Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω ειμαι 24 και ο αντρας μου 25!Ελευθερα κανουμε εδω κ 1,5 χρονο περιπου..μετα εκανα ενα χειρουργειο στον τραχηλο και δεν μπορουσαμε για ενα 4μηνο,και επειδη ηξερα οτι εχω πολυκυστικες οταν μπορεσαμε πηρα κατευθειαν κλομιφαινη κ εκανα την ενεση..και νομιζω οτι ηταν η πρωτη φορα που εκανα ωορηξια γιατι την καταλαβα αρκετα!!ποτε στην ζωη μου δεν ειχα πονο στην μεση του κυκλου γενικα(εκτος φυσικα απο την περιοδο!!!!)οποτε μαλλον πρωτη φορα εγινε!!πως να μεινεω ετσι??αστειο!!

  • Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πάλι καλά όμως που τα καταφερες τελικα! Όσο και να θέλουμε να πετύχουμε..αν δεν εχουμε ωοριξία δεν γίνεται τίποτα! Εγώ ΤΟ 2011 πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι οι ωοθήκες μου ήταν πάντα στάσημες..δεν εκανα ποτέ ωορηξία.. και πήρα κάτι χάπια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δυνατά (τα OVAMIT) και απο τον επόμενο κιόλας μήνα πέτηχα ωορηξία με συμπτόματα..αλλά μετά δέν το έψαξα γιατί δεν πετυχένει εγκυμοσύνη. μου είπε η γιατρός τωρα..αν αδιαθετήσω να κάνω σαλπιγγογράφιμα..

Δημοσίευση

Καλησπερα στεφανη κανε σαλπιγγογραφημα για να δεις αν ειναι ανοικτες οι σαλπιγγες κ πες στη γιατρο σου για τα femara ειναι χαπια που βοηθουν στην ωορηξια παιρνεις δυο απο την δευτερη μεχρι την εκτη μερα της περιοδου η απο την τριτη μεχρι την εβδομη μερα κ πηγαινεις στην 9 μερα να δει αν δημιουργηθηκε ωαριο. Μακαρι να πανε ολα καλα κοπελες χχχ

Δημοσίευση

Λοιπον σημερινα νεα!!εχει πρηστει το στηθος(μην φανταστειτε μπαλονι,αλλα εχει διαφορα!!),ποναει λιγο..και χαμηλα εχω ενα μονιμο φουσκωμα σαν να εχω πρηστει εσωτερικα...δεν ξερω τι σας λεει..ξερω μπορει να ειναι συμπτωματα αναμενομενης περιοδου,αλλα λιγο αναπτερωθηκε το ηθικο μου!!εεε?

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Marakicy ευχαριστώ για την συμβουλή με τα χάπια..θα την ρωτήσω αν κάνει στην περίπρτωσή μου! Είσαι από Κύπρο; Ποιός είναι γιατρός σου;

anasissy πότε περιμένεις περίοδο;

 

Δημοσίευση

Την Δευτέρα θα αναμένουμε στο ακουστικό!!! :x Και εγώ μπαίνω σε αυτό το τριπάκι κάθε κύκλο αλλά τίποτα.. Καλήτερα μην σου μπαίνουν ιδέες από τα σήμερα για να μην απογοητευτής... φυσικά όλα είναι πιθανά!!! Από την στιγμή που διανύεις περίοδο προσπαθειών σίγουρα υπάρχει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου! Stephanie εχεις δικιο! δεν ψαχνω πια ουτε για συμπτωματα ουτε για τιποτα!ειναι νωρις. Εκανα σημερα ενα τεστακι για να δω αν εχει περασει η επιδραση της pregnyl και βγηκε αρνητικο,οποτε την Δευτερα δεν θα επηρρεασει την χοριακη(ειχα ενα αγχος μην βγει ψευδως θετικη ακομη και τοτε)..οποτε απο δω και περα αναμενω την Δευτερα και οτι βγει θα ειναι αληθινο!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοπελες μου.     

@stephanie .ναι ειμαι απο κυπρο. Ο γιατρος μου ειναι ο Ανδρεας Μαυρίδης.ποιο ακριβως ειναι το προβλημα;

@anasissy.μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε. Να σκεφτεσαι θετικα και ειναι κοντα η δευτερα . Θα περιμενω νεα σουχχχ

 

 

 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

marakycy και εγώ πήγαινα στον Μαυρίδη..είναι παρα πολυ καλός..τον άλλαξα όμως επειδή ο σύζηγος μου προτιμούσε να πάω σε γυναίκα και έτσι πήγα στην Σοφία Φρακάλα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη μαζί της...γι'αυτό σε ρώτησα!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα Κοριτσια.

και εγω δεν εχει πολυ καιρό που πηγα Μαυριδη καποιους μηνες . Αλλαξα καποιους μεχρι να καταληξω. Αλλα μου αρεσε κ μου φανηκε πολυ επαγγελματιας. Δεν τη ξερω την κοπελα δεν ετυχε να παω ποτε σε κοπελα. Μακαρι να πανε ολα καλα.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα!τι κανετε? κανενα νεο?...εγω ξεχασα να αναφερω οτι απο προχθες εχω ελαφρια πονακια χαμηλα και στην μεση μου..δεν ξερω τι μπορει να ειναι,μοιαζουν με της περιοδου παντως,σε πιο χαλαρη μορφη...ετσι μπηκα να σας πω ενα γεια!!φιλακιαααααα!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου.

τελεια νεα μακαρι να ειναι πονακια εγκυμοσυνης.ευτυχως αδιαθετησα αν και ειναι πολυ βαρια περιοδος αλλα αναμενομενο λογω της αποβολης.περιμενω νεα σου δευτερα. Φιλακια χχχχ

Δημοσίευση

ευτυχως ποναει μονο οταν το παταω(την στιγμη που εγινε βεβαια βγηκε ολη η γειτονια απο τις φωνες!!)..θα φανει..μακαρι να μην ερθει..δεν εχω και συμπτωματα δηλαδη(συνηθως ποναει η κοιλια μου),θα φανει!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαράκι λυπάμαι πολύ για την αποβολή.. Μην σε πάρει από κάτω.. Να είσαι δυνατή ια την επόμενη φορά..Πότε θα μπορέσεις να προσπαθήσεις ξανά;

Anasissy περαστηκά σου και περιμένουμε νέα σου..

Εγώ έχω πόνους περιόδου εδω και 2 μέρες..αν και περιμένω να αδιαθετήσω το Σάββατο.. αλλά γενικά το έχω να πονάω 1 εβδομάδα πρίν την περίοδο..

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου

@στεφανη mou σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα θελει χρονο.αυτο το μηνα δεν θα προσπαθησω τον επομενο μετα την περιοδο θα παω να με δει για να ελεξει οτι ολα ειναι οκ. 

@annasissy μου κανε χοριακη ειναι πιο αξιοπιστη γιατι πολλες φορες τα τεστ δεν εδειξαν ενω υπηρχε εγγυμοσυνη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τον εαυτό σου πίστεψέ και προσπάθησε χωρίς άγχος όσο μπορείς !!! Βάλε στην άκρη τα ιατρικά και περάστε καλά με τον άντρα σου 😉😉
    • Έχω μία gonal 1050 iu που ανοίχτηκε 29/7 και έχουν περισσέψει 650 iu. Ψάχνω να την ανταλλάξω με δύο ή έστω μία gonal 300 iu που να λήγουν από 10/2025 και έπειτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθει εντός 28 ημερών από το άνοιγμα, δηλαδή μέχρι και 26/8. Εάν κάποια κοπέλα που βρισκεται στην Αττική ή σε κοντινές περιοχές, και κάνει ήδη διέγερση ή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θέλει να ανταλλάξουμε θα ήμουν υπόχρεη.. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσια όσες είχατε υγρά εμφύτευσης στη μία εγκυμοσύνη, είχατε και στις άλλες; Ρινορραγία είχε καμία; Εγώ ειχα και ρινορραγία και υγρά εμφύτευσης στην 1η εγκυμοσύνη και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα έχω και στην άλλη αν και όταν έρθει. Οποτε κάθε φορά που δε βλέπω αυτά τα συμπτώματα απογοητεύομαι χωρίς καν να μου έρθει περίοδος πρωτα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...