Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε 4 μηνες!!! 😪 Αν και σκεφτομαι και τον τεχνητο να με παει. Μου ειπε και τα 2 γινονται. Ειτε επιλεξω τεχνητο, ειτε φυσικο.  Εχουμε κι αλλο θεμα εμεις. Στην υστεροσκοπηση που εκανα 2 εβδομαδες απο την αποβολη, ο προηγουμενος μου εκανε αποξεση και καυτηριασμο. Κατι που δεν συμφωνησε καθολου ο νεος οταν ειδε το cd της υστεροσκοπησης. Ο καυτηριασμος μου ειπε μπορει να κανει συμφυσεις περισσοτερο απο την αποξεση. Δεν ξερω τι να κανω. Και δεν θελει να με ξαναβαλει για υστεροσκοπηση γιατι την εκανα προσφατα (Δεκεμβρη). Και τωρα ουτε το ενδομητριο δεν μπορει να παρακολουθησει απο την καταστολη (δεν μεγαλωνει, ειναι λεπτο). Δεν ξερω ειλικρινα.
    • Ω ρε συ!! Γιατί σε πήγαν τόσο πίσω? Εμένα αν κάναμε καταστολή μου είπε ότι θα ήταν για τον κύκλο της ετ μόνο αλλά δεν ρώτησα παραπάνω γιατί κ ο γιατρός δεν φάνηκε να το πολύ θέλει.. μου είπε θα το δούμε αν πάει στραβά αυτός ο κύκλος γιατί εγώ με τα cyclacur κάνω κάτι περίεργα με την ωορρηξία.. είναι πολύ καλό που βρήκες το γιατρό που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι πολύ σημαντικό σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία που περνάμε.. σου είπαν πότε θα επανέλθει ο κύκλος σου?
    • Σευχαριστω πολύ!! Βασικά κ ο γυναικολόγος μου και ο εξωσωματικος μου είπαν αν το έμβρυο είναι υγιες όλα θα πάνε καλά γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι οκ.. είναι κ το ένα τελευταίο μας, μετά θέλει όλα από την αρχή κ με τη χαμηλή αμη κ το χάλια σπέρμα ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.  Προς το παρόν εστιάζουμε σε αυτή την προσπάθεια αλλά όσο να ναι ένα άγχος παραπάνω το χω σε σχέση με πριν 5 χρόνια..σε ποια κλινική πηγες τώρα?
    • Ωραια αφου τα ρυθμισες αυτα μπραβο και που καταφερες να χασεις και κιλα. Αν δεν εχεις Χασιμοτο νομιζω και το 2,8 ειναι φυσιολογικο. Εγω που εχω το θελουν ιδανικα κ κατω απο 1,5 γιατι ανεβαινει μετα..
    • Το θελω τοσο πολυ και το φοβαμαι ταυτοχρονα! Μολις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα προχωρησουμε. Εγω ξεκινησα πριν την ετ με 1,3 και με την εγκυμοσυνη εφτασε 3,4 αυξησαμε κ άλλο την δοση ηρθε ομως κ η παλινδομη κ εφτασα στο 0,07 μειωσαμε Τ4  και τωρα το παρακολουθω να φτασει σε φυσιολογικα επιπεδα για ετ. Εσυ νιωθεις ετοιμη;Αν κ τωρα σου ηρθε η πρωτη περιοδος. Ποσο σου ειπε η γιατρος σου να περιμενεις; εμενα μου ειπε σιγουρα 3 κυκλους. Για την D δεν πινεις κανενα συμπληρωμα; εγω επαιρνα απο πριν την πρωτη ετ κ δεν το εχω σταματησει.  Εμενα η πρωτη περιοδος μου ηρθε στις 29 μερες. Αλλα γενικα εχω μικρους κυκλους.
  • Προσθήκη...