Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δυστηχως στα χαλια μου πατατοκροκετα μου(βρε κοριτσι πες μας το όνομα σου καλα λεει το Minaki και εγω λιγουρευομαι πατατοκροκετες?????)Ναυτιες και εμετοί στο Φούλ και σαν να μην έφτανε αυτο το κρύωμα μου δεν λεει να μου περάσει.Ολο και χειρότερα γίνομαι.Απο το συνεχές φυσιγμα η μυτη μου εχει γινει χαλια και έβγαλα στα πλαγιά κάτι σαν εκζεμα???.Τωρα για το σύστημα εδω ναι θα το ξαναπώ ειναι πολυ πίσω στον προγεννητικό έλεγχο το μόνο θετικό ειναι οτι δεν πληρώνεις τιποτα και πουθενά ουτε καν για τη γεννα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαστε ακριβως!!!!στμφωναε τον δευτερο υπερηχο κ εμενα 10 αυγουστου βγαινει μινακι ποτε σ ειπε για αυχενικη;;;....πατατοκροκετα και μαρακι εσεις ποσο ειστε;;;

Ακομα δεν μου ειπε.μετα την 12η εβδομαδα θα το κανονισουμε το ραντεβου.επισης στην 15η εβδομαδα φαίνεται τι ειναι.η αδερφη μου ειναι 6 μηνων και της το ειπε ο γιατρος πολυ νωρις!!???

Ειμαστε ακριβως!!!!στμφωναε τον δευτερο υπερηχο κ εμενα 10 αυγουστου βγαινει μινακι ποτε σ ειπε για αυχενικη;;;....πατατοκροκετα και μαρακι εσεις ποσο ειστε;;;

Εγω ειμαι 16 εβδομαδων και 4 ημερες!!!

Ο δικος μου ο γιατρος ειναι λιγο επιφυλακτικος και δεν μου τα λεει απο τωρα.ισως επειδη ειμαστε κοντα.με τα ποδια ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου..γωγω ποτε θα ξαναπας στον γιατρο;;;

Εχω κανονισει να παω την τριτη π θα βγουν οι εξαιτασεις...και να παω να δει τ μωρο αλλα κ ναμ πει πως ειναι οι εξαιτασεις...κ μεταθα ξανα παω παλι γ την αυχενικη...οταν λες οτι στην αδερφη σ ειπε νωρις τι φυλο εχει το μωρο μινακι ποτε εννοεις;;;μαρακι εισαι πιο προχωρημενη απο μας...σ ευχομαι με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...οπως κ σε ολες σας φυσικα!

Βρε γωγω πως θα πας τοσο μακρυα;;;στο επιτρεπει ο γιατρος;;εμενα δεν με αφηνει τιποτα!στην 15η εβδομαδα το ξεραμε στην πρωτη ποιό νωρις το μαθαμε!!!

Μαρια με λενε κορίτσια !!!! Χαχαχα αυτό το ονομα μου πρέπει να το αλλαξω σας βαζω σε πειρασμό !!!!!@ Gwgw02 και @Minaki!  Εγω ΤΕΡ ειχα 1 /11 ειμαστε η μια μετα την αλλη χαχαχα !!!! Την ομάδα την φτιαχνω εγω πειτε πως να την ονομασω 

Δεν με αφηνει με τα καφε π εχω τοσο ευκολα....αλλα δ μπορω να κανω κ αλλιως γτ εδω κοντα δν εχει αλλον γυναικολογο κ πρεπει να παω να δουμε το μωρο...απλα συνηθως οταν πρεπει να κοινηθω μ αυξανει την δοσολογια της προγεστερονης...τι να κανω;;;εχω το ανγχος μ κ εγω οσο βλεπω αυτα τα καφετοσο περισσοτερο θελω να παω..κ ασετο χειροτερο...η μικροβιολογος π πηγα να κανω τις εξαιτασεις με εβαλε να κανω κολπικο ενω ειχα τα καφε...να βαλω κατι σν μια μεγαλη μπατονετα μεσα μ...δεν ηξερα εντομεταξυ αν κανει...γτ κ σεξουαλικες επαφες κ τα παντα μ τα εχει απαγορευσει ο γιατρος μ..

Αχ πουλακι μου περνας δυσκολα!βα ξαπλωνεις την θεση στο αυτοκινητο και σιγα σιγα.δεν παθαινεις τιποτα με την μπατονετα μην στεναχωριεσαι!!οσο για το σεξ κι εμενα μου το απαγόρεψε! !!τον λυπαμαι!!!!μαρακι μου βαλε οτι θελεις εσυ σε εμπιστεύομαι! !!γωγω στα πλαγια ξαπλωνεις;;;σε ποσες ωρες γεμιζεις σερβιετα;;;

Πια ομαδα καλε πατατοκροκετΑ,;;;εχω μεινει ολιγον πισω...χαχαχχαχαυ...δεν το πιστευω...1.11 ειναι η πατατοκροκετα...2.11 ειμαι εγω...και 3 η μινα...καμια π ειναι 4 εδω κοντα υπαρχει;;;;

εγω ειμαι 26/10 κοριτσια.. αχχαχχαχα ονομασε την ομαδα οπως κανει εδώ το θεμα. πόσες εγκυουλες ειμαστε;;; αχαχαχα

Κοριτσια οι αναγουλες μου περασαν ειναι φυσιολογικο;;;τωρα μολις σαβουριασα γεμιστα με γιαουρτι και 3 γλυκακια και ουτε στο μικρο μου δαχτυλο εφτασε!!!????

Σιγα σιγα πανε ο αντρας μ προσεχει...αλλα και παλι εδω στην λακωνια δ εχει κ τους καλυτερους δρομους....δεν εχω παρατηρησει πολυ...γτ δεν γεμιζει κιολας...αλλα μεσα σε ενα 24 ωρο γεμιζει η μιση...εσυ πως ησουν οταν ειχες;καλα κουταγια στους αντρες μας παντως σε ολους τους τομεις ?

Μαρια με λενε κορίτσια !!!! Χαχαχα αυτό το ονομα μου πρέπει να το αλλαξω σας βαζω σε πειρασμό !!!!!@ Gwgw02 και @Minaki!  Εγω ΤΕΡ ειχα 1 /11 ειμαστε η μια μετα την αλλη χαχαχα !!!! Την ομάδα την φτιαχνω εγω πειτε πως να την ονομασω 

Αντε βρε Μαρακι κάνε την ομάδα και βάλτην όπως θες.Μπορεις και Μωράκια 2016 ?

Επισης κοιμαμαι πλαγια κ ανασκελα...παρ οτι η αγαπημενη μ σταση υπνου ηταν μπρουμιτα..αλλα τωρα λενε πως δν κανει...

Και εγω κοριτσια πολλές φορές κοιμάμαι μπρούμυτα ακομα.Γυριζω μαλλον χωρίς να το καταλαβαίνω.Ακομα δεν εχει σκληρύνει η κοιλια μου Οποτε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Πειναωωωωωωωω???????????και ολο κατι αναλαμπες εχω ο αντρας μου τα έπαιξε!!!!!και τωρα εχω γωγω μου καφε!!!στο σκουπισμα σχεδον τιποτα τις περισσοτερες φορες καθαρο αλλα οταν το βαζω το χαρτι στον κολπο για να δω εχω αλλα οχι παρα πολυ!!!ο γιατρος μου λεει οτι για να ειμαστε οκ πρεπει να κανω να δω καφε τουλαχιστον 6 μερες!!!????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...