Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια δν με αφηνε να μπω. μολις τα καταφερα!!!! μπραβο mommy 5 πολυ χαιρομαι!!!!! ολα καλα ειδες;;; στα ελεγα εγω!!!! κ ολες οι κοπελες εδω μεσα!!!! τα υπολοιπα κοριτσια μου καλα ειστε;;; εκανα δουλίτσα σημερα. μολις τελειωσα το παιδικο κ θα κανω κ τα υπολοιπα αφου μπορω γτ τον ξετιναξα τον αντρα μου....αχχαχαχαχα

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια.Τι κάνετε;Εγω σήμερα ειδα για πρωτη φορα το μωράκι μου.Τελικα μου έκλεισαν υπερηχο και ολα ειναι καλα.Μαλιστα με βγάζει παραπάνω στις εβδομαδες 11+5.Θα το δούμε ομως παλι την άλλη Πέμπτη στην αυχενική διαφάνεια όπου και θα μου καθορίσουν πιθανή ημερομηνία τοκετού.Δεν είδαν ουτε καν αποκόλληση και δεν ξέρουν απο που προερχόταν το αιμα που ειχα.Αφου ειναι καλα εμένα αυτο μου αρκεί.

Χαρηκα παρα πολυ για'σενα Mommy 5!!!  Ευτυχως τελικα ολα καλα!!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ Μαράκι μου να εισαι καλα.Πως είστε σήμερα κοριτσια;Εγω κάτι πρέπει να κανω με τον υπνο μου.Μενω ξύπνια όλο το βραδυ και κοιμάμαι τη μερα στον καναπε?Πως θα το αλλάξω αυτο;Πολυ σπαστικό.Να φανταστείτε τωρα εδω ειναι 4 το απόγευμα και εγω τωρα ξυπνάω ???

Δημοσίευση

κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα απο την καλλιεργεια. με πηρε ο γιατρος κ εχω κολπιτιδα κ βαρβατη ειπε κιολας.. μου εδωσε κολπικα υποθετα.3 μερες θεραπεία μετά στοπ κ ξανα μια βδομαδα μετα αλλες 3 μερες... πφφφ....εσεις τι κανετε;;;

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ Μαράκι μου να εισαι καλα.Πως είστε σήμερα κοριτσια;Εγω κάτι πρέπει να κανω με τον υπνο μου.Μενω ξύπνια όλο το βραδυ και κοιμάμαι τη μερα στον καναπε?Πως θα το αλλάξω αυτο;Πολυ σπαστικό.Να φανταστείτε τωρα εδω ειναι 4 το απόγευμα και εγω τωρα ξυπνάω ???

Ελα βρε κοριτσι μου! Γιατι δεν κοιμασαι το βραδυ? Αγχωνεσε για κατι? Εγω βρε κοριτσια εντελως αντιθετο... Με παιρνει ο υπνος στον καναπε το βραδυ απ'τις 9 αντε 10 το πολυ!!! Εχω πολυ υπνηλια.. Αλλα λογω δουλειας σηκωνομαι ουτως η αλλως 6 το πρωι κ δε μου φτανει... Περιμενω με λαχταρα να σχολασω για να φαω μεσημεριανο κ να ριξω κ ενα απογευματινο υπνο...

Δημοσίευση

κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα απο την καλλιεργεια. με πηρε ο γιατρος κ εχω κολπιτιδα κ βαρβατη ειπε κιολας.. μου εδωσε κολπικα υποθετα.3 μερες θεραπεία μετά στοπ κ ξανα μια βδομαδα μετα αλλες 3 μερες... πφφφ....εσεις τι κ

Περαστικα σου Κυριακη μου! Με αγχωσες τωρα... Εγω ειμαι στον 4ο μηνα κ δεν εχω κανει καλλιεργεια ακομα...

Δημοσίευση

Μαράκι μαλλον ειναι λόγω της δουλειάς μου.Βεβαια τωρα εχω να παω περίπου μηνα λόγω εμετων αλλα δουλευω πάντα βραδια.οι βάρδιες μου ειναι 10 το βραδυ με 7 το πρωι.Οποτε αναγκαστικά εχει μάθει ετσι ο οργανισμός μου.Εχει μπερδέψει τη μερα με τη νυχτα.

Δημοσίευση

ρε κορίτσια να σας πω κατι;; επειδη περνω τα ουτροτζεσταν ειμαι κ ολη μερα στο κρεβάτι γτ νιωθω κουρασμενη επαθα κ την κολπιτιδα... εχω κ τη συχνοουρια(τη νυχτα ανα μια ωρα με ποσοτητα ιση με αυτή που κανουμε το πρωί) φοβαμαι οτι θα το χασω το μωρακι μου..

Δημοσίευση

Βρε τι λες;Εδω δεν το έχασα εγω με τοσο αιμα με κομμάτια που ειχα.Επειδη εχεις συχνουρία και κολπίτιδα και τι με αυτο;Για βγάλε τις βλακείες απο το μυαλό σου και θυμίσου τι μου έλεγες εμενα?

Δημοσίευση

Βρε τι λες;Εδω δεν το έχασα εγω με τοσο αιμα με κομμάτια που ειχα.Επειδη εχεις συχνουρία και κολπίτιδα και τι με αυτο;Για βγάλε τις βλακείες απο το μυαλό σου και θυμίσου τι μου έλεγες εμενα?

με επιασαν κ εμενα οι φοβιες μου....?

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια.... σήμερα είχαμε γιατρο και είδαμε χεράκια ποδαράκια τα κούνησε κι όλας. ....χιχι χι

Κουκλίτσα μου μη στεναχωριεσαι η κολπίτιδα είναι πρόβλημα μόνο στο τέλος κατά τον τοκετό για να μην πάθει τίποτα το μωρό όταν γεννηθεί.  Όλα καλά θα πάνε....

Εγώ από το μεσημέρι και μετά δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ούτε με τον μικρό μπορώ καλά καλά να ασχοληθώ...

Δημοσίευση

Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 10 εβδ και κάτι όμως σύμφωνα με το έμβρυο ο γιατρός λέει ότι είμαι 9 και κάτι  δηλαδή μια εβδομάδα πίσω μάλλον επειδή άργησε να γίνει η σύλληψη. 

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου παρατήρησα ότι το άγχος παίζει σπουδαίο ρόλο.  Όσο αγχωνομουν τόσο περισσότερες συσπάσεις είχα. ...άρα ηρεμία και απολαύστε την εγκυμοσύνη που είναι το ωραιότερο δώρο που μας έχει δώσει η ζωή. ..

Δημοσίευση

Ωραια μαζί με την Κυριακή εισαι εσυ περίπου.Οσο για το άγχος εχεις δίκιο αλλα στην πράξη ειναι το θεμα.Επισης αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι ότι και η ηλικία παίζει ρόλο.Στην πρωτη μου κόρη που ήμουν μικρη εκτός τους εμετους ολα μια χαρα.Καθε επόμενη ομως εγκυμοσυνη ηταν και πιο δύσκολη απο όλες τις απόψεις.Και απο θεμα συστάσεων.Τωρα που τα εχω τα χρονάκια μου ειναι πιο δυσκολα ?

Δημοσίευση

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου μα όταν έκανα αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό μου μου είπε ότι κυρίως παίζει ρόλο ο κάθε οργανισμός και το έμβρυο που κυωφορει. Δηλαδή μια 22 να έχει συσπάσεις και δύσκολη εγκυμοσύνη ενώ μια 35 να μη καταλάβει τίποτα. Μία φίλη μου 36 με 5 εξωσωματικες άρα ταλαιπωρία στο σώμα της στην εγκυμοσύνη που διανύει τώρα δεν έχει καταλάβει τίποτα ούτε ανακατοσουρες ούτε εμετοι ούτε συσπάσεις δουλειές συνέχεια στο σπίτι κλπ και σε έναν μήνα γεννάει...

Δημοσίευση

Ναι σιγουρα ο κάθε οργανισμός παίζει ρόλο απλώς εγω μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία.Θεωρω πως μετα τις τόσες εγκυμοσυνες ο οργανισμός μου δεν ειναι πια Duracell     Χαχα.Βεβαια όπως και να ειναι η κάθε μια σημασία εχει ότι αυτο που ζούμε ειναι θείο δώρο

Δημοσίευση

πηρα τις εξετασεις ουρων. μια χαρα ειμαι. απλα πινω πολυυυ νερο... μου εφυγε ενα βαρος.. σημερα ξυπνησα με ναυτιες..χαλια ειμαι.. κοιμήθηκα με ναυτιες.. ξυπνησα με ναυτιες.. ευχομαι μεχρι το απόγευμα να συνελθω..

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια.Κανετε ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου έτους;Με το καλο να το υποδεχθουμε και να μας φέρει γερά μωράκια.Κυριακη Μπραβο για τις εξετάσεις σου.Ναυτιες σήμερα παλι;Ελπιζω να συνέλθεις σύντομα.Φιλια σε όλες 

Δημοσίευση

κοριτσια εδώ πολυ κρυο κ χιονι. δν ξερω καν αν θα καταφερουμε να παμε εκει που είχαμε κανονισει. ψωνισαμε καλου κακου αν χρειαστει να μαγειρεψουμε... μονκ βασιλοπιτα δν πηρε ο αντρας μου.. ουρε αυτη δν κατάφερα φετος να φτιαξω...

Δημοσίευση

Χαίρομαι πολυ που είστε όλες καλά !!!! Μην αχγωνεστε ολα καλα θα πάνε μην ξεχνάτε το άγχος είναι που μας κάνει και σκέφτομαστε έτσι !!!!! Εγω θελω να σας ευχηθω να περασετε ομορφα σήμερα οτι κι αν κάνετε και η καινούρια χρονιά πέρα απ τα νινακια μας  να μας φέρει υγεία πνευματική και σωματική !!!!!!

Δημοσίευση

χρονια πολλα καλη χρονια σε ολες κοριτσια κ με το καλο το 2016 να φερει τα μωρακια μας!!! Εμενα καλα ξεκινησε, 2 βασιλοπιτες κοψαμε κ ετυχα και τα 2 φλουρια εγω! χαχα! Σημερα θα κοψουμε κ τριτη! Αντε να δουμε....Καλη χρονια με υγεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...