Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορεί να έχεις συμπτώματα δυσπνοιας,να νιώθεις κουρασμένη, να έχεις πονοκέφαλο,να λαχανιαζεις,να πονάει το στήθος σου χωρίς να είναι πρισμενο αρκετά!τώρα εξαρτάται και από το πόσο ευαισθητος είναι ο οργανισμός σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να το επιβεβαιώσεις ?

Δημοσίευση

Μπορεί να έχεις συμπτώματα δυσπνοιας,να νιώθεις κουρασμένη, να έχεις πονοκέφαλο,να λαχανιαζεις,να πονάει το στήθος σου χωρίς να είναι πρισμενο αρκετά!τώρα εξαρτάται και από το πόσο ευαισθητος είναι ο οργανισμός σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να το επιβεβαιώσεις ?

ακομη ειμαι στην 28 μέρα κ παρασκευή μου είπε ο γιατρος για να κάνω χοριακή κ ήθελα να ήξερα αν νιωθεις κάποια συμπτωματα από πριν.

Δημοσίευση

ακομη ειμαι στην 28 μέρα κ παρασκευή μου είπε ο γιατρος για να κάνω χοριακή κ ήθελα να ήξερα αν νιωθεις κάποια συμπτωματα από πριν.

Α ωραία!! Προσπάθησε να τα παρατηρήσεις αν δεν είναι πολύ εμφανή!!μπορεί να έχεις ζαλαδες και έντονη οσφρηση επίσης!!σου εύχομαι το καλύτερο! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Περιμένω περιοδο σε 7 μερες... Το στηθος πριν την περιοδο εχει καποιες ιδιαιτερες αλλαγές ή οχι? Το δικο μου ειναι πρησμενο και ευαισθητο αλλα δεν εχει κάποια αλλη διαφορα... 

Δημοσίευση

Το εχω διαβάσει κσι εγώ αυτό με τη θυλή αλλα ´οχο τόσο νωρίς.για το στήθος και μενά πριν την περίοδο είνσι πιο ευαίσθητο κ φουσκώνει. Μπορεί να έιναι κ συμπτώματα εγκυμοσύνης. Ελπίζω να πάνε καλά για όλες μας. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Το στήθος πριζεται αρκετά άλλα η θηλη δεν σκουραινει ακόμα!!!αυτό συμβαίνει κατά την 10η εβδομάδα κύησης περίπου!!ΑΛΛΑ πριζονται και σκληραινουν οι θηλες!Πάντως το πιο τρανταχτο στοιχείο εγκυμοσύνης κατά τη γνώμη μου είναι η υπνηλεια και ο πονοκέφαλος!!!Τα οποία ξεκινούν από πολύ νωρίς καθώς ο οργανισμός προετοιμαζεται για ένα μεγάλο ταξίδι!!!! Εύχομαι το καλύτερο για όλες με υγεία και αισιοδοξία πάντα και μ ένα μωράκι υγιές στα χέρια σας!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.ποια τα συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν το πρωτο μηνα

Marakicy γεια σου ειμαι καινουρια εγκυουλα  εχω μπει στη 5 εβδομαδα και 5 ημερες η αληθεια ειναι πως πριν κλεισω την εβδομαδα δν ειχα τιποτα εκτος απο ενα πολυ πρισμενο στηθος που πονουσε πολυ και φυσικα την απουσια περιοδου ενα και την εκλεισα και μετα απο 3 μερες αρχισαν καποιες μικρο αναγουλες και λιγουρες και αλλαξαν μυρωδια ολες μου οι κολονιες χαχαχαχ και μου ξεκινεισε ενα μπουκωμα στη μυτη αυτα ελπιζω να σε βοηθεισα!

Δημοσίευση

Είμαι έγκυος και με το καλό θα μπω στον 4ο!!! Έχω πάρα πολύ άγχος αλήθεια!!Πότε μειώνονται οι πιθανότητες για αποβολή ξέρεις μήπως ??

Κοπελα μου με το καλο αν και εσυ εισαι στο 4ο μηνα εσυ θα επρεπε να μου δινεις συμβουλες γτ εγω ειμαι μολις πεντεμιση εβδομαδων αλλα απο οτι διαβασα σε αλλα site σταματα περιπου την 12η εβδομαδα ο κυνδινος βεβαια αυτο δν σημαινει πως πρεπει να μην προσεχουμε οπως και πριν με το καλο να παρεις το νινακι σου αγκαλια να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Δημοσίευση

Demistress μας ευχομαι να αργησει πολυ πολυ καιρο η ακατονομαστη!!! Ποπακι Μ. Και Dina20 σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλο να αποκτησετε τα μπεμπουλακια σας!!!!! 

Βρε κοριτσια, ειχε καμια λιγη καφε βλεννα(συγγνωμη για την αναλυση!) λιγες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο? Εγω πονοκεφαλους δεν εχω.. Μονο δεκατα, φουσκωμενο στηθος και κοιλια και υπνηλια... Α! Και διαπίστωσα χθες, 7 μερες πριν την περιοδο, μια καφε βλεννιτσα... 

Δημοσίευση

Εγω τιποτα απο βλενες .αυτα οι εγκυουλες τα ξερουν καλυτερα☺.εγω ετσι εκανα ενα τεστ το πρωι γιατι θα εσκαγα βεβαια νωρις ειναι και ηταν φυσικα αρνητικο.αντε και 5 μερες ακομηηηηηη

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...