Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. ...δε γράφω συχνά γιατί τρέχω με τον μικρούλη μου που μόλις ξεκίνησε να προχωράει και δε σταματά. ..... 

για να μη μπερδεύεστε με τους μήνας σας γράφω τα παρακάτω

1ος μήνας 1η με 4 εβδομάδα 

2ος μήνας 5η με 8 εβδομάδα 

3ος μήνας 9η με 13 εβδομάδα  εδώ είναι 1 παραπάνω

4ος μήνας 14 με 17η 

5ος μήνας 18 με 21 η

6ος μήνας 22 με 26 μια εβδομάδα παραπάνω

7ος μήνας 27η με με 30

8ος μήνας 31 με 35η μια εβδομάδα παραπάνω 

9ος μήνας 36η με 40η μια εβδομάδα παραπανω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγω σε δημόσιο θα γεννησω και ο γιατρός μου είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού !!!!! Οσο για την τιμη εγω δεν θα πλξρωσω τιποτα για την γέννα !!!!! 

Ειναι στο νοσοκομειο μαρακι μου γι αυτο.κι ο δικος μου ειναι υπερ απλα δεν ρισκαρει αν δει κατι που δεν τον αρεσει.γωγω μου δεν ξερω για αυτο που ρωτησες να σου απαντησω αυτο πιυ ξερω ειναι οτι επισκληριδιο σε φυσιολογικο τοκετο δεν κανουν στα κρατικα νοσοκομεια!!!

Gwgw μου στο δημοσιο  που θα γεννησω εγω δεν κάνουν επισκληριδιο σε φυσιολογικο αλλα θα μηλισω με τον γιατρό οσο θα κοντεύει ο καιρός μηπως φερω δικο μου αναισθησιολογο να μου την κάνει !!!!! 

Πψς κ ετσι;;;ειστε φιλοι με το γιατρο η θεωρεις πως δν χρειαζεται..;;εμεις καθε φορα π θα πηγαινουμε θα τ δινουμε ενα 50 ρικο οπως κ τ δινουμε οποτε παμε κ οταν ειναι στην γεννα λεμε να του δωσουμε γυρω στα 4 κατοστάρικα. ..γ να μας προσεξει περισσοτερο λεει ο αντρας μ...

Δν παρεξηγουμε κουκλα μ...αα καλα μην μ κοροιδεψετε αλλα δν ηξερα οτι στα δημοσια δν κανουν επισκληριδιο  ?

Οχι δεν ειμαστε φίλοι !!!! Εχω ασφάλεια και δεν θα πληρωσω τίποτα !!! Ουτε στην επισκεψη πληρωνω ούτε για την γεννα θα πληρωσω !!!! Ουτε η αδερφη μου πληρωσε στο ιδιο νοσοκομείο !!!!

Εγω παντως επιμένω πως ειναι πολυ νωρίς για βλέπει ο γιατρός κάτι που δεν του αρέσει όπως λες.Μονο 10 εβδομάδων εισαι.Πως μπορεί να ξέρει απο τωρα;

Μαρακι μου σε δημοσια νοσοκομεια δεν αφηνουνε ιδιωτες ουτε αναισθησιολογους ουτε γιατρους ουτε τιποτα για να μην βλεπει κανενας τι κανουν!ειχα τραυματικη εμπειρια απο νοσοκομειο και τωρα δεν εχουνε τα απα2αιτηρα για να δουλεψουνε!!παρα πολλες φιλες μου δουλευουνε στο νοσοκομειο και στην μαιευτικη επαθα φρικη με αυτα που ειδα κι ακουσα!

Ναι κ εγω εχω ασφαλεια...αλλα επειδη οι γιατροι αν δεν τους δωσεις φακελακι συνηθως δν σε προσεχουν γ αυτο προσεξε το...οχι μονο γ σενα αλλα κ τ μωρο σ...κ εγω σε δημοσιο θα παω..

Τοσο χάλια τα πραγματα εεε ??? Οπως και να χει θεωρω οτι η γεννα στο ιδιωτικό κοστίζει παρα πολυ και προτιμω αυτα τα χρηματα να τα διαθεσω για το παιδακι μου !!!! Παντως η αδερφη μου δεν ειχε κανενα παραπονο !!!!

Τι να σ πω μακαρι...ισως ειναι απ τους λιγους γιατρους π κρατανε τον ορκο τους αυτος που πας...ενταξει η αληθεια ειναι πως δ ειμαστε γ πολλες σπαταλες τετοιους καιρους...

Δεν νομιζω να μην με προσεξουν την αδερφη μου την προσεξαν και με το παραπανω τι να πω τοσο διαφορετικο ειναι το νοσομειο που θα γεννησω ? Αχ αυτο με τα φακελακια πρέπει να σταματησει καποθα στιγμηη στην Ελλάδα !!!

Ετσι ακριβως οπως τα λεει η μινα ειναι...δν παιζουν ρολο τοσο τα λεφτα π θα δωσεις οσο παιζει ρολο το να ειμαστε υγειης εμεις κ τ παιδακια μας...ποπο παιδια σ ολη την εγκυμοσυνη εχω κανει μονο 3 εμετους κ αυτο δυσκολα..κ σημερα τ μελετουσα εδω στ σελιδα κ στν αντρα μ...με ματιασα μαλλον..αρχισε κ με πιανει ναυτια....λυπαμαι τις γυναικες π τ εχουν αυτο καθε μερα....

εμενα κοριτσια ο γυναικολογος μου ειναι νεογνολογος κ κανει ολα τα υπερηχογραφηματα της εγκυμοσυνης.ειναι επιστημονικος συνεργάτης του μητερα κ αναγκαστικα πληρώνω.. αλλα ειναι πολυ καλος κ ειδικευεται σε δυσκολες κυησεις..αξιζει( για μενα τουλάχιστον)..

Σκοπος ειναι να εισαι ηρεμη και σιγουρη με τον γιατρο σου κυριακη μου και ας πληρωνουμε δεν ειμαστε καθε μερα εγκυες εγω τον δικο μου τον εχω παρααα πολλα χρονια δεν θα τον αλλαζα σε καμμια περιπτωση τωρα κι ενα παραπανω νε τα θεματα που εχω και τον παιρνω τηλ ανα πασα στιγμη μου μιλαει και ηρεμω..

Σκοπος ειναι να εισαι ηρεμη και σιγουρη με τον γιατρο σου κυριακη μου και ας πληρωνουμε δεν ειμαστε καθε μερα εγκυες εγω τον δικο μου τον εχω παρααα πολλα χρονια δεν θα τον αλλαζα σε καμμια περιπτωση τωρα κι ενα παραπανω νε τα θεματα που εχω και τον παιρνω τηλ ανα πασα στιγμη μου μιλαει και ηρεμω..

ετσι ακριβως.. εγω το μονο προβλημα μου ειναι ενω ειμαστς φιλοι πια μετα απο τοσα χρονια ντρεπομαι να τον περνω τηλ.. ανεκαθεν. κ το εχω γενικά αυτο με ολους.. κ Δυστυχώς κ στην αγγελικη μου αν δν με πιεζαν να τον παρω τηλ θα γεννουσα 6 μηνων...κ μετα στο τελος ενω ειχα πόνους δν τον επερνα γτ ηταν 12 το βράδυ κ με μαλωσε ο αντρας μου για να τον παρω τηλ αχαχαχα. 

κοριτσια μου κλεινω να κοιμηθω... γτ το πρωι ξυπναει η μικρη μου κ κάθεται μονη της... καληνυχτα σε ολες μας.. καλη δυναμη.. ευχομαι η αυριανη μερα να ειναι καλυτερη για ολες μας... μακιααααα

Για να φτασουμε σε σημειο να παρουμε αυτο σημαινει πως ειναι αναγκη εαν δεν παρουμε τον γιατρο μας ποιον θα παρουμε???αν ντρεπεσαι εσυ τοτε καλα κανει και παιρνει ο αντρας σου το ιδιο ειναι εξαλου!!!να κοιτας μονο την υγεια του παιδιου σου και την δικη σου στην περιπτωση του γιατρου !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elli13 και @Xrisa95 πόσο κοινά βιώματα έχουμε. Το αναβιωνω με αυτά που γράφετε. Δυστυχώς στον γάμο δε χάνεται ο εγωισμός. Θα έπρεπε όμως. Η δική μου μητέρα αφού έφτασε να ζήσει 40 χρόνια με έναν χειριστικο, ανασφαλή και κακοποιητικο σύζυγο πλέον θέλει και να βάλω το όνομα του στον υιό μου. Της είπα πως έχει πάθει θυματοποιηση και μετά θάνατον ακόμα τον φοβάται. Μου είναι εντελώς αδιάφορο.
    • Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις παιδί έρχεσαι σε απευθείας αντιπαράθεση με τα δικά σου βιώματα, απωθημένα, και κυρίως τραυματα. Και θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα απλό παράδειγμα.. Αν εγώ σαν παιδί έχω δεχτεί τεράστια πίεση να είμαι καλή μαθήτρια.. ή μάλλον η καλύτερη μαθήτρια της τάξης μου και έρχεται η ώρα να διαβάσω την κόρη μου, πιθανότατα θα βγει από μέσα μου μια πίεση προς αυτήν. Και αν δεν είναι "αρκετά καλή" ίσως θυμώσω κιολας. Οπως θα θύμωνε μαζί μου η μητέρα μου, ή όπως θα θυμωνα με τον εαυτό μου, γιατί έτσι έμαθα. Ίσως νιώσω δυσφορία και νεύρα αν δεν "τα παίρνει τα γράμματα". Εκτός εάν έχω λύσει μέσα μου (όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται) τα τραύματα μου. Σημαντικό είναι επίσης εκείνη τη στιγμή να συνειδητοποιήσω την οποια λάθος συμπεριφορά μου και έπειτα να κάτσω να σκεφτώ γιατί ένιωσα έτσι. Γιατί φέρθηκα έτσι. Τι λέει το εσωτερικό μου παιδί; Δεν είμαι η τέλεια μαμά, ούτε καν, και ούτε πάω να το παίξω. Όμως σαν ένα παιδί μεγαλωμένο σε μια πολύ προβληματική οικογένεια, με άπειρα τραυματα, πολλή ψυχοθεραπεία και πολύ διάβασμα βιβλίων, φοβόμουν πολύ πριν έρθει η κόρη μου. Φοβομουν μήπως της μεταφερω τα δικά μου άλυτα θέματα. Όπως είπα και πριν είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε υγιείς ψυχολογικά και ψυχικά ανθρώπους. Τον άντρα μου τον λατρεύω. Τον επέλεξα έχοντας μια ατάκα μιας καθηγήτριας και φίλης στο μυαλό μου "να επιλέξεις τον άντρα που θα είναι καλός πατέρας για τα παιδιά σου". Και η ατάκα αυτή έχει τόσες πολλές διαστάσεις. Καλός πατέρας είναι μέσα σε όλα αυτός που σέβεται και αγαπάει και την μητέρα γιατί ο μπαμπας μην ξεχνάμε ότι αποτελεί και πρότυπο για το παιδί. Και για την κόρη μου συγκεκριμένα αποτελεί το πρότυπο του άντρα που θα αναζητήσει μελλοντικά. Αν λοιπόν ο άντρας μου για τον Χ,ψ λόγο δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να είναι στην οικογένεια μας θα χώριζα για το παιδί μου. Γιατί λέω για το παιδί μου; Γιατί η μητέρα μου έμεινε όλη της τη ζωή με εναν άντρα κακοποιητικο. Την παρακαλούσα να φύγουμε μακριά του. Δεν το έκανε ποτέ. Μακάρι να το είχε κάνει. Θα έσωζε εμένα από την κατάθλιψη ετών, και την αδερφή μου από έναν γάμο ίδιο και ίσως και χειρότερο από αυτόν των γωνιών μου. Συγγνώμη για το σεντόνι, πήρα αφορμή από αυτά που έγραψε η @Xrisa95
    • Καλησπέρα! Εγώ ξεκίνησα στα 65 με ύψος 1.76 και έχω πάρει 6.5 κιλά. Στην πρώτη σε αντίστοιχη εβδομάδα είχα πάρει 5 και γέννησα στα +9. Άρα πιστεύω καλά είμαστε. 😂Εχω βάλει σαν όριο τα +12 γιατί ο γιατρός μου ήδη γκρινιάζει. Θέλω λίγο να μαζευτω όχι τόσο για τα κιλά, όσο για το ότι τρώω βλακείες και ενόψει Χριστουγέννων δεν ξέρω που θα φτάσω 😄 Κι εγώ 34 είμαι και δεν μου πρότειναν νιπτ, αν και η αλήθεια είναι ότι αν ήμουν λίγο πιο άνετα οικονομικά θα το έκανα από μόνη μου να μην έχω κι αυτή την έννοια!
    • καλά ναι αυτό εννοείται θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στις καμπύλες είναι μωράκια ακόμα.. 
    • Προσπαθώ αλλά εγώ έχω ελαφριά πονάκια! Κι όσες ακούω που τα κατάφεραν δεν είχαν κανένα πόνο! Όπως εσυ 😞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...