Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 Μέρες Καφέ Υγρά!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Σήμερα 23η μέρα κύκλου! από την 21η πρώτη μέρα κύκλου το απόγευμα λίγα καφέ υγρά, εχθές 22η μέρα κύκλου είχα 2 σταγόνες στο εσώρουχο μου αλλά μετά από επαφή με τον άντρα μου όταν πήγα να πλυθώ και σκουπίστικα είχα λίγο περισσότερο! σήμερα το πρωί ελάχιστα καφέ υγρά!! στο σερβιετάκι που έβαλα εμφανίζεται ίχνος από αυτά τα υγρά και στο σκούπισμα ή δεν έχω καθόλου ή ελάχιστο! ο Κύκλος μου ήταν σταθερός 27-29 μέρες! 

οι δύο προήγουμενοι κύκλοι ήταν 31 και 32 μέρες! Προσπαθούμε για παιδί! φοβάμαι μήπως είναι τίποτα χειρότερο γιατί δεν μου έχει ξανα συμβεί!! 

σας φιλώ!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Τα καφέ υγρά μην σε τρομοκρατούν, μπορεί να είναι από εμφύτευση (οπότε και στο εύχομαι) ή μπορεί να είναι κάποια απλή ανωμαλία του κύκλου/ ορμονών. Μακάρι να είσαι εγκυούλα και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

γεια σας κοριτσια μ να σας πω θελω την γνωμη σας. αδιαθετισα 30 ιανουαριου 2015 εχω σταθερο κυκλο κ τωρα περιμενω γυρω στις 27 φεβρουαριαου να μου ερθουν στις γονιμες μερες ειρθα σε επαφη με τον αρραβονιαστικο μ χωρης προφυλλαξη ομως δεν τελειωσε μεσα (συγνωμη για την εκφραση) μετα απο 2 περιπου μερες μεχρι κ σημερα εχω καφε υγρα.κ πονους περιοδου  εχω ακουσει οτι με τα υγρα που βγαζει ο αντρας μπορει να μεινει εγκυος η κοπελα αν κ λιγο σπανιο... μηπος θα πρεπει να περιμενω κ να κανω καποιο τεστ? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...