Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. εχω 7 μερες καθυστερηση εκανα τεστ το πρωι και βγηκε θετικο. πηγα και για χοριακη και βγηκε 740 αλλα κατι με εχει μπερδεψει πανω στα αποτελεσματα βρε κοπελες. εχι τις τιμες ολες 0-50, 20-50 κτλ αλλα εχει και μια παρενθεση που γραφει αρνητικο :0,0-10,0) τι ισχυει ειμαι η δεν ειμαι εγκυος?εσεις τι νομιζετε μεχρι να μιλησω με το γιατρο..... σας ςευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσίευση

καλημερα σας μολις μιλησα με το γιατρο και τελικα ειμαι κ εγω εγκυος θα γινω και εγω μαμα.συγγνωμη για χθες για τον πανικο μου αλλα δουλευω απογευμα με βραδυ και δεν μπορουσα μα τηλ στο γιατρο.σας ευχαριστω πολυ

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

Δημοσίευση

καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω ποσο ήταν η χοριακή σας της πρώτες μέρες π.χ., 12 από την σύλληψη και 15 μέρες από την σύλληψη και εάν ξέρετε για την καθυστερημένη εμφύτευση ? ποσο καθυστερεί ? και τη δείχνει σε αυτήν την περίπτωση η χοριακή ευχαριστώ 

Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

εάν πάρω παράδειγμα την χοριακή σας με δεδομένο ότι η χοριακή διπλασιάζετε κάθε δυο μέρες (1024 στην +10 )

διά 2 στη+ 8 = 512   διά 2 στην+ 6 =256     διά 2 στη+ 4 = 128        διά 2 στη+ 2 = 64                   διά 2 στην 0 = 32     διά 2 στην -2 = 16      άρα εγώ σήμερα είμαι στη 27 μέρα του κύκλου  ( 28 ήμερες ) δηλαδή -1 από την περίοδο και με χοριακή 17,5  είμαι έγκυος ? 

Δημοσίευση

Γεια σου καλησπέρα. , συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνγσξ σου . Η αλήθεια ειναι οτι με μπέρδεψες . Η χοριακη σου ποσο ειναι τελικα ? και σε ποια μερα μετα την τελευταία περιοδο ειςαι ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...