Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα!!!!θέλω τόσο πολύ να γίνω μανουλα ,ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός τους τελευταίους τρεις μηνες είχε σταθεροποιηθεί και αυτό το μήνα έχω 4 μέρες καθυστέρηση και έχω 2 βδομάδες δέκατα κολλημένα στο 37.1 πράγμα που δεν έχω ξαναπαθει ποτε και πριν απο 12-15 μέρες περίπου εμφανισα ξαφνικα ροζ κιλιδες για μια μέρα.ζαλιζομαι συνέχεια νιώθω όλη την ωρα κουρασμένη αλλά έχω και αναιμια γενικά.τι λέτε????

Επεξεργάστηκε από Στελλα κωστοπουλου
Δημοσίευση

Γιατι δε κανεις ένα τεστακι ή ακόμα καλύτερα μια χοριακη? Το λεω γιατί ήδη εχεις καθυστέρηση σε σχεση με τον πλεον σταθεροποιημενο κυκλο σου... Θερμοκρασία κρατουσες και στους προηγουμενους κυκλους σου? 

Δημοσίευση

Δεν το χα ψάξει ποτε αλλά είμαι σίγουρη πως δεν είχα τις αλλες φορες υψηλη θερμοκρασία γιατί παντα το νιώθω όταν ανεβαίνουν έστω λίγο τα δέκατα.δεν παίρνω τεστ ακόμα γιατί φοβάμαι μην απογοητευτω και είμαι κατά φαντασίαν :(

Δημοσίευση

Ποσες μερες καθυστερησεις μετρας πλεον?? Βαλε ενα θερμόμετρο κι αν η θερμοκρασία σου ειναι πανω απο 37 τοτε υπάρχει μια πιθανότητα... Ξερω οτι ειναι συμπτωμα γι'αυτο στο λεω... Μακαρι να εισαι!!!! Και παρε ενα τεστακι... Το πολυ πολυ να στενοχωρηθεις αρχικα... Μετα ομως θα αποκτησεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις!!

Δημοσίευση

Τώρα είμαι στην 6η μέρα καθυστέρησης..η θερμοκρασία μου με το που βραδιάζει παει 37.1 και καποιες φορες έχω και το πρωι δέκατα..απλα επειδή είχε τύχει και παλιά να έχω περάσει 20 μέρες καθυστέρηση γιαυτό δεν ενθουσιάζομαι ακόμα...μέχρι αύριο θα πάρω τεστακι!!!απλα νιώθω περίεργα πραγματα στον οργανισμό μου τις τελευταίες μέρες,και πρωτη φορά μου συμβαίνει να έχω δέκατα για δυο βδομάδες και...υα δειξει!

Δημοσίευση

Σευχαριστω παρα πολύ!!!!!!λοιπον επειδή εμένα η περίοδος Μου ερχόταν κάθε μήνα διαφορετικές μέρες δεν θα μπορούσα ποτε απο αυτό να καταλάβω γτ παντα είχα καθυστερήσεις,απλα είναι η πρωτη φορά που έχω 22 μέρες δέκατα και έτσι άρχισα να το ψαχνω και εδώ και 3 μέρες το στήθος μου πονάει τόσο που ποτε δεν ποναγε τόσο πολύ όταν περίμενα να αδιαθετησω.ενα ακόμα σύμπτωμα ηταν οτι 6 μέρες πριν απο την περίοδο που περίμενα είχα ροζ κυλιδες αυτά.και σήμερα πήρα το τεστ και βγήκε κατευθείαν θετικό.βέβαια εγώ μπερδευτηκα πολύ γτ έχω 28 αιματοκρίτη πράγμα που μου έφερνε παντα ζαλάδες και αδιαθεσία οποτε δεν βασιστικα σε αυτά τα συμπτώματα.μου χει κοπεί η όρεξη τελείως που εγω γενικα καταβρόχθιζω τα παντα αυτά σε γενικές γραμμές..όλα μου τα συμπτώματα είναι παρα πολύ ήπια..

Δημοσίευση

Χίλια μπράβο!!! Χαλάρωσε και απολαυσε το όσο μπορείς!!! Με το καλο και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια και εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει πολλές ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!χθες πήγα στον γιατρό και είμαι στην 5η με 6η βδομάδα και θα ξαναπαω σε 10 μέρες για να ακούσουμε την καρδουλα του!!!είμαι πανευτυχής!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!χθες πήγα στον γιατρό και είμαι στην 5η με 6η βδομάδα και θα ξαναπαω σε 10 μέρες για να ακούσουμε την καρδουλα του!!!είμαι πανευτυχής!!!!

me to kalo Stella!!!! mia teleiomhnh euxaristh egkumosunh... ola na sou pane kala... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...