Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως Τελικά Είμαι Έγκυος;;;

Ναταλί

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Είμαι νέο μέλος στην ομάδα σας! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί το ίδιο σε κάποια από εσάς... Με τον άντρα μου προσπαθούμε να κάνουμε μωράκι. Ο κύκλος μου είναι 25άρης σταθερός και η περίοδος μου κρατάει 5-6 μέρες. Τελευταία περίοδο είχα 10/12 οπότε περίμενα τη Δευτέρα 5/1 να αδιαθετήσω. Τη Δευτέρα λοιπόν το πρωί έβγαλα λίγο καφέ οπότε σκέφτηκα ότι θα αδιαθετήσω. Δεν μου κατέβηκε αίμα όμως και  το καφέ ήταν ελάχιστο. Το ίδιο συνεχίστηκε μέχρι την Τετάρτη που ξεκίνησα να έχω έντονο πρήξιμο στο στήθος και λίγο στην κοιλιά (όταν περιμένω να αδιαθετήσω ή όταν έχω περίοδο δεν έχω πρηξίματα). Από την Πέμπτη και μετά τα καφέ ήταν πιο έντονα μέχρι και σήμερα που μειώθηκαν αρκετά αλλά αίμα ακόμα δεν έχω και το πρήξιμο εξακολουθεί να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω αν έχει σχέση (μου το ανέφερε μια φίλη μου ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης) αλλά έχω βγάλει μέσα σε αυτή τη βδομάδα 4 κρεατοελίτσες μικρές στο λαιμό μου. Θα επισκεφτώ το γιατρό μου απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλώς όρισες στο φόρουμ μας.

Όλα αυτά που αναφέρεις θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης. Στο γιο μου είχα καφέ την πέμπτη μέρα καθυστέρησης, που εξαφανίστηκαν μέχρι την επόμενη μέρα, ενώ γενικώς στις εγκυμοσύνες μου επηρεάζονταν οι ελιές μου και κάποιες φορές έβγαζα και μερικές καινούριες.

Αλλά, αφού ήδη έχεις καθυστέρηση και προσπαθείτε κιόλας για μωρό, γιατί δεν κάνεις ένα τεστ ή μια χοριακή για αρχή, για να ξέρεις τι σου γίνεται;

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να προσθέσω ότι την 4η μέρα καθυστέρησης είχα κάνει τεστ αλλά είχε βγει αρνητικό. Σήμερα μίλησα με το γιατρό μου και έκανα και χοριακή και βγήκε θετική!!!!!!!!!!! Απλά είναι χαμηλά ακόμα και μου είπε να ξανακάνω σε 3 μέρες! :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ 4   5 Κ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧς ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΑΛΗ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 29 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΙΜΑ???

Αν καταλαβα καλα κανονικα περιμενεις περιοδο σε δυο εβδομαδες περιπου.γιατι δεν μιλας με τον γυναικολογο σου.αφου εχεις αιμα αρκετο.

Μπορει να ειναικ καποια ανωμαλια του κυκλου.εσυ καταλαβαινεις να ειναι περιοδο η κατι αλλο;το αιμα της περιοδου εχει ιδιαιτερη μυρωδια απο καθαρο αιμα

Μιλησα με τον γιατρο κ το μονο που μου ειπε ειναι να περιμενουμε...οχι δεν ηταν περιοδος αυτο σιγουρακ νοιωθω και κατι τραβηγματα χαμηλα δυνατα καποιες στιγμες...δεν ξερω τι γινεται..κ περιοδο περιμενω οπως σας ειπα στις 29 του μηνος...σας ευχαριστω που μου απαντατε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...