Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσια.. πειτε μου μια γνωμη..οταν αρχιζω το απογευμα κ δν νιωθω καλα..εχω περιεργες μυρωδιες οι οποιες προερχονται απο το μπανιο.. ενω το εχει καθαρισει ο συζυγος εμενα μου μυριζει..κ μετα με ακολουθει αυτη η μυρωδια οπου κ να παω.προφανως ειναι στη μυτη μου οχι στην πραγματικοτητα...τι να κανω ομως...;;πως να το καταπολεμησω;;;εχετε καλια συμβουλη;;να ριξω χλωρινη μεσα στη λεκανη που θα μυριζει εντονα κ θα με ξεγελαει;;τι να κανω;; εχω απελπιστει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Μόλις γύρισα σπίτι και ξαπλωσα για λίγο γιατί θα πάμε για ένα ποτάκι με φίλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!! Σας εύχομαι ότι καλύτερο υγεία, ευτυχία και ένα γερό μωράκι στις αγκαλιές μας! 

Νομιζω ότι λόγω εγκυμοσυνης ειναι η μυρωδιές και οχι στην πραγματικότητα.Εγω βάζω χλωρίνη στην τουαλέτα αλλα δεν την αφηνω πολυ να μην μυρίσει.Θυμαμαι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου όπου και να πήγαινα μου μύριζε χαμομήλι.Δεν την άντεχα αυτη τη μυρωδιά με τιποτα.Τελικα στο κεφάλι μου ήταν 

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Μόλις γύρισα σπίτι και ξαπλωσα για λίγο γιατί θα πάμε για ένα ποτάκι με φίλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!! Σας εύχομαι ότι καλύτερο υγεία, ευτυχία και ένα γερό μωράκι στις αγκαλιές μας! 

Μπραβο κοριτσάκι μου Ελπιζω να αρκεστείς σε χυμουδακι εσυ???Αληθεια ποσών εβδομάδων είσαι τωρα;

Μόνο σε χυμό!! όπως έκανα και πριν στην ταβέρνα χαχα ?!! Τώρα είμαι 17 εβδομαδων και 1 μέρα..την άλλη εβδομάδα με το καλο μπαίνω στον 5ο πρώτα ο Θεός!! Εσύ ??

Εγω ειμαι στη δέκατη εβδομαδα.Εχω ακομα καιρό εγω....ΧαχαΑλλα ανυπομονώ να σε φτάσω στις εβδομαδες για να σταματήσουν οι εμετοί.Τον εχεις ακούσει το μπέμπη;

αχ εμένα μου μυρίζει τα κακά του παιδιου μου όπου και αν πάω, αφού όλη την ΄ρα τον μοιρίζω γιατί νομ΄΄ιζω ότι τα έκανε αλλα τσι΄φος.......

Χαχα Κατερίνα και εγω τα ίδια.Να φανταστείς χθες που την άλαζα πάνα αηδίασα τοσο που δεν πρόλαβα να παω στο μπάνιο και έκανα εμετό μέσα στην πάνα της ???

ευτυχώς εγω ακόμα σε αυτή την εγκυμοσύνη δε με έπιασε να τα βγάζω μόνο ανακατοσούρα, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες ειδικά όταν ημουν στην δουλειά σκοτεινιαζαν όλα γύρω μου μετρούσα β΄ματα για να φτάσω στο μπάνιο και τα έβγαζα.....τωρα ευτυχώς μόνο ανακατοσούρες, μυρωδιά και ζάλη που ποτέ πριν δεν είχα.....

Να σου πω την αλήθεια Κατερίνα μου προτιμώ να τα βγαζω και να ανακουφιζομαι έστω και για λιγο παρά να έχω αυτη τη μόνιμη ανακατωσούρα που με τρελαίνει.Αχ υπομονή...Με το καλο έξι εβδομαδες έμειναν για να σταματήσουν αυτα.Ωχ Παναγία μου???Πως θα αντέξω άλλες έξι εβδομαδες;;;;;;;;;;;;

Αντε κοριτσια να περασουν κι βδομαδες να σταματήσουν αυτα.. συμφωνα με την περιοδο εγω ειμαι 7.5 εβδομάδων. .εχουμε μελλον ακόμα. ..

Βρε κοριτσι μου να σε ρωτήσω κάτι εσένα που υποφέρεις από ναυτίες και εμετους όπως και εγω.Οταν έχω τις ανακατωσούρες το σάλιο μου τεχει σαν νερό.Ολο καταπίνω και καταπίνω και νομιζω Γι'αυτο και οι εμετοί.Το εχεις και εσυ αυτο;Κατι σαν υπερπαραγωγή σάλιου να το πω.Η όλα τα περίεργα συμβαίνουν μόνο σε μένα;

Εγω ειμαι στη δέκατη εβδομαδα.Εχω ακομα καιρό εγω....ΧαχαΑλλα ανυπομονώ να σε φτάσω στις εβδομαδες για να σταματήσουν οι εμετοί.Τον εχεις ακούσει το μπέμπη;

οχι ρε γαμωτο!!! Δεν τον έχω ακούσει και όλοι με ρωτάνε πλέον γιατί φαίνομαι για έγκυος ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!! Ο γιατρος μου είπε ότι μέχρι την 20η εβδομάδα θα τον έχω ακούσει μάλλον!! Αντε να νιώσω και γω αυτή την εμπειρία!! 

Βρε κοριτσι μου να σε ρωτήσω κάτι εσένα που υποφέρεις από ναυτίες και εμετους όπως και εγω.Οταν έχω τις ανακατωσούρες το σάλιο μου τεχει σαν νερό.Ολο καταπίνω και καταπίνω και νομιζω Γι'αυτο και οι εμετοί.Το εχεις και εσυ αυτο;Κατι σαν υπερπαραγωγή σάλιου να το πω.Η όλα τα περίεργα συμβαίνουν μόνο σε μένα;

Καλημερα κοριτσακι μου.ναι ετσι ειναι.οταν αρχιζω κ ανακαταευομαι γεμιζω συνεχεια σαλια κ μετα οταν καταπινω νιωθω ενα κομπο στο λαιμο πως δν κατεβαίνουν.. χτες κατα τις 11 το βραδυ αρχισα να εχω αναγουλες εντονες με ταση για εμετο αλλα επειδη δν ειχα φαει δν εκανα τπτ.εφαγα ομως στεγνο φαγητο κ οχι μονκ δν εκανα εμετο αλλα κοιμηθηκα κ σχετικα καλα.αν εξαιρέσεις τον έντονο χτυπο της καρδιάς μου που δν με αφηνε να χαλαρωσω. Προχτες που ειχα φαει γαλα με κορνφλεικς...το εβγαλα..

Ντίνα μου μην στεναχωριέσαι.Νωρις ειναι ακομα.Σε ρώτησα απλά γιατι σαν πρωτη φορα μανούλα δεν εχεις αναφερθεί καθόλου σε αυτη την υπέροχη εμπειρία.Να φανταστείς εγω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που ήταν η τεταρτη (και λενε πως στις επόμενες φορές το ακούς πιο σύντομα)την άκουσα ακριβώς είκοσι εβδομάδων.Ειχα πρόσθιο πλακούντα και λειτουργούσε σαν μαξιλαράκι.Αποροφουσε όλους τους κραδασμούς από τις κλωτσιές.

Και εδω το σπίτι της ιωσης... Ο μικρος με πυρετο_μπουκωμα, εγω ευτυχως μονο μπουκωμα.Καουρες κλασσικα (εχω γίνει γραφικη)...

Ντινα εγω Αθηνα μενω.θα σου στείλω πμ.Να ζησετε να ευτυχισετε να δεχθειτε με το καλο τη νεα ζωουλα σας!

Mommy περαστικα σου και εσενα! 

Κυριακη εχεις δικιο. Συμφωνω..

Σε ευχαριστω κοριτσι μου.Ωχ πυρετό ο μικρούλης;Να προσεχείς γιατι και εγω από την μικρη μου κόλλησα και ταλαιπωριεμαι τωρα σχεδόν δεκα μερες

Ωχ δεν θα το αντέξω. Χθες ειχα πολυ παρα πολυ πονοκέφαλο κ ειπα δεν θα γλυτωσω.ευτυχως ειμαι μόνο με το συναχομπουκωμα.ρε παιδες εγω θα το πω κ μη με κοροιδεψετε...νομιζω πως χθες κατι καταλαβα.ενα σαν σκασιμο φουσκας.ενα τουπ...ενα παλιο γνωριμο αίσθημα. ..ομορφο!

@fine περαστικουλια... @Mommy 5 υπομονη... ρε κοριτσια εβαλα σημερα ενα μπλουζοφορεμα κ η κοιλιτσα μου δν ειναι πλακα πια...δν ειναι νωρις,;

@fine μακαρι να το ακουσες το μωρακι σου!!! Ανυπομωνω κ εγωωωωω!!! Την τριτη θα παμε στο γιατρό.θα γίνομαι 2 μηνων.περασε ο καιρος.

Κυριακή μαρεσει που σκέφτεσαι ετσι?εγω το "πέρασε ο καιρός"θα το λέω μετα τον όγδοο μηνα?.Σημερα έλαβα με το ταχυδρομείο το ραντεβού για την αυχενική διαφάνεια.Στις 7 Ιανουαρίου μου έκλεισαν.Δε με βολεύει η ώρα ομως και θέλω να πάρω τηλ τη Δευτερα να δω αν ειναι εύκολο να μου το αλλάξουν.

Κυριακή μαρεσει που σκέφτεσαι ετσι?εγω το "πέρασε ο καιρός"θα το λέω μετα τον όγδοο μηνα?.Σημερα έλαβα με το ταχυδρομείο το ραντεβού για την αυχενική διαφάνεια.Στις 7 Ιανουαρίου μου έκλεισαν.Δε με βολεύει η ώρα ομως και θέλω να πάρω τηλ τη Δευτερα να δω αν ειναι εύκολο να μου το αλλάξουν.

νομιζω πως οταν θα το ακουσω θα μου ππερασουν ολα.. κ μονο η κοιλιτσα που αρχισε να φουσκωνει..κατι λεει..ξερεις... οταν δν το εχεις νιωσει ειναι σα να εισαι αρρωστη...με τη δουλεια τι εχεις κανει;

Κατάφερα να πάρω άδεια μέχρι τις 4 Γεναρη.Σιγουρα θα χρειαστώ και άλλη ομως.Τουλαχιστον άλλες δυο εβδομαδες.Ελπιζω να πάρω γιατι τα βραδινά ειναι από μόνα τους δύσκολα.Εσυ δεν θα πας καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη;

Κατάφερα να πάρω άδεια μέχρι τις 4 Γεναρη.Σιγουρα θα χρειαστώ και άλλη ομως.Τουλαχιστον άλλες δυο εβδομαδες.Ελπιζω να πάρω γιατι τα βραδινά ειναι από μόνα τους δύσκολα.Εσυ δεν θα πας καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη;

εγω δ θα παω καθολου.μου τ ζητησε ο διευθυντης.το σεπτεμβριο που απεβαλα,πριν αποβαλλω,μου ειχε ζητησει να βγω σε αδεια για να μην χρειαστει να σηκωσω τπτ κ γινει καμια βλακεια κ το εχει βαρος στη συνηδηση του.ασε που κ αλλες δυο κοπελες που ειχαν μεινει εγκυες βγηκαν κ αυτες σε αδεια οποτε δν με αλλαζε ποστο για να δουλευω.. εγω θελα να δουλευω.κ το ειχα πει.οκ τωρα εχω εμετους αλλα οταν σταματησουν θα θελα να επθστρεψω.δν μου αρεσει ολη μερα σπιτι..Εκανα παλι εμετο...το εχει η ωρα φαινεται..2 βραδυ..αρχισα κ εγω κανονικα τις εξαγωγες.??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Αντωνία καλό θα ήταν να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο γιατί η παθολογία στο ζάχαρο δεν έχει να κάνει μόνο με τις υψηλές τιμές αλλά εμφανίζεται κ σχετίζεται κ με τις πολύ χαμηλές τιμές. Εύχομαι να ήταν απλά τυχαίο γεγονός, ίσως μια επαναληπτική διαδικασία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ή μπορεί να σου προτείνουν να πάρεις μηχανηματάκι να κάνεις μετρήσεις στο σπίτι προ και μετά γεύματος. Πάντως μην το αφήσεις ψάξτο  😊🙏🏼
    • με άγγιξε να ξέρεις ❤️ πλέον το βλέπω οτι νιωθει τυχερός που ειμαι η μαμά του! οτι και να γίνει μολις θα του μιλήσω και θα του χαμογελάσω πάντα μου χαμογελάει ❤️ και ας μην κοιμαμαι τα βράδια... είναι οτι καλύτερο μπορουσα να έχω...θα το έκανα ξανα και ξανα και ξανά 💙   εντωμεταξυ χθες κοιμήθηκε τόσο καλά ο γλυκούλης μου❤️ ξύπνησε εκεί κατά τη 1 για φαγητό και έκλαιγε και μετά τον πήρα αγκαλιά στο κρεβάτι...(τα σώματα μας ήταν ενωμένα)..και ξανα ξύπνησε στις 4.30 και μετά στις 7.30 και σηκώθηκε γενικά στις 9...που συνήθως ξυπνάει καθε δύο ωρες το βράδυ και για πρωί ξυπνάει 7.30-8.00...του αρεσε η αγκαλια μου μάλλον...μολις ακουμπούσα το κεφάλι μου στο δικο του τα έκλεινε αμέσως τα μάτια...ενιωθε ασφάλεια... ούτε κουνιόταν οπως αλλά βράδια ούτε τίποτα...και επιτέλους ξεκουράστηκα και εγώ 💙   συγγνώμη για το σεντόνι 😂😂
    • Μου θυμίζεις πολύ την περίπτωση της μαμάς μου. Είχε έναν άντρα τέρμα ακατάλληλο με τον οποίο έκανε 5 παιδιά μαζί του (εγώ το δεύτερο παιδί εδώ 😝). Σε 6 χρόνια 5 παιδιά. Κ σ αυτά τα χρόνια είχαν χωρίσει κιόλας αρκετές φορές αλλά τον δεχόταν πίσω γιατί εμείς ήμασταν πολύ μικρά κ τον ζητούσαμε κτλ. Κ την ρώτησα γιατί συνέχιζε να κάνει παιδιά μαζί του αφού ήταν ακατάλληλος; (Σκέψου στα τελευταία παιδιά δν ήταν καν στις γεννες ήταν χαμενος) Η απάντηση ήταν ότι ήθελε να κάνει παιδιά κ πίστευε ότι τα παιδιά θα τον άλλαζαν , παρότι ήταν μόλις 31 ετών στο 5ο παιδί δεν ήθελε να χωρίσει κ να παντρεύει ξανά κ να κάνει παιδιά και με άλλον άντρα. Την καταλαβαίνω την οπτική της κ εγώ μητέρα είμαι αλλά αλλά η μαμά μου με αυτήν την απόφαση σήκωσε στους ώμους της τις επιλογές της. Μετανάστευσε στο εξωτερικό για να μας σπουδάσει, η οικογένεια κόπηκε στη μέση γιατί 15 χρονών εμείς οι 3 μεγάλες κόρες μείναμε μόνες μας στην Ελλάδα (οι μικρές αδερφές μας έφυγαν στο εξωτερικό με τη μαμά μου για να δουλεύει 2 δουλειές κ να μας συντηρεί).  Την θαυμάζω την αγαπώ αλλά όλη αυτή η κατάσταση με γέμισε πολλά απωθημένα. Αρχικά μεγάλωσα χωρίς πατέρα (κ όχι γιατί είχε πχ πεθάνει αλλά γιατί ήξερα οτι δεν μας ήθελε κ δεν μας αγαπάει.). Ζήλευα τις φίλες μου τα άλλα παιδιά που είχαν τους γονείς τους πχ στις πανελλήνιες ή σε μεγάλες στιγμές της ζωής τους κ πάει λέγοντας. Και μπορώ να αναφέρω πολλά θέματα εδώ.    όταν ήρθε η ώρα να αρραβωνιαστώ στα 22 μου (συνδέεται με τα απωθημένα μου, είχα ανάγκη έναν σύντροφο που θα με προστάτευε) μέσα μου έψαξα παρααααα πολύ καλά αν αυτός θα είναι ο σωστός. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν ήθελα να δεσμευτώ έναν ακατάλληλο άνθρωπο.    Με βάση τη δική μου οπτική κ τα βιώματα, ένα παιδί θέλει τους γονείς του κ παρότι αγαπώ κ θαυμάζω την δύναμη της μητέρας μου εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κρατήσω τον άντρα μου μόνο κ μόνο για τα παιδιά. Όσο δυνατή κ να είναι η μαμά το παιδί θέλει κ τον μπαμπά.  Ταπεινή μου γνώμη μέσα από τα βιώματά μου.    εύχομαι να αλλάξει ο άντρας σου, η μαμά μου πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι ο πατέρας μου μπορεί ν αλλάξει κ τον ανέχτηκε 12 χρόνια. Όταν χώρισαν κάναμε πάρτι γιατί ήταν ανυπόφορο αυτό που ζούσαμε αλλά τα τραύματα είναι τραύματα ακόμα κ αν διώξεις τον τοξικό παράγοντα από την εξίσωση. 
    • Όχι, δεν γκρίνιαξε, απλά έφαγε με το ζόρι! Εμένα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Θα δούμε σε 20 μέρες που θα ξανά πάμε στην παιδίατρο. 
    • Είχες κάποιο σύμπτωμα;; Αγχώνομαι μέχρι και δεν νυστάζω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...