Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ..ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ..ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΙ..ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2009..ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Μ'ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1-2 ΓΕΝΑΡΗ...:(

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1-2 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΧΤΕΣ...ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα! Και καλή χρονιά! :)

Ελπίζω σύντομα να'χετε τα ευχάριστα!

Εγώ περίμενα κανονικά χτες.. αλλά επειδή πρέπει να μάθω όσο πιο σύντομα γίνεται, σήμερα πήγα για χοριακή.

Για να δούμε τι θα δούμε... :unsure::S

Δημοσίευση

crazy.... καλα αποτελεσματα να εχεις..!!! να γυρισεις και να μας πεις ευχαριστα!

κι εγω κοριτσια στην ιδια κατηγορια ειμαι... τωρα τελειωσα και ξαναπεριμενω προς τα τελη του μηνα.... κι ελπιζω να μην μου κανει την τιμη....:laugh:

marimari ευχαριστουμε και σενα και το σπορακι σου για τις ευχες...:)

matakiaefh μην απελπιζεσαι καθολου.... παραλληλα θα το παμε και θα το πετυχουμε!!!!:unsure:;):)

φιλια σε ολες...:kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Κι ανταποδίδω! :)

Andria, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Μακάρι να υπήρχε ενα μαγικό κουμπί on/off, να το κλείνουμε το ριμάδι το άγχος και να ησυχάζαμε! :P

Αλλά δεν υπάρχει.. :S

Οπότε, προσπάθησε να γεμίζεις τη μέρα σου με πράγματα που σου αρέσουν, να απασχολείς το μυαλό σου όσο γίνεται, για να ξεχνιέσαι. Αν σου αρέσει το διάβασμα, ρίξ'το στο διάβασμα!!

Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα όπου να προτείνουμε βιβλία που έχουμε διαβάσει και μας άρεσαν;; ;)

Δημοσίευση

andria έγραψε:

ne mporei oli tin mera na min to skeftese alla tin wra tis pra3is ftou apo tin arxi, pali erxete sto mialo mas..aaaaaaaaaxxxxxxxx!!!!!

Χαχαχαχα... :laugh: αχ βρε Andria...

Έτσι όπως τα λες είναι... Αλλά ξέρεις κάτι, χάνει και την ουσία του το πράγμα έτσι... είπαμε, να περνάμε καλά κατά την "διαδικασία", όχι να'ναι καταναγκαστικά έργα, εντάξει;;; :P :P :P

Ξεκίνα με 1-2 ποτηράκια κρασί... μου φαίνεται θα΄ναι ότι πρέπει...

Στο κάτω κάτω, μπορεί να γίνουμε αλκοολικές, αλλά τον στόχο μας θα τον πετύχουμε, σωστά;;;; :lol: :silly: :laugh: ;)

Το ρίχνω λίγο στην πλάκα γιατί μόλις πήρα στο μικροβιολογικό και πήρα ένα (-) ίσα με το μπόι μου.. :(

Next... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΡΑΖΥ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!ΠΟΥ ΘΑ ΟΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΘΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ..ΣΚΑΡΛΕΤ,ΑΝΤΡΙΑ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΠΑΜΕ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Δημοσίευση

koritsia valte kai mena sto club.ego prospatho 8 mines.perimeno periodo aytes tis meres.eimai simera stin 34 mera alla tha perimeno mexri tin 40 gia test giati den exo stathero kiklo (sinithos apo 32 eos 36 eixa)alla tin telaytaia fora ekane 2 mines na erthei kai imoun me xapia.o antras mou de me afinei na kano test kai xoriaki giati ton proigoumeno mina xalasa polla lefta kai energeia se test kai xoriakes.ase meta i psixologia pou pairnei tin katrakila...kai go prospatho na min to skeftomai alla distixos den pernaei mera xoris na perasei apo to mialo mou.aste pou pernane olo ta xeirotera oti exoume kati,oti de tha kano pote paidi klp klp.thelo na elpizo se ayto to mina mias kai einai kai ta genethlia mou ayto to mina,tha itan to kalitero doro pou exo parei pote sti zoi mou..eyxomai se oles kales antoxes kai epityximenes prospatheies!!!!!

Δημοσίευση

mporw na mpw k egw sto club??:P :P eimai ston 3o mina prospatheiwn k perimenw periodo peripou stis 24...vasei twn statistikwn aurio einai gonimi mera k logw oti giortazw kiolas aurio apo simera tha to kapsw:woohoo: :woohoo: :woohoo: euxomai na min erthei auti i kuria periodos (pou oles misoume) se kammia mas....kali epituxia se oles k polla filia:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ..... ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ....

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΕΜΠΕΚΙ ΝΑ ΡΧΕΤΑΙ..... ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΡΑ.... :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Α-Υ-Τ-Η!!!! (ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΟΥΡΤΑ-ΦΕΡΤΑ....!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, είναι η πρώτη φορά που δεν περιμένω με το τεστ στο χέρι και δεν αγωνιώ τόσο πολύ. Δεν έχω σταθερό κύκλο, φυσιολογικά περιμένω από 14-21/01, αλλά αυτόν τον μήνα του δώσαμε και κατάλαβε με τον αντρα μου και μάλλον θα συνεχίσουμε έτσι, έωσότου μας έρθει!

Αν πάλι έρθει η ρημάδα, δεν πειράζει θα κάνουμε ένα διάλλειμα 6 ημερών και μετά πάλι στο καθήκον:lol: :lol: :lol: επί του κρεββατιού και άλλων δωματιων!!!

Δημοσίευση

και κάτι που ξέχασα!!!

το ευχάριστο στο δικό μας forum είναι ότι είμαστε ένα μάτσο γυναίκες (με προβλήματα μεν) που κάνουν όμως σεξ!!!

Φανταστείτε πόσα forum μπορεί να υπάρχουν με γυναίκες που ψάχνουν?

Ας βλέπουμε και την θετική πλευρά των πραγμάτων! Ε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη & για τα λόγια σας.. όπως είπε και η @Elk αυτό είναι που με πείραξε το ότι με έκανε να νιώσω ότι είμαι εκτός οικογένειας.. γιατί ο άντρας μου το ξέρει.. μια χαρά του το είπε η πεθερούλα μου, του έστειλε και φωτογραφίες του γαμπρού... δεν το είδα αυτό, απλά ένα σκηνικό που έγινε με τον άντρα μου λίγες μέρες πιο πριν και το συνδύασα τώρα αυτό μου δίχνει. Ότι εγώ χωρίζω.. δεν είμαι στην οικογένεια.. κι ας η πεθερά μου λέει ότι θέλει.. και τα βάζω και με τον άντρα μου γιατί τα της δικής μου οικογένειας όλα τα ξέρει, μέχρι και τι βρακί φοράει ο αδερφός μου, αλλά από τη δική του οικογένεια εγώ να μην ξέρω τπτ. Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην θέλει να μου πει κάτι η πεθερά μου, εξάλλου εγώ δεν ρώτησα πονηρά που είναι η κόρη της..  εγώ από ενδιαφέρον ρώτησα όπως θα ρωτούσα αν δεν είχε δουλειά, τι κάνεο με το θέμα της δουλειάς έχει βρει κάτι.. έτσι ρώτησα & για το σπίτι.. δεν πήγε καν το μυαλό μου σε γκόμενο.. και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι πως υπό άλλες συνθήκες θα μου έλεγε, ααα ξέρεις βρήκε τελικά σπίτι που έψαχνε π.χ. επιπλωμένο και νοίκιασε, ή ξέρεις συγκατοικεί τελικά με μια κοπέλα και μοιράζονται το νοίκι.. θα μπορούσε να πει και τώρα ξέρεις δεν θέλει να λέω γι' αυτήν κορίτσι μου, να σου δεν μου λέει κι όλας.. αλλά ξέρω ότι μένει με ένα παλικάρι.. αυτό και τπτ άλλο.. εγώ δεν θα ρωτούσα κάτι άλλο.. αλλά αυτό το δεν μου επιτρέπει να λέω τα προσωπικά της.. γιατί εγώ τα προσωπικά της σου ζήτησα να μου πεις;; Εσύ μετά καλά ήξερες να ρωτάς η φίλη μου η Κατερίνα τι κάνει κι αν δουλεύει.. έπρεπε κι εγω να γυρίσω να της πω, ααα η Κατερίνα μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για τα προσωπικά της. Όπως και να χει κορίτσια εμένα μου κάθησε βαρύ.. ότι θέλει μπορεί να κάνει η κουνιάδα μου, δεν μου πέφτει λόγος εξάλλου, ούτε κουτσομπολιό θα έκανα.. δεν τη ρώτησα γιατί δεν μου δώθηκε η ευκαιρία. Δεν βρεθήκαμε τα δύο μας κάποια στιγμή για να μιλήσουμε και όποτε πάμε στα πεθερικά αυτή λείπει.. δεν τη βλέπουμε.. γι' αυτό και ρώτησα την πεθερά μου τι κάνει αυτό το παιδί, που μένει.. από κει και πέρα κατάλαβα ότι παίζει ζήλια στη μέση. Το κορίτσι ζηλεύει τη σχέση που έχω μαζί της, όπως επίσης και ο άντρας μου, μου κάνεις πολλές σκηνές ζηλωτυπίας για τη μάνα του.. με αποτέλεσμα όταν μιλάμε με την πεθερά μου, να μιλάμε κρυφά απ' όλους.. και λέω αυτό.. αντί να χαίρονται που έβαλαν στο σπίτι τους μια νύφη που είναι σαν κόρη, και καλύτερη από κόρη, αυτή κάθονται και ζηλεύουνε και θέλουν να χαλάνε σχέσεις.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλήθεια.. εμένα πάντως όλο αυτό μου στοίχισε πολύ, γιατί κάπου αρχίζεις και αισθάνεσαι λίγο μαλάκας και καραγκιόζης. 
    • Περαστικά σου βρε κορίτσι μου, φαντάζομαι κανένα κρύωμα θα είναι με ξεκούραση, κανένα παυσίπονο θα περάσει!    @Sia A, @Iris9, @Sofi1987, @Eliza Kats πώς είστε κορίτσια;;  @evaa__ κορίτσι μου μεθαυριο μπορείς να κάνεις και μια χοριακη που θα έχει αυξηθεί κι άλλο! 
    • Οτι και αν είναι αυτο που κρυβει θα μαθευτει. Σιγουρα ειναι μεγαλη βλακεια να μην σου λεει τι γινεται και να το κρυβουν λες και τι ειναι. Γιαυτο κοιτα το σπιτι σου και την οικογενεια σου και ασε τους υπολοιπους απεξω.
    • Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.;  σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.; @Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..; σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω.. Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺 
    • Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως είμαι κοντά να την κρατήσω αγκαλιά, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη 🤣 απο την μία ανυπομονώ από την άλλη φοβάμαι.  Εν τω μεταξύ νομίζω πως έχω αρχίσει να ανοίγω από κάτω γιατί ενώ έχω σταματήσει την κολπική αλοιφη 3 βδομαδες έχω αρχίσει και βγάζω πάλι υπολείμματα. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις δικές μου και Τετάρτη θα με δει ο γιατρός. Ίσως έχω επηρεαστεί και από όσους μου λένε πως με βλέπουν μέσα στη βδομάδα να γενναω και πως τα κοριτσια έρχονται νωρίς.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...