Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης ή όχι??

RnMl

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες..Ηθελα να σας θεσω το ερωτημα μου και αν καποια κοπελα ξερει κατι η της εχει συμβει κατι παρομοιο ας μου απαντησει..Βρισκομαι στην 26η ημερα με κυκλο 28 ημερων..Εκανα ενα τεστ iq στις 12 και μιση το μεσημερι αφου ειχα παει 3 φορες τουαλετα και αφου ειχα πιει πολλα υγρα..Το αποτελεσμα ηταν αρνητικο.Με πηρε απο κατω..Απο συμπτωματα εχω φουσκωμα πολυ στη κοιλια..Κουραζομαι με τα πεντε βηματα που θα κανω,με ποναει παρα πολυ η μεση μου και εχει πρηστει και ποναει το στηθος μου..Αλλα και παλι αυτα ειναι και συμπτωματα της περιοδου..Δεν ξερω τι να υποθεσω..Υπαρχει περιπτωση???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα .μπορεις να κανεις εξεταση χοριακης σε χημειο που ειναι το πιο αξιοπιστο κ από τα αποτελεσματα θα φανει αν εισαι εγγυος. Τα συμπτωματα της περιοδου κ εγγυμοσυνης ειναι τα ιδια. Ελπιζω να βοηθησα.

Kαλησπερα κ απο μενα Ρανια! δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα ειχα ακριβως τα ιδια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη (η οποια δυστυχως δεν ολοκληρωθηκε) το τεστ βγηκε θετικο στην 10η μερα καθηστερησης. Δυστυχως τα συμπτωματα εγκυμοσυνης με αυτα της περιοδου μοιζουν πολυ,αυτο τον μηνα ετσι ειμαι κ εγω ......δυο μερες μεχρι στιγμης καθυστερηση και εχω ολα που αναφερεις συν υπνηλια. Περιμενε λιγο ακομα και μετα κανε μια χοριακη για σιγουρα

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Ναντια εγώ θα σου έλεγα εσύ να κάνεις ένα τεστάκι ή μια β-χοριακή.Εγώ σήμερα που είμαι στην 27η ημέρα το πρωί είχα υγρά σαν της ωορρηξίας (συγνώμη που το αναφέρω αλλά θέλω την γνώμη σας) και πρώτη φορά παρατηρώ κάτι τέτοιο..Να ανησυχήσω???

Καλησπερα .μπορεις να κανεις εξεταση χοριακης σε χημειο που ειναι το πιο αξιοπιστο κ από τα αποτελεσματα θα φανει αν εισαι εγγυος. Τα συμπτωματα της περιοδου κ εγγυμοσυνης ειναι τα ιδια. Ελπιζω να βοηθησα.

Καλημέρα κορίτσι..Να πώ την αλήθεια το ξέρω ότι είναι η μόνη αξιόπιστη εξέταση..Αλλα να την κάνω τζάμπα??Λογικά περιμένω αύριο άντε μεθαύριο..Να περιμένω από βδομάδα πρώτα για να την κάνω..

Oυφφ..Φοβάμαι μωρέ..Τώρα θα μου πείς αν δείς το αίμα το ίδιο δεν είναι??Λοιπόν..Θα περιμένω μέχρι Κυριακή..Αν έρθει τον επόμενο μήνα αν δεν..Θα πάρω τεστ από δευτέρα!!!!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Ναντια εγώ θα σου έλεγα εσύ να κάνεις ένα τεστάκι ή μια β-χοριακή.Εγώ σήμερα που είμαι στην 27η ημέρα το πρωί είχα υγρά σαν της ωορρηξίας (συγνώμη που το αναφέρω αλλά θέλω την γνώμη σας) και πρώτη φορά παρατηρώ κάτι τέτοιο..Να ανησυχήσω???

θα περιμενω λιγες μερες ακομα μη χαρω τζαμπα παλι! Αυτο με τα υγρα το ανεφερες στον γιατρο σου να σου λυθει η απορια?  

Gia sas koritsia eimai kainourgia sto foroum...simera ekana ena test me ta prota proina...apo to anxos mou den diava kala tis odigies to koutaki apo ekso elege apotelezma se 3' mesa to xarti elege apotelezmata se 3 ' k to diavazoume sta 10 diladi mexri k ta 10' eprepe na perimeno gia to apotelezma..egw epeidi diavasa mono to kouti perimena tria lepta k to paratisa itan (-) meta apo wres piga na to parw na to petakso k eixe mia axni mple groula..kserw pws an perasi i wra meta oti k na diksi den prepei na to paroume ws thetiko...alla egw den perimena oute 10' opws sas eipa k an ekeina ta lepta evgale ti gramoula? Den kserw exw mperdefti toso poli an mporeite voithisteme na parw kialo test? Iparxi periptosi na vgi axni gramoula k sta 7' k sta 8' k sta 9' k oxi apo tin arxi??

Gia sas koritsia eimai kainourgia sto foroum...simera ekana ena test me ta prota proina...apo to anxos mou den diava kala tis odigies to koutaki apo ekso elege apotelezma se 3' mesa to xarti elege apotelezmata se 3 ' k to diavazoume sta 10 diladi mexri k ta 10' eprepe na perimeno gia to apotelezma..egw epeidi diavasa mono to kouti perimena tria lepta k to paratisa itan (-) meta apo wres piga na to parw na to petakso k eixe mia axni mple groula..kserw pws an perasi i wra meta oti k na diksi den prepei na to paroume ws thetiko...alla egw den perimena oute 10' opws sas eipa k an ekeina ta lepta evgale ti gramoula? Den kserw exw mperdefti toso poli an mporeite voithisteme na parw kialo test? Iparxi periptosi na vgi axni gramoula k sta 7' k sta 8' k sta 9' k oxi apo tin arxi??

Καλησπερα!Κοιτα εγω δεν εχω καλη προιστορια με  τα αχνα τεστ..Θα σου ελεγα να πας για Β χοριακη την δευτερα για να εχεις σιγουρα αποτελεσματα!!!Τωρα αν εισαι ανυπομονη θα σου προτεινα να παρεις ενα ακομη τεστ το clearblue ειναι το καλυτερο!!!Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

Se euxaristo poliiiiiii gia tin apantisi nai tha to kanw tha perimeno liges meroules akoma k meta tha paw gia "v xoriaki" ti pio sigouro!! Kala apotelezmata se oses perimenoune na doun an exoun ninaki..:)

Αν εχεις ηδη εστω και μια μερα καθυστερηση θα δειξει την δευτερα σιγουρα η χοριακη!!!

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας! Αυτά τα πονάκια που λένε οτι ειναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης πως είναι; Εμένα σήμερα με έχουν τρελάνει.. εκεί που λέω μπα δεν είμαι ερχονται τα πονάκια και μου βάζουν ιδέες.. Αισθάνομαι σαν να με τρυπανε με μια καρφίτσα στο κάτω μέρος της κοιλιάς ή σαν μαχαίρια. κρατάνε λίγο και μετά υποχωρούν! Είμαι στην 26 ημέρα του κύκλου με κύκλο 28 αλλα το τελευταίο διάστημα δεν είναι και τόσο σταθερός! 

Καλησπέρα @Stelloni τα πονακια είναι δείγμα εγκυμοσύνης που οφείλονται ΜΑΛΛΟΝ στην εμφυτευση! Ειδικά αν είναι σε συγκεκριμένο σημείο και όχι ακανονιστα γιατί μπορεί να είναι και συσπασεις λόγω περιόδου!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο πάντως και τα πονακια να είναι από μπεμπακι!! 

Dina20 Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι τα πονάκια αυτά να είναι απο μπεμπάκι το θέλω πολύ! Σήμερα δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν.. Είδα σε αλλη συζήτηση οτι εισαι εγκυούλα! Σου εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωράκι αγκαλίτσα σε λίγο καιρό! :x

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου για τις ευχές σου και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!! Ενημέρωσε μας για ότι νεότερο!!!και αυτά τα πονακια που έρχονται και φεύγουν είναι απολύτως φυσιολογικά και διαφέρουν και απ τον πόνο της περιόδου αν τα παρατηρήσεις! 

Ειναι τελειως διαφορετικα αυτα τα πονακια που νιωθω δεν τα εχω ξανα νιωσει.. Αντε να δουμε!! Για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω!

Επεξεργάστηκε από Stelloni

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...