Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα!!!!θέλω τόσο πολύ να γίνω μανουλα ,ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός τους τελευταίους τρεις μηνες είχε σταθεροποιηθεί και αυτό το μήνα έχω 4 μέρες καθυστέρηση και έχω 2 βδομάδες δέκατα κολλημένα στο 37.1 πράγμα που δεν έχω ξαναπαθει ποτε και πριν απο 12-15 μέρες περίπου εμφανισα ξαφνικα ροζ κιλιδες για μια μέρα.ζαλιζομαι συνέχεια νιώθω όλη την ωρα κουρασμένη αλλά έχω και αναιμια γενικά.τι λέτε????

Επεξεργάστηκε από Στελλα κωστοπουλου
Δημοσίευση

Γιατι δε κανεις ένα τεστακι ή ακόμα καλύτερα μια χοριακη? Το λεω γιατί ήδη εχεις καθυστέρηση σε σχεση με τον πλεον σταθεροποιημενο κυκλο σου... Θερμοκρασία κρατουσες και στους προηγουμενους κυκλους σου? 

Δημοσίευση

Δεν το χα ψάξει ποτε αλλά είμαι σίγουρη πως δεν είχα τις αλλες φορες υψηλη θερμοκρασία γιατί παντα το νιώθω όταν ανεβαίνουν έστω λίγο τα δέκατα.δεν παίρνω τεστ ακόμα γιατί φοβάμαι μην απογοητευτω και είμαι κατά φαντασίαν :(

Δημοσίευση

Ποσες μερες καθυστερησεις μετρας πλεον?? Βαλε ενα θερμόμετρο κι αν η θερμοκρασία σου ειναι πανω απο 37 τοτε υπάρχει μια πιθανότητα... Ξερω οτι ειναι συμπτωμα γι'αυτο στο λεω... Μακαρι να εισαι!!!! Και παρε ενα τεστακι... Το πολυ πολυ να στενοχωρηθεις αρχικα... Μετα ομως θα αποκτησεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις!!

Δημοσίευση

Τώρα είμαι στην 6η μέρα καθυστέρησης..η θερμοκρασία μου με το που βραδιάζει παει 37.1 και καποιες φορες έχω και το πρωι δέκατα..απλα επειδή είχε τύχει και παλιά να έχω περάσει 20 μέρες καθυστέρηση γιαυτό δεν ενθουσιάζομαι ακόμα...μέχρι αύριο θα πάρω τεστακι!!!απλα νιώθω περίεργα πραγματα στον οργανισμό μου τις τελευταίες μέρες,και πρωτη φορά μου συμβαίνει να έχω δέκατα για δυο βδομάδες και...υα δειξει!

Δημοσίευση

Σευχαριστω παρα πολύ!!!!!!λοιπον επειδή εμένα η περίοδος Μου ερχόταν κάθε μήνα διαφορετικές μέρες δεν θα μπορούσα ποτε απο αυτό να καταλάβω γτ παντα είχα καθυστερήσεις,απλα είναι η πρωτη φορά που έχω 22 μέρες δέκατα και έτσι άρχισα να το ψαχνω και εδώ και 3 μέρες το στήθος μου πονάει τόσο που ποτε δεν ποναγε τόσο πολύ όταν περίμενα να αδιαθετησω.ενα ακόμα σύμπτωμα ηταν οτι 6 μέρες πριν απο την περίοδο που περίμενα είχα ροζ κυλιδες αυτά.και σήμερα πήρα το τεστ και βγήκε κατευθείαν θετικό.βέβαια εγώ μπερδευτηκα πολύ γτ έχω 28 αιματοκρίτη πράγμα που μου έφερνε παντα ζαλάδες και αδιαθεσία οποτε δεν βασιστικα σε αυτά τα συμπτώματα.μου χει κοπεί η όρεξη τελείως που εγω γενικα καταβρόχθιζω τα παντα αυτά σε γενικές γραμμές..όλα μου τα συμπτώματα είναι παρα πολύ ήπια..

Δημοσίευση

Χίλια μπράβο!!! Χαλάρωσε και απολαυσε το όσο μπορείς!!! Με το καλο και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια και εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει πολλές ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!χθες πήγα στον γιατρό και είμαι στην 5η με 6η βδομάδα και θα ξαναπαω σε 10 μέρες για να ακούσουμε την καρδουλα του!!!είμαι πανευτυχής!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!χθες πήγα στον γιατρό και είμαι στην 5η με 6η βδομάδα και θα ξαναπαω σε 10 μέρες για να ακούσουμε την καρδουλα του!!!είμαι πανευτυχής!!!!

me to kalo Stella!!!! mia teleiomhnh euxaristh egkumosunh... ola na sou pane kala... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...