Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλη χρονιά! Υγεία στις οικογένειες σας και με το καλό τα μωράκια μας!

Χαθηκα γιατι ο μικρός με εχει φαει.απο προχθές που γυρισαμε θελει ολη την ωρα να παίζουμε! Κοιμαμαι κ σα βοδι. Κυριακη εχω φουλ αναγουλα ακομα κ εγω κ καουρα

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.... ο νέος χρόνος να φέρει στις οικογένειες σας ότι παρέλειψε ο προηγούμενος.... Μόλις έβαλα τους άντρες μου για ύπνο και λέω να τσακισω μια βασιλόπιτα με μπόλικη μερεντα 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια... 2 εμετούς σημερα κ απροειδοποιητα... μπαμ κ εξω..οπως στην κορη μου.. καλα παμε.. εσεις τι κανετε;;; χαθηκαμε λιγακι...ανυπομωνω να περάσει ο καιρος μέχρι τις 19 να παω να το δω το βασανακι μου....!!!! 

Δημοσίευση

Εγώ έχω 20 του μήνα αυχενική διαφάνεια.... δοκίμασες να τρως συνέχεια μικρά γεύματα ώστε το στομάχι σου να μην μένω πότε άδειο? Εγώ όταν πεινάω ή έχω φάει πάρα πολύ τότε ανακατευομαι πάρα πολύ. .... Μετά την αυχενική διαφάνεια θα πρέπει να σταματήσουν οι εμετοι....Υπομονή σκέψου ότι είναι σημάδι ότι όλα πάνε πολύ καλά 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !!!!! Κυριακη μου κανε λιγο υπομονή ακομα λογικα οπου να ναι θα σταματησουν !!! Εγω σήμερα πηγα άκουσα καρδούλα ξανα ειδα και χερακια και ποδαράκια σήμερα !!!! Απερίγραπτο συναισθημα !!!! Μου εκλεισε ραντεβού μετα απο 2 εβδομάδες λογικα τοτε θα μου πει και για την αυχενικη !!!! Ρε κορίτσια να σας ρωτησω κατι που το λενε όλοι !!! Ισχύει οτι στα κορίτσια η καρδια χτυπάει πιο γρήγορα απο τα αγόρια η μπούρδες κι αυτές?  

Δημοσίευση

Και εγώ την ίδια απορία είχα περί ρυθμού ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι δεν ισχύει και μετά που το έψαξα στο ίντερνετ υπήρξαν εγκύου λες με πολλούς χτύπους και ήταν αγόρι. Υπομονή στην αυχενική διαφάνεια μπορεί και να μάθουμε 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου κ καλη χρονια!!! Πως ειστε ολα καλα? Εγω χαλια! Ειμαι απιστευτα μπουκωμενη,δεν μπορω να αναπνευσω,,,χθες χρησιμοποιησα otrivin δεν αντεχα..... Μετα ειδα στις οδηγιες οτι δεν κανει για κυηση! Ελπιζω να μην πειραζει για μια φορα που εβαλα! Σημερα πηγα σε φαρμακειο κ μου εδωσαν Physiomer αλλα διαβαζω κ βλεπω πως ουτε αυτο κανει τελικα..... Ουφ! Κ ειπα στο φαρμακειο, οτι ειμαι εγκυος!!! Ελεος.... Τι κανει να βαλω τελικα??? Θα σκασω.....

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εμένα με τους παλμους μου βγήκε όπως και με τους εμετους! Και ο γιατρος μου μου είπε ότι είναι αγόρι απ τη πρώτη φορά και μετά το επιβεβαιωσε στην αυχενικη!! Αν οι παλμοι είναι χαμηλοι μέχρι 140 νομίζω είναι αγόρι (εμένα είχε 124), αν είναι γρήγοροι δλδ 140 και πάνω είναι κορίτσι!όπως και για εμετους αν κάνεις έχεις κορίτσι αν όχι αγόρι!βέβαια δεν ισχύουν πάντα αλλά εγώ τα πιστεύω λίγο!

Δημοσίευση

Μη στεναχωριεσαι για το οτριβιν και εγώ όταν ήμουν μπουκομενη ο ίδιος ο γιατρός μου είπε να βάλω οτριβιν αραιά και που διότι δεν έχει κορτιζόνη σαν κάποια άλλα.  Και όταν τον είπα ότι άααααα δε θυμόμουν ότι μπορούσα μου είπε κανονικά δεν πρέπει αλλά για μια δυο φορές δεν χάλασε ο κόσμος. Εγώ το έβαζα το βράδυ για να κοιμηθώ και την ημέρα φυσικό ορό. 

Μακάρι να μην ισχύουν αυτά με τους παλμούς. Εγώ είχα 141 και θα ήθελα αν και δεν είναι σωστό να ζητάμε αλλά θα θελα ένα κοριτσάκι.....γερό φυσικά να ναι.....

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια συγνωμη για την παρεμβαση στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει να χρησιμοποιησω το Vicks το stik βεβαια δεν μου εκανε τιποτα και μου ειπε να βαλω otrivin αλλα επειδη φοβηθηκα πηρα το παιδικο με το σταγονομετρο.Μεχρι τωρα μετα απο 2 παιδια και στην προσπαθεια για το τριτο αυτο βαζω..Σαν παιδακι και εγω..

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.Εγω στα χαλια μου ακομα με τους εμετους.Και το μπούκωμα καλα κρατεί.Ειμαστε στο μηνα τωρα.Πηγα στο γιατρό το απόγευμα και μου έδωσε κάτι σταγόνες για τη μύτη.Δεν το έψαξα και πολυ όπως εσείς αλλα εγω θα τις βάλω γιατι ειναι πολύς ο καιρός και ολα αυτα τα φλεματα μου φέρνουν ακομα περισσότερους εμετους.touloumpaki εγω δεν εχω ιδέα για αυτο που ρώτησες αν και ειναι το πέμπτο παιδάκι μου αυτο.Ποτε δεν κοίταξα θερμοκρασίες η οτιδήποτε άλλο απλά έκανα ελεύθερα.Και η γνώμη μου ειναι αφου ειναι η πρωτη σου προσπάθεια πήγαινε το πιο χαλαρά.Μην ψάχνεις απο τωρα αυτα γιατι ίσως σε αγχώσουν και ειναι πιο δύσκολο μετα.Κανε ελεύθερα και σου εύχομαι να πιάσεις αμεσως?

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια και καλή χρονιά από μένα. Me lene Maria kai thelo kai go na gino manoula.  Gnorizete gia tin θερμοκρασία meta tin worixia? ? Pote anevenei?  Euxaristo ek ton proteron.  Na simioso oti einai I proti mas prospatheia. 

Ξερω οτι μετα την ωορηξια ανεβαινει και δεν πέφτει αν εχεις καθυστέρηση και εισαι έγκυος. Αλλιως λιγο πριν σου ερθει η περίοδος επιστρέφει στα κανονικα της επίπεδα! Με το καλό! 

Δημοσίευση

Τουλουμπακι συμφωνω και εγω με την mommy 5  μην το ψάχνεις με θερμοκρασίες και τετοια !!!! Εγω μαζί με τον σύντροφό μου οταν πήραμε την απόφαση απλω το κάναμε ελεύθερα και εγω δεν το σκεφτόμουν καθόλου !!!! Με την δεύτερη προσπάθεια έγινε το θαύμα !!!!!  Dina 20 αυτό με τους εμετούς δεν ισχύει η αδερφή μου που έχει κοριτσάκι δεν καταλαβε τπτ στην εγκυμοσύνη της το κατάλαβε μόνο απ την υπνηλία !!!! Αυτό με τους χτύπους της βγήκε πάντως η μπουμπου 165 χτυπους είχε !!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Κυριακη!!! Γεια κ στα υπολοιπα κοριτσια... Εγω παλι καλα ειμαι καλυτερα με το μπουκωμα.... Μαμακουλιτσα και Κατερινα να'στε καλα με καθυσηχασατε καπως... Ενιωθα ενοχες! Τουλουμπακι θα συμφωνησω κ εγω με τις υπολοιπες!!! Απολαυσε τη στιγμη με τον αντρα σου κ οταν ειναι να εθει το μωρακι θα ερθει! Εγω εμεινα εγκυος στον 5ο μηνα που καναμε ελευθερα χωρις να κανω κατι διαφορετικο αυτους τους 5 μηνες! Κ ειχαμε επαφες ελευθερες σχεδον καθε μερα!!!

Παντως σχετικα με τους παλμους εμενα στην αρχη ειχε κατω απο 140, στην αυχενικη διαφανια ειχε 149 κ μου ειπε πιθανοτατα ειναι κοριτσακι αλλα οχι 100%... Την Πεμπτη ειναι να ξανακανω υπερηχο κ ανυπομονω..... Πιστευω τωρα θα μου το επιβεβαιωσει οτι ειναι.....

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα και απο εμενα.Μαρακι την Πέμπτη και εσυ εχεις υπερηχο;Ευχομαι να πανε ολα καλα και να σου επιβεβαιώσει και το φύλλο αφου το θέλεις.Εγω την Πεμπτη εχω την αυχενική διαφάνεια και εχω μεγάλη αγωνία.Ευτυχως ειναι στις 11 το πρωι.Αντε μια μερα έμεινε 

Επεξεργάστηκε από Mommy 5
Δημοσίευση

Α τελεια!!! Η αυχενικη διαφανεια ηταν η ωραιοτερη εξεταση που εχω κανει μεχρι τωρα!!! 45 λεπτα υπερηχο εκανα.... Χαχα!   

  Ο αντρας μου δακρυσε, συγκινηθηκε στην εξεταση!!! Να πανε ολα καλα κ σε'σενα!!! Αντε με ενα γερο γιο τωρα σου ευχομαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...