Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Recommended Posts

κοριτσια δν με αφηνε να μπω. μολις τα καταφερα!!!! μπραβο mommy 5 πολυ χαιρομαι!!!!! ολα καλα ειδες;;; στα ελεγα εγω!!!! κ ολες οι κοπελες εδω μεσα!!!! τα υπολοιπα κοριτσια μου καλα ειστε;;; εκανα δουλίτσα σημερα. μολις τελειωσα το παιδικο κ θα κανω κ τα υπολοιπα αφου μπορω γτ τον ξετιναξα τον αντρα μου....αχχαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κοριτσια.Τι κάνετε;Εγω σήμερα ειδα για πρωτη φορα το μωράκι μου.Τελικα μου έκλεισαν υπερηχο και ολα ειναι καλα.Μαλιστα με βγάζει παραπάνω στις εβδομαδες 11+5.Θα το δούμε ομως παλι την άλλη Πέμπτη στην αυχενική διαφάνεια όπου και θα μου καθορίσουν πιθανή ημερομηνία τοκετού.Δεν είδαν ουτε καν αποκόλληση και δεν ξέρουν απο που προερχόταν το αιμα που ειχα.Αφου ειναι καλα εμένα αυτο μου αρκεί.

Χαρηκα παρα πολυ για'σενα Mommy 5!!!  Ευτυχως τελικα ολα καλα!!!

Σε ευχαριστω πολυ Μαράκι μου να εισαι καλα.Πως είστε σήμερα κοριτσια;Εγω κάτι πρέπει να κανω με τον υπνο μου.Μενω ξύπνια όλο το βραδυ και κοιμάμαι τη μερα στον καναπε?Πως θα το αλλάξω αυτο;Πολυ σπαστικό.Να φανταστείτε τωρα εδω ειναι 4 το απόγευμα και εγω τωρα ξυπνάω ???

κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα απο την καλλιεργεια. με πηρε ο γιατρος κ εχω κολπιτιδα κ βαρβατη ειπε κιολας.. μου εδωσε κολπικα υποθετα.3 μερες θεραπεία μετά στοπ κ ξανα μια βδομαδα μετα αλλες 3 μερες... πφφφ....εσεις τι κανετε;;;

Σε ευχαριστω πολυ Μαράκι μου να εισαι καλα.Πως είστε σήμερα κοριτσια;Εγω κάτι πρέπει να κανω με τον υπνο μου.Μενω ξύπνια όλο το βραδυ και κοιμάμαι τη μερα στον καναπε?Πως θα το αλλάξω αυτο;Πολυ σπαστικό.Να φανταστείτε τωρα εδω ειναι 4 το απόγευμα και εγω τωρα ξυπνάω ???

Ελα βρε κοριτσι μου! Γιατι δεν κοιμασαι το βραδυ? Αγχωνεσε για κατι? Εγω βρε κοριτσια εντελως αντιθετο... Με παιρνει ο υπνος στον καναπε το βραδυ απ'τις 9 αντε 10 το πολυ!!! Εχω πολυ υπνηλια.. Αλλα λογω δουλειας σηκωνομαι ουτως η αλλως 6 το πρωι κ δε μου φτανει... Περιμενω με λαχταρα να σχολασω για να φαω μεσημεριανο κ να ριξω κ ενα απογευματινο υπνο...

κορίτσια πηρα τα αποτελέσματα απο την καλλιεργεια. με πηρε ο γιατρος κ εχω κολπιτιδα κ βαρβατη ειπε κιολας.. μου εδωσε κολπικα υποθετα.3 μερες θεραπεία μετά στοπ κ ξανα μια βδομαδα μετα αλλες 3 μερες... πφφφ....εσεις τι κ

Περαστικα σου Κυριακη μου! Με αγχωσες τωρα... Εγω ειμαι στον 4ο μηνα κ δεν εχω κανει καλλιεργεια ακομα...

Μαράκι μαλλον ειναι λόγω της δουλειάς μου.Βεβαια τωρα εχω να παω περίπου μηνα λόγω εμετων αλλα δουλευω πάντα βραδια.οι βάρδιες μου ειναι 10 το βραδυ με 7 το πρωι.Οποτε αναγκαστικά εχει μάθει ετσι ο οργανισμός μου.Εχει μπερδέψει τη μερα με τη νυχτα.

ρε κορίτσια να σας πω κατι;; επειδη περνω τα ουτροτζεσταν ειμαι κ ολη μερα στο κρεβάτι γτ νιωθω κουρασμενη επαθα κ την κολπιτιδα... εχω κ τη συχνοουρια(τη νυχτα ανα μια ωρα με ποσοτητα ιση με αυτή που κανουμε το πρωί) φοβαμαι οτι θα το χασω το μωρακι μου..

Βρε τι λες;Εδω δεν το έχασα εγω με τοσο αιμα με κομμάτια που ειχα.Επειδη εχεις συχνουρία και κολπίτιδα και τι με αυτο;Για βγάλε τις βλακείες απο το μυαλό σου και θυμίσου τι μου έλεγες εμενα?

Βρε τι λες;Εδω δεν το έχασα εγω με τοσο αιμα με κομμάτια που ειχα.Επειδη εχεις συχνουρία και κολπίτιδα και τι με αυτο;Για βγάλε τις βλακείες απο το μυαλό σου και θυμίσου τι μου έλεγες εμενα?

με επιασαν κ εμενα οι φοβιες μου....?

Γειά σας κορίτσια.... σήμερα είχαμε γιατρο και είδαμε χεράκια ποδαράκια τα κούνησε κι όλας. ....χιχι χι

Κουκλίτσα μου μη στεναχωριεσαι η κολπίτιδα είναι πρόβλημα μόνο στο τέλος κατά τον τοκετό για να μην πάθει τίποτα το μωρό όταν γεννηθεί.  Όλα καλά θα πάνε....

Εγώ από το μεσημέρι και μετά δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ούτε με τον μικρό μπορώ καλά καλά να ασχοληθώ...

Μπραβο Κατερίνα.Ποσο εισαι τωρα;Καλα εγω δεν μπορώ όλη τη μερα να ασχοληθώ με τη μικρη?Παιζει δίπλα μου και όταν θέλει κάτι μου λεει 

Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 10 εβδ και κάτι όμως σύμφωνα με το έμβρυο ο γιατρός λέει ότι είμαι 9 και κάτι  δηλαδή μια εβδομάδα πίσω μάλλον επειδή άργησε να γίνει η σύλληψη. 

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου παρατήρησα ότι το άγχος παίζει σπουδαίο ρόλο.  Όσο αγχωνομουν τόσο περισσότερες συσπάσεις είχα. ...άρα ηρεμία και απολαύστε την εγκυμοσύνη που είναι το ωραιότερο δώρο που μας έχει δώσει η ζωή. ..

Ωραια μαζί με την Κυριακή εισαι εσυ περίπου.Οσο για το άγχος εχεις δίκιο αλλα στην πράξη ειναι το θεμα.Επισης αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι ότι και η ηλικία παίζει ρόλο.Στην πρωτη μου κόρη που ήμουν μικρη εκτός τους εμετους ολα μια χαρα.Καθε επόμενη ομως εγκυμοσυνη ηταν και πιο δύσκολη απο όλες τις απόψεις.Και απο θεμα συστάσεων.Τωρα που τα εχω τα χρονάκια μου ειναι πιο δυσκολα ?

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου μα όταν έκανα αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό μου μου είπε ότι κυρίως παίζει ρόλο ο κάθε οργανισμός και το έμβρυο που κυωφορει. Δηλαδή μια 22 να έχει συσπάσεις και δύσκολη εγκυμοσύνη ενώ μια 35 να μη καταλάβει τίποτα. Μία φίλη μου 36 με 5 εξωσωματικες άρα ταλαιπωρία στο σώμα της στην εγκυμοσύνη που διανύει τώρα δεν έχει καταλάβει τίποτα ούτε ανακατοσουρες ούτε εμετοι ούτε συσπάσεις δουλειές συνέχεια στο σπίτι κλπ και σε έναν μήνα γεννάει...

Ναι σιγουρα ο κάθε οργανισμός παίζει ρόλο απλώς εγω μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία.Θεωρω πως μετα τις τόσες εγκυμοσυνες ο οργανισμός μου δεν ειναι πια Duracell     Χαχα.Βεβαια όπως και να ειναι η κάθε μια σημασία εχει ότι αυτο που ζούμε ειναι θείο δώρο

καλημερα κοριτσια....τελευταια μερα του χρονου σημερα,ετοιμαστειται γιατι το 2016 ερχεται και θα μας βρει αγκαλια με τα μπεμπακια μας....καλη χρονια και ευτηχισμενο το νεο ετος

πηρα τις εξετασεις ουρων. μια χαρα ειμαι. απλα πινω πολυυυ νερο... μου εφυγε ενα βαρος.. σημερα ξυπνησα με ναυτιες..χαλια ειμαι.. κοιμήθηκα με ναυτιες.. ξυπνησα με ναυτιες.. ευχομαι μεχρι το απόγευμα να συνελθω..

Καλημέρα κοριτσια.Κανετε ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου έτους;Με το καλο να το υποδεχθουμε και να μας φέρει γερά μωράκια.Κυριακη Μπραβο για τις εξετάσεις σου.Ναυτιες σήμερα παλι;Ελπιζω να συνέλθεις σύντομα.Φιλια σε όλες 

κοριτσια εδώ πολυ κρυο κ χιονι. δν ξερω καν αν θα καταφερουμε να παμε εκει που είχαμε κανονισει. ψωνισαμε καλου κακου αν χρειαστει να μαγειρεψουμε... μονκ βασιλοπιτα δν πηρε ο αντρας μου.. ουρε αυτη δν κατάφερα φετος να φτιαξω...

Χαίρομαι πολυ που είστε όλες καλά !!!! Μην αχγωνεστε ολα καλα θα πάνε μην ξεχνάτε το άγχος είναι που μας κάνει και σκέφτομαστε έτσι !!!!! Εγω θελω να σας ευχηθω να περασετε ομορφα σήμερα οτι κι αν κάνετε και η καινούρια χρονιά πέρα απ τα νινακια μας  να μας φέρει υγεία πνευματική και σωματική !!!!!!

κοριτσια μου χρονια πολλα!!! καλη χρονια να εχουμε ολοι!!! με υγεια αγαπη κ πολλα χαμογελα!! κ φυσικα με το καλο τα μωρακια μας!!! καλη χρονιααααα!!!!!

χρονια πολλα καλη χρονια σε ολες κοριτσια κ με το καλο το 2016 να φερει τα μωρακια μας!!! Εμενα καλα ξεκινησε, 2 βασιλοπιτες κοψαμε κ ετυχα και τα 2 φλουρια εγω! χαχα! Σημερα θα κοψουμε κ τριτη! Αντε να δουμε....Καλη χρονια με υγεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ε άστο καλό χαχα ♥️ άντε τέλεια να σου πω την βλέπω καλύτερα τις τελευταίες μέρες και από θέμα γκρίνιας και ύπνου..την άφηνα από την αγκαλιά και ξύπναγε ..τώρα είναι οκ όπως πριν …μου ξυπνάει 2 φορές τώρα…θηλάζουμε ναι αποκλειστικά …εσείς νομίζω έχετε καλό ύπνο ..καλά θυμάμαι;
    • Ναι ναι όντως το λέγαμε και δεν περίμενα να το κάνει τόσο νωρίς..χάρηκα η χαζο μαμά 🙈♥️
    • Σήμερα κλείσαμε την 16η εβδομάδα ♥️
    • @Elli13 και @Xrisa95 πόσο κοινά βιώματα έχουμε. Το αναβιωνω με αυτά που γράφετε. Δυστυχώς στον γάμο δε χάνεται ο εγωισμός. Θα έπρεπε όμως. Η δική μου μητέρα αφού έφτασε να ζήσει 40 χρόνια με έναν χειριστικο, ανασφαλή και κακοποιητικο σύζυγο πλέον θέλει και να βάλω το όνομα του στον υιό μου. Της είπα πως έχει πάθει θυματοποιηση και μετά θάνατον ακόμα τον φοβάται. Μου είναι εντελώς αδιάφορο.
    • Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις παιδί έρχεσαι σε απευθείας αντιπαράθεση με τα δικά σου βιώματα, απωθημένα, και κυρίως τραυματα. Και θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα απλό παράδειγμα.. Αν εγώ σαν παιδί έχω δεχτεί τεράστια πίεση να είμαι καλή μαθήτρια.. ή μάλλον η καλύτερη μαθήτρια της τάξης μου και έρχεται η ώρα να διαβάσω την κόρη μου, πιθανότατα θα βγει από μέσα μου μια πίεση προς αυτήν. Και αν δεν είναι "αρκετά καλή" ίσως θυμώσω κιολας. Οπως θα θύμωνε μαζί μου η μητέρα μου, ή όπως θα θυμωνα με τον εαυτό μου, γιατί έτσι έμαθα. Ίσως νιώσω δυσφορία και νεύρα αν δεν "τα παίρνει τα γράμματα". Εκτός εάν έχω λύσει μέσα μου (όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται) τα τραύματα μου. Σημαντικό είναι επίσης εκείνη τη στιγμή να συνειδητοποιήσω την οποια λάθος συμπεριφορά μου και έπειτα να κάτσω να σκεφτώ γιατί ένιωσα έτσι. Γιατί φέρθηκα έτσι. Τι λέει το εσωτερικό μου παιδί; Δεν είμαι η τέλεια μαμά, ούτε καν, και ούτε πάω να το παίξω. Όμως σαν ένα παιδί μεγαλωμένο σε μια πολύ προβληματική οικογένεια, με άπειρα τραυματα, πολλή ψυχοθεραπεία και πολύ διάβασμα βιβλίων, φοβόμουν πολύ πριν έρθει η κόρη μου. Φοβομουν μήπως της μεταφερω τα δικά μου άλυτα θέματα. Όπως είπα και πριν είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε υγιείς ψυχολογικά και ψυχικά ανθρώπους. Τον άντρα μου τον λατρεύω. Τον επέλεξα έχοντας μια ατάκα μιας καθηγήτριας και φίλης στο μυαλό μου "να επιλέξεις τον άντρα που θα είναι καλός πατέρας για τα παιδιά σου". Και η ατάκα αυτή έχει τόσες πολλές διαστάσεις. Καλός πατέρας είναι μέσα σε όλα αυτός που σέβεται και αγαπάει και την μητέρα γιατί ο μπαμπας μην ξεχνάμε ότι αποτελεί και πρότυπο για το παιδί. Και για την κόρη μου συγκεκριμένα αποτελεί το πρότυπο του άντρα που θα αναζητήσει μελλοντικά. Αν λοιπόν ο άντρας μου για τον Χ,ψ λόγο δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να είναι στην οικογένεια μας θα χώριζα για το παιδί μου. Γιατί λέω για το παιδί μου; Γιατί η μητέρα μου έμεινε όλη της τη ζωή με εναν άντρα κακοποιητικο. Την παρακαλούσα να φύγουμε μακριά του. Δεν το έκανε ποτέ. Μακάρι να το είχε κάνει. Θα έσωζε εμένα από την κατάθλιψη ετών, και την αδερφή μου από έναν γάμο ίδιο και ίσως και χειρότερο από αυτόν των γωνιών μου. Συγγνώμη για το σεντόνι, πήρα αφορμή από αυτά που έγραψε η @Xrisa95
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...