Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τσιγάρο στο αυτοκίνητο και παιδί… δεν πάνε μαζί

admin

Recommended Posts

Από την 1η Οκτωβρίου 2015 απαγορεύεται σε Αγγλία και Ουαλία το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, αν επιβαίνει ανήλικος. Στην Ελλάδα πότε θα δούμε κάτι ανάλογο;

Με επιβολή προστίμου 50 λιρών κινδυνεύει στην Αγγλία και την Ουαλία ο οδηγός και όποιος ενήλικος καπνίζει μέσα σε αυτοκίνητο, αν επιβαίνει σε αυτό άτομο κάτω των 18 ετών. Ο νόμος ισχύει από την 1η Οκτωβρίου, όμως η αστυνομία έχει δηλώσει ότι την πρώτη περίοδο θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της σε συστάσεις και δεν θα επιβάλει το πρόστιμο.

Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία εξετάζουν το ενδεχόμενο να εφαρμόσουν τον ίδιο νόμο, ενώ ανάλογη απαγόρευση ισχύει σε περιοχές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Η απαγόρευση ισχύει για όλα τα κλειστού τύπου οχήματα, ακόμη και αν έχουν ανοικτά τα παράθυρα ή την ηλιοροφή. Δεν ισχύει για τα cabrio, αρκεί να έχουν πλήρως ανοικτή την οροφή τους. Και βέβαια δεν απαγορεύεται η χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.   Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει.  Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.
    • Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...