Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρειαζομαι Τις Γνωσεις Σας.....

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. εχω 7 μερες καθυστερηση εκανα τεστ το πρωι και βγηκε θετικο. πηγα και για χοριακη και βγηκε 740 αλλα κατι με εχει μπερδεψει πανω στα αποτελεσματα βρε κοπελες. εχι τις τιμες ολες 0-50, 20-50 κτλ αλλα εχει και μια παρενθεση που γραφει αρνητικο :0,0-10,0) τι ισχυει ειμαι η δεν ειμαι εγκυος?εσεις τι νομιζετε μεχρι να μιλησω με το γιατρο..... σας ςευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα σας μολις μιλησα με το γιατρο και τελικα ειμαι κ εγω εγκυος θα γινω και εγω μαμα.συγγνωμη για χθες για τον πανικο μου αλλα δουλευω απογευμα με βραδυ και δεν μπορουσα μα τηλ στο γιατρο.σας ευχαριστω πολυ

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

Δημοσίευση

Θα σου μεινει αξέχαστος αυτος ο ηχος Χριστινα. Με το καλο το παιδάκι σου. !!Εγω στις 22 παω για β επιπεδου.

Δημοσίευση

καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω ποσο ήταν η χοριακή σας της πρώτες μέρες π.χ., 12 από την σύλληψη και 15 μέρες από την σύλληψη και εάν ξέρετε για την καθυστερημένη εμφύτευση ? ποσο καθυστερεί ? και τη δείχνει σε αυτήν την περίπτωση η χοριακή ευχαριστώ 

Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

εάν πάρω παράδειγμα την χοριακή σας με δεδομένο ότι η χοριακή διπλασιάζετε κάθε δυο μέρες (1024 στην +10 )

διά 2 στη+ 8 = 512   διά 2 στην+ 6 =256     διά 2 στη+ 4 = 128        διά 2 στη+ 2 = 64                   διά 2 στην 0 = 32     διά 2 στην -2 = 16      άρα εγώ σήμερα είμαι στη 27 μέρα του κύκλου  ( 28 ήμερες ) δηλαδή -1 από την περίοδο και με χοριακή 17,5  είμαι έγκυος ? 

Δημοσίευση

Γεια σου καλησπέρα. , συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνγσξ σου . Η αλήθεια ειναι οτι με μπέρδεψες . Η χοριακη σου ποσο ειναι τελικα ? και σε ποια μερα μετα την τελευταία περιοδο ειςαι ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.