Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μηπως Ειμαι Εγκυος?


Recommended Posts

Εχω αναγουλες και εμετους εδω και 4 μερες καθε βραδυ,ποναει η κοιλια μου λιγο,εχω υπνηλια,κουραση,ποναει η μεση μου,και αισθηση μεταλικη οταν τρωω μακαρονια..μηπως ειμαι εγκυος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alana μου κατά πάσα πιθανότητα είσαι!!!Είναι ακριβώς έτσι τα πρώτα γνωρίσματα της εγκυμοσύνης !!!Κανε ένα τεστακι!!!Εχεις  καθυστερηση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κοριτσάκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!Μάλλον η εμφύτευση εγινε λιγο πιο αργά.....Κάνε υπομονή και περίμενε να έχεις 9 με δεκα μέρες καθυστέρηση...Μετα χοριακή .....Πολλά φιλια και υπομονη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοριτσια εχω 10 μερες καθυστέρηση εχω το στηθος σκληρο και διαφορα αλλα συμπτωματα εγκυμοσυνης ,εκανα χοριακη την πρωτη φορα 0,10 σε 2 μερες καθυστέρηση την δευτερη 0,20 στις 9 μερες,ετσι πρεπει να ανεβαινει το ποσοστο η δεν ειμαι εγκυος. ?τι μου συμβαινει ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηγα στον γυναικολογο και μου ειπε ειναι ορμονικο θα μου ερθουν συντομα

:(

Κριμα που δεν εχω μωρακι :(

Δεν πειραζει οποτε ερθει καλοδεχουμενο :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

κοριτσια καλησπερα.....!!εχω τρελαθει και δεν ξερω τι συμβαινει!εκανα χτες ενα τεστ Predictor express και βγηκε μια αχνη γραμμη.....σημερα πηρα το τεστ predictor early και εβγαλε μια αχνη γραμμη τι να σημαινει?

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα δήμη, εύχομαι να είσαι!

Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις. Οι οδηγίες τι λένε για τις αχνές γραμμές?

Εγώ έκανα το clear blu plus, την πρώτη μέρα καθυστέρησης και μου έβγαλε ένα σταυρό. 

Αν δεν είσαι σίγουρη για την αξιοπιστία του τεστ κάνε μια χοριακή για σίγουρα.

Κοστίζει όσο  2 τεστ και είναι η μόνη αξιόπιστη εξέταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούργια στην παρέα σας και συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος θα ήθελα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.

 Είμαι παντρεμένη και με τον άντρα μου τώρα  προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδάκι έχω σταθερό κύκλο 27 ήμερων και προσπαθήσαμε στις γόνιμες μέρες. Από την Δευτέρα  9 του μήνα περίπου  έχω ανακατωσούρα στο στομάχι μου με έντονο φούσκωμα   σε τακτά διαστήματα μέσα στην ημέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ  χωρίς βέβαια  να κάνω εμετό αν και πιστεύω πως θα ένιωθα καλύτερα και παράλληλα έχω και  πονοκεφάλους και χθες είδα υδαρείς εκκρίσεις από τον κόλπο μου χρώματος γαλακτοειδές.Το στήθος μου είναι πρησμένο αλλά δεν με πονάει αλλά αυτό το σύμπτωμα το έχω και όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Περιμένω να αδιαθετήσω στις 21 του μήνα. Πείτε μου βρε κορίτσια υπάρχει πιθανότητα γιατί το θέλουμε πολύ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

καλημερα κοριτσια!!!!...ζουζου μονο και μονο που μου ειπες για το στηθος μ αρκει....δεν θελω να σε ενθουσιασω τοσο νωρις αλλα εγω μονο κ μονο απο το στηθος καταλαβα οτι ειμαι εγκυος ειμαι 3 μηνων και σε 2 εβδομαδες θα πω στν τεταρτο....να σ πω πως καταλαβα οτι ειμαι εγκυος?ηταν να αδιαθετησω στις 24 οκτωμβρη και απο τις 10 του μηνα μου ειχε πρηστει πολυ το στηθος το καταλαβα αμεσως γιατι οταν περιμενεις περιοδο σ πριζεται το στηθος 4 με 5 μερες νωριτερα οχι τοσο νωρις....οσο για σενα leila εχω να σ πω οτι αυτα τα τσιμπηματακια που αναφερεις τα ειχα και εγς και ελεγα ολο τωρα θα μου ερθει τωρα θα μου ερθει αλλα τελικα δεν ηρθε,,,σας ευχομαι να ειναι θετικα τα αποτελεσματα σασ και περιμενω νεα σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • καλημέρα κορίτσια...εγω εχω ραγιάδες... θα φύγουν λέτε κάποια στιγμή;
    • Ναι έτσι ήταν και στην πρώτη  Εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο να στρώσει αλλά δεν έβαλα τίποτα σε κρέμες και τέτοια.. μετά από αρκετούς  μήνες  δεν φαινόταν ιδιαίτερα η τομή εδώ μαία και δεν την είδε αμέσως με ρώτησε αν πάω για Φ.Τ και την λέω όχι έχω κάνει καισαρική το πρώτο, μου λέει ααα που είναι η τομή σου ; Πιο κάτω ; δεν φαίνεται σου έκανε καλή δουλειά..  τωρε με δεύτερη καισαρική δεν ξέρω πως θα είναι.. αλλά  εντάξει εμένα δεν με ενοχλεί να σας πω την αλήθεια έτσι και αλλιώς εκεί που είναι ούτε με μαγιό φαίνεται άσε που έχω και άλλη τομή πίσω στην μέση από άλλο χειρουργείο εκείνη φαίνεται και με μαγιό 😅 
    • Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Σούπερ μου ακούγεται η μικρούλα σας!!😍😍 Μπράβο το κορίτσι!!! ❤️❤️❤️❤️ Πότε θα ξαναπάτε; Εμείς με το καλό τώρα στο Doppler ξανά 12/11.. αν και μου φαίνεται αργά 33η.. @_piripiri_ μου σε ποια εβδομάδα την έκανες εσύ; Στα υπόλοιπα κορίτσια σας έχουν πει πότε να τη κάνετε;  Κανονικά δεν χρειάζεται ραντεβού για τη καμπύλη.. το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι να πάρεις τη γλυκόζη από το φαρμακείο.. αλλά πάρε ένα τηλέφωνο το διαγνωστικό να είσαι σίγουρη γιατί πολλά διαγνωστικά σου παρέχουν και τη γλυκόζη.. Νηστική να είσαι κανά 8ωρο πριν πας και απέφυγε να φάς βαριά πράγματα το βράδυ για να μην δείξει ψευδώς αυξημένη η νηστείας.. όχι γλυκά πχ και λευκά άλευρα.. αυτά κυρίως αυξάνουν πολύ το ζάχαρο.. Μα ρε συ.. τι κίνηση είναι αυτή που έχει;; Δεν θέλω να κατεβαίνω Αθήνα πλέον..! Με τα δίκια του και ο άντρας σου αν και στον δικό μου έχω απαγορεύσει γκρίνια και νεύρα στο αυτοκίνητο.. δεν ξέρεις τι γίνεται όσο είμαστε στο δρόμο, αυτό του λέω κάθε φορά.. ας είμαστε ψύχραιμοι λοιπόν και να εκτιμαμε που είμαστε υγιείς και έχουμε ευλογηθεί με το σπορακι μας..!  Να σου πω.. και εγώ που είμαι "κλεισμένη" από τον Ιούνιο που σταμάτησα τη δουλειά/σχολή δεν τρελαίνομαι και πολύ να βγαίνω.. ίσως γιατί δεν έχω και τι να βάλω πλέον..😅 αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας με το κόσμο που κυκλοφορεί.. μου αρέσει η ησυχία μου.. 😌  Octoberfest ε;! Τι καλό φάγατε;; Αύριο θα είναι ωραία, έχει Μπίγαλη και Βόσσου.. 
    • Καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!! Όχι όχι.. δημόσιο είναι η σχολή, όχι ιδιωτικό..! Σου έστειλα πμ!! Δυστυχώς όμως διακρίσεις υπάρχουν.. και δεν βλέπω και κάποια νομοθεσία/διάταξη που να σε στηρίζει.. όχι τουλάχιστον σε αυτές τις σχολές.. Θέλω πολύ να μάθω λεπτομέρειες του πως τα κατάφερες εσύ..!
    • Αχ ψυχούλα μου!!! Έχουν τοοοοσο φάση όταν μπουσουλανε χαχα εμένα πάει και κουτουλαει το κεφάλι του στην ντουλάπα τους και ξεκαρδιζεται τον λέω έχεις ποντιακό κεφάλι και χαμπάρι δεν παίρνεις χαχαχαχα Ρε κορίτσια τα δεύτερα μεγαλώνουν ακόμα πιο γρήγορα από τα πρώτα πώς γίνεται πότε περίμενα να γεννησουμεε... έρχονται τα γενέθλια...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...