Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 35,40,45 ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 25/10/08.ΣΤΙΣ 24/11 Κ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 34 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ),ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΟΧΙ ΖΑΛΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΝΑΥΤΙΕΣ.

ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ,ΕΙΧΑ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ).ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΥΗΜΑ,ΜΟΥ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 5.Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΟΤΙ ΜΕ 25 ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΑΠΟ 50,100 Κ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ?

Δημοσίευση

γεια σου ριτσακι..καλως ηρθες στην παρεα μας.νομιζω οτι κατι πηγε να γινει δεν μιλαω απο προσοπικη εμπιρια,αλλα η ξαδερφη μου ειχε περασει το ιδιο με εσενα..εκανε τεστ και βγηκε θετικο αλλα αχνο,εκανε χοριακη και της ειπανε οτι ηταν εγγυος μετα απο λιγες μερες την επιασε δυνατος πονος και ειχε αιμα...παντος μην στενοχωριεσαι ολλα καλα θα πανε.εσυ ομως αδιαθετησες κανονικα?

Δημοσίευση

Ritsaki

symfwna me tin diki mou emperia

fysika kai isoun egkyos...

K gw axno thetiko eixa

kai xoriaki 23!!!

((10 meres PRIN tin periodo))

O giatros mou eixe pei tote:

An i emfyteusi ginei swsta

i xoriaki tha anevei...

An oxi, tha adiathetisw kanonika

me parapanw ponous...

Symvainei syxna auto..

Ginetai i syllipsi , den ginetai swsta

i emfyteusi omws

kai adiathetoume kanonika

xwris na exoume katalavei tipota...

))gi'auto den prepei na kanoume nwritera

ta test... Opws ekana egw... Pethana sto agxos mou((

-Doksa ton Theo pigan ola kala

kai eimai 6 evdomadwn- ! ! !

Min stenaxwtiesai, apo dw k mpros

tha pane ola kala... Thetika skepsou...

Δημοσίευση

Καρδούλα μου είναι η λεγόμενη βιοχημική κύηση.

Δηλαδή έγινε σύλληψη, αλλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε.

Συμβαίνει συχνά σε πολλές γυναίκες και το οτι έγινε μια φορά δεν σημαίνει οτι θα ξαναγίνει.

Τα καλά νεά λοιπόν είναι ότι μπορείς να συλλάβεις... τα κακά οτι η συγκεκριμένη σύλληψη είχε κάποιο προβληματάκι και σταμάτησε από μόνη της.

Ευχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή και να προχωρήσει σε ένα υγιές μωράκι!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.Ο Β ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ Κ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΤΙΜΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΠΕΒΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΤΟ ΒΛΑΨΑΜΕ!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ 29 ΜΕΡΑ,ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Δημοσίευση

κι εγω με 10 μερες καθυστερηση,δεν ειχα βεβαια σταθερο κυκλο,η χοριακη μου ηταν 33....σε 3 μερες πηγε 150 και μετα συνεχως αυξανοταν....παντως ξερω απο τον γιατρο μου πως συμβαινε ι αυτο που επαθες..γινεται η συλληψη αλλα δεν προχωραει η εμφυτευση στη μητρα....το θετικο ειναι οτι μπορεις να μεινεις εγκυος....φιλακια

Δημοσίευση

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταις εσυ

Μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τα τερτιπια της φυσης γιατι κινδυνευεις να μπεις σ ενα φαυλο κυκλο ενοχης που δε νομιζω να σου προσφερει κατι..και...

Καλα Χριστουγεννα !

Δημοσίευση

ritsaki έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.Ο Β ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ Κ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΤΙΜΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΠΕΒΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΤΟ ΒΛΑΨΑΜΕ!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ 29 ΜΕΡΑ,ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!

pes thn filh sou oti h hmimathia einai xiroterh apo thn amathia.oxi koritsaki mou den ftegate eseis pou kanate erwta an htan na proxorisei h silipsei tha proxorouse .kapoies silipseis stamatane apo toso arxh giati katalabenei o organismos mas oti kati den paei kala kai to stamataei se arxika stadia.auto mporei na ginei kai na mhn to katalabeis katholou kai apla na exeis mia pio diskolh periodo.esu to epsakses apo polu noris kai to katalabes .kalhtera na perimeneis panta na erthei h hmerominia gia thn periodo kai meta na to psakseis giati prin einai polu noris .to swma mas kserei polu kala ti kanei mhn anisixeis ,kai mhn akous tipota gia tis epafes pou tha exeis meta an einai kala kai gatzothei ekei den to kounaei tipota.filakia kai kalh epitixia thn epomenh fora.

Δημοσίευση

"ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ."

Κι εμένα τα ίδια μου είπε ο γυναικολόγος μου και τις 2 φορές που ήμουν έγκυος στην αρχή. Δεν μου απαγόρεψε την επαφή αλλά μου συνέστησε προφυλακτικό γιατί το σπέρμα μπορεί να βλάψει το κύημα στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης.Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη στην προκειμένη περίπτωση αλλά αυτό μου είπε εμένα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...