Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Recommended Posts

Ααα μια χαρα τοτε...αρα κατι ξερει...ο γιατρος κυριακη..πως νιωθεις;;;εισαι καλυτερα απο εμαιτους;;;μινακι το στηθος μ το βλεπω πρισμενο αλλα δ ποναω καθολου οπως λενε αλλες γυναικες οτι πονανε..οντως δν μπορω να πηγαινω οποτε θελω αλλα ενταξει σχεδον ανα δυο εβδομαδες μαω..κ σκεψου πως σ αλλες γυναικες π τ εχω πει μ λενε πως παω συχνα..κ μην νομιζεις...σαν να πηγαινω σε ιδιωτικο ειναι αφου σε καθε επισκεψη του δινω 50...μπας κ με προσεξει περισσοτερο...εσυ ποτε θ ξανα πας να δεις πως παει με τη αποκολληση;;;οσο γ σενα κυριακη δν σ χει δωσει τπτ ο γιατρος σ γ τους εμετους;;;μιλα τ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μου εχει δωσει τα πρινπεραν αλλα επειδή κ με αυτα εκανα εμετους τα σταματησα γτ ειχα διαρροιες..κ απο τη μερα που τα σταματησα σταματησε η διάρροια. οκ. εχω αναγουλες εντονες αλλα θα το αντεξω. κοντευω 3 μηνων. θα σταματησουν.. οσο ειμαι κατω ειμαι καλα. στο ορθιο ζαλιζομαι κ ανακατευομαι. περνω μια φορα την ημερα φιλισιν κ ενα πρωι ενα βραδυ ουτροζεσταν.αυτα. αν κ πιστεύω θα μου τα κοψει στις 19 στην Αυχενική κ αυτα.

Κυριακη μου δεν είσαι ηδη στον τρίτο ??? Νομιζω πως είσαι μια βδομαδα πριν απο μενα !!!! Εγω κλεινω την δέκατη εβδομαδα !!!!

τον τριτο μηνα τον κλεινουμε στις 12 εβδομαδες.κ προχωραμε για τον τεταρτο.απο 12 εβδομαδες κ μετά είμαστε 3 μηνων κ κατι.

Ευχαριστουμε για την ευχη πατατοκρκετα....μακαρι!!απ το στομα σ κ στ θεου τ αυτι..οσο γ τις βδομαδες κ εχω εχω ψηλομπερδευτει..εγω νομιζω πως διανυω την δεκατη εβδομαδα...αλλα συμφωνα μ τν γιατρο μ την τελευταια φορα π πηγα εκει ημουν λιγο παραπανω...δν μπορω να καταλαβω πως μετραμε...

Εγω σύμφωνα με την τελευταία περιοδο ειμαι 9ε και 6 ημερων !!!!! Αλλα επειδη εχω πητ 07/08 η αδερφη μου μου λεει π ς καθε 7 θα αλλαζω μήνα !!!! Με αυτό το σκεπτικο στις 7 Ιανουαρίου μπηκα στον τρίτο αλλα συμφωνα με τις εβδομάδες τωρα κλεινω την δευτερη εβδομάδα του 3ου !!!! Τι να πω δεν μπορω να καταλαβω γτ ειναι τοσο περίπλοκο !!!!

οταν κανεις Αυχενική θα φανει ακριβως ποσο εισαι. εννοω σε ποια βδομαδα. τωεα παμε με βαση περίοδο.αλλα η αναπτυξη του μωρού μεχρι την Αυχενική δειχνει ακριβως την ηλικια του εμβρυου.οππτε μέχρι τότε δν ξέρουμε πότε αλλαζουμε μήνα. εκτος κ αν συμπίπτει η ημερομηνια σύλληψης με αυτη της περιόδου.μεχρι την αυχενικη υποθετουμε για αυτο κ λεμε πιθανη ημερομηνια τοκετού. 

Αλήθεια Μαρια σου επιβεβαίωσαν το φύλλο σήμερα;Κοριτσάκι τελικα;

Στον υπερηχο που κανω στο νοσοκομειο δεν φαινετε... Δυστυχως! Αρα θα επιβεβαιωθει στην Β επιπεδου τωρα! Πρεπει να περιμενω... Εσενα σου ειπαν φυλλο?

Και στην Α επιπεδου νομιζω ότι σου δίνουν πιθανότητες  για το φύλλο !!!! Εσυ @Maraki!Tk την αυχενική στο νοσοκομείο την εκανες ?

Δινουν πιθανοτητες στην αυχενικη κατα 80 %...αλλα απο οι εχω ακουσει οχι κ ολοι οι γιατροι...δλδ μονο στην αυχενικη καταλαβαινουμε τ φυλο τ μωρου;;; ?εγω θελω απο τωρααααα σα κλαιωωωω ?

Εμένα η φιλη μου που εκανε πρόσφατα αυχενικη πολυ την παίδεψε το μωρακι !!!! Δεν γυρνούσε με τιποτα τι σοκολάτα έφαγε τι περπατημα έριξε μεσα στο ιατρείο τι ο γιατρος την πιεζε στην κοιλια της για να γυρίσει αυτο μετα απο 4 ώρες γύρισε !!!! Εκεινη της εδωσε 60 % πιθανότητες για αγόρι !!!!! 

Όσο για την ομάδα που ειπαμε να φτιάξουμε θέλετε να την φτιάξω εγω γιατί η αλλη κοπέλα δεν ξαναμπήκε μέσα !!!!! Αν ναι και δεν έχετε πρόβλημα πείτε μου 

Στον υπερηχο που κανω στο νοσοκομειο δεν φαινετε... Δυστυχως! Αρα θα επιβεβαιωθει στην Β επιπεδου τωρα! Πρεπει να περιμενω... Εσενα σου ειπαν φυλλο?

Οχι δεν λενε με τιποτα εδω στην αυχενική.Αν πέσεις σε κανέναν καλο ίσως το ψάξει στην β επιπεδου αν οχι μαθαίνεις στη γεννα χαχα

@Mommy5 τι κάνεις πως είσαι εύχομαι καλυτερα !!!!! Αλήθεια τελικά μου φαίνεται είναι λίγο πισω στην Αγγλία σ αυτό το θέμα σε σχεση με την Ελλαδα !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...