νιωσω εγκυος γμτ όχι αρρωστη.. ζηταω πολλα....;;;?

Δημοσίευση

Εγω παλι δεν ειχα ποτε θεμα με τα κιλα μου !!!! Υψος 1.78 και 66 κιλα προ εγκυμοσύνης τώρα 67 κιλά !!!! Καμιά φορά λεω με παίρνει ας παρω και λιγα κιλα παραπανω αλλα μετα λεω οχι γτ φοβαμαι μηπως δεν τα χασω !!!!! Εμενα εχει φουσκώσει λιγο η κοιλιτσα αλλα πολυ λίγο !!!! Κυριακή 03 να πας βολτα και σπίτι να καθησεις δεν νιώθεις καλυτερα ενω εξω μπορεις να ξεχαστεις λίγο !!!! Διαβασα στις πιο πισω σελίδες της συζήτησης  οτι εχετε γίνει φίλες στο φεισμπουκ πως θα σας βρω και εγω ???

Δημοσίευση

Α ρε πατατοκροκετα μας εκανες την καρδια περιβολι!!! Χαχα... Ποσο αδυνατη εισαιιιιι??? Πες μας το μυστικο σου!!!

Κυριακη μου βγες εξω κοριτσι μου με την οικογενεια σου κ απολαυσε το!!!

Και εγω εχω fb κοριτσια πως θα σας βρω???

Δημοσίευση

 εμείς με τα κορίτσια πέρυσι είχαμε κάνει μια κλειστή ομάδα στο fb που ακόμα και τώρα μιλάμε για την πορεία των μικρών μας.....ποιος θα την φτιάξει????θέλετε να την κάνω εγώ????τι όνομα να δώσουμε?

Δημοσίευση

φτιαξτε τη σελιδα κ εγώ μεσα.πειτε μου οταν ειναι! ;-) οσο για το εξω.. αφου λείπει στη δουλεια ο αντρας μου.. που να παω;; με εχει φαει η μοναξια.. κ ολες οι φιλες μκυ δν με περνουν τηλ γτ ξέρουν πως δν ειμαι πολυ καλα οποτε.... αστα.. κ σημερα ππυ ειπα να παμε μια βολτα με επιασε αδυναμια κ δν μπορεσα να παω πουθενα..

Δημοσίευση

@Maraki!Tk αχ δεν εχω να σου πω μυστικο ειναι θεμα DNA εχω πάρει την κορμοστασια του συγχωρεμενου του πατερα μου !!!! Κι αυτος μια ζωη ηταν σταθερός στα κιλά του !!!!! Πως μου είστε σημερα κορίτσια μου !!!! Εγω μια έτσι μια αλλιώς αυτες οι ορμόνες μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!! Οι ναυτιες έχουν αρχίσει και υποχωρούν και αυτο που παρατηρησα είναι πως οι ναυτιες με επιαναν μολις επινα το φυλλικο οξυ ισως μου πεφτε βαρυ !!!! Οσο για την ομαδα @katerinaadra φτιαξτην και εμείς μέσα !!!!!!

Δημοσίευση

Ειμαι ειμαι πανάθεμα με !!!!  Για το όνομα της ομάδας δεν εχω κανενα πρόβλημα !!!!!! Εμενα αρχικα μου έγραψε το folidex και τωρα το filicine !!!!  Ακομα ομως δεν εχω τελειώσει το πρώτο οποτε θα δουμε με το filicine !!!! Να κανω και μια ερώτηση !!!! Εσεις κορίτσια πως θελετε να γεννησετε ? 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

κοριτσια καλημερα.χτες ενω πηγαινα μια χαρα το βραδυ ειχα παλι αναγουλες.στο τελος αφου πήρα το ουτροζεσταν εκανα εμετο.2 φορες μεσα σε 10 λεπτα.κ τωρα μια απο τα ιδια. ανακατωσούρα τρελη..τα πρινπεραν ομως δν τα περνω! με πρηζουν..οπως κ το ουτροζεσταν..αλλα τι να κανω...;;το δευτερο υποχρεωτικα πρεπει να το παρω.. νιωθω τρελη κούραση..εγω γενναω πιθανον 4/8. στις 19/1 εχω κ την αυχενικη. εγω θελω να γεννήσω φυσιολογικα με επισκληριδιο.

Επεξεργάστηκε από κυριακη03
Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια μου.Πως είστε;Εγω σήμερα έκανα την αυχενική διαφάνεια.Ολα μια χαρα πήγαν.Τα αποτελέσματα για το σύνδρομο down  συνδυαστικά με τις εξετάσεις αίματος θα έρθουν με το ταχυδρομείο σε μερικές μερες.Ελπιζω να ειναι καλα και αυτα.Μια χαρα φαινόταν το μπεμπακι μου.13+2 με έβγαλε και μου έδωσε ΠΗΤ 12/7.

Δημοσίευση

Ειμαι ειμαι πανάθεμα με !!!!  Για το όνομα της ομάδας δεν εχω κανενα πρόβλημα !!!!!! Εμενα αρχικα μου έγραψε το folidex και τωρα το filicine !!!!  Ακομα ομως δεν εχω τελειώσει το πρώτο οποτε θα δουμε με το filicine !!!! Να κανω και μια ερώτηση !!!! Εσεις κορίτσια πως θελετε να γεννησετε

Εμενα μου ειπε απ'την αρχη η Folidex που γραφεται, η Iofolen που δεν γραφεται αλλα εχει περισσοτερες βιταμινες! Ε κ πηρα το Iofolen... και εγω φυσιολογικα θελω να γεννησω, μαλλον με επισκληριδιο...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια μου.Πως είστε;Εγω σήμερα έκανα την αυχενική διαφάνεια.Ολα μια χαρα πήγαν.Τα αποτελέσματα για το σύνδρομο down  συνδυαστικά με τις εξετάσεις αίματος θα έρθουν με το ταχυδρομείο σε μερικές μερες.Ελπιζω να ειναι καλα και αυτα.Μια χαρα φαινόταν το μπεμπακι μου.13+2 με έβγαλε και μου έδωσε ΠΗΤ 12/7.

Μπραβο κοπελα μου!!! Χαιρομαι για'σενα!!! Και εγω εκανα σημερα απλο υπερηχο κ ολα καλα! Μου ειπε να κλεισω κ για τη Β' επιπεδου στις 9/2... Πως περναει ο καιρος!!!

Δημοσίευση

Γεια σας...τι κανετε;;;με λενε γωγω και μενω μονεμβασια...ειμαι ομως απο νεαπολη λακωνιας....διαβαζω απο χτες ολα οσα γραφεται κ εχω τρελαθει... (απο την χαρα μ) ειμαστε τοσες εγκυουλες μωρεεε ? ειμαι 10 εβδομαδων κ χωρις κανεναν συμπτωματα...κ απο την 6 εβδομαδα εχω καφε και ειμαι ξαπλα στ κρεβατι...ανησυχω οπολυ..ειναι η πρωτη μ εγκυμοσυνη...ειχε ποτε καμια σας κατι τετοιο στην εγκυμοσυνης της;;;μονο για την mammy 5 εχω διαβασει...κοριτσια δως τε μου τα φωτα σας πλιζ!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου γωγω μου!!!!!!!κι εγω ειμαι στην 9η εβδομαδα και εδω και 3 εβδομαδες και κατι ειμαι ξαπλα με καφε και 2 μεγαλες αιμορραγίες!!!!!!εχω αποκόλληση πλακουντα και πρεπει να ειμαι ακίνητη ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλα!!!!!!:x:xο γιατρος σου τι σου ειπε;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...