Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμενα και την προηγουμενη φορα που σου ειπα δεν εκανα χοριακη κολπικο μου εκανε και ειδε κοιστη και οινομιομα καλα κοιστες εχω αλλα ερχοντε φευγουν γενηκως κανουν βολτες!!!!! Χαχα καλο να σε ξεκουρασει βρε παιδι μου λιγο τοσο βαρος !!!!!ολα μονες μας πια χαχα?

Δημοσίευση

Ειχα αρκετες φορες να φανταστεις ειχα παει εκανα ελενχο τη μια μερα και την αλλη θα εφευγα για Αθηνα να κανονησουμε για την πρωτη εξωσωματικη εδω δεν ειχα τιποτα και την επομενη ειχα αλλα μετα φυγανε παλι!!!

Δημοσίευση

Αααα καλα λες πανε κ ερχοντε.εγω ξεκινησα  διαιτα μηπως  ενοχλει κ αυτο κ θα παρω κ τα τεστακια γι τις γονιμες.αμα ειναι να ρθουν love θα ρθουν κ οι κυστες οτι κ να κανουμε.αα επισης θα παρω κ βασιλικο πολτο λενε βοηθαει.με βλεπεις τιποτα δεν εχω αφησει ολα τα πηρα κολλαγονα filicin τα παντα για μα ερθει το μωρακι μαςςςς

Δημοσίευση

Καλα κανεις εγω αν ειχα ενα μαγικο κουμπακι θα το παταγα να γυρναγα λιιιιιιιιγο πισω γιατι ποτε πηγα 25 ποτε ελεγα εχω χρονια ποτε εφτασα 30 ουτε καταλαβα σαν ηλικια δεν ειμαι μεγαλη αλλα ειναι πολλα τα χρονια που παλευω!!!γιαυτο κανε τα παααααααντα οτι περναει απο το χερι σου!!!!

Δημοσίευση

Πραγματικα εχω απογοητευτη παρα πολα αλλα απο την αλλη λεω οκ εφοσον δεν ηταν κατι ευχαριστο παλι καλα που δεν ειναι τιποτα αλλο οπως την αλλη φορα!!!! Προσπαθω να μην στεναχοριεμε θα τα καταφερω !!!!!????

Δημοσίευση

Πραγματικα εχω απογοητευτη παρα πολα αλλα απο την αλλη λεω οκ εφοσον δεν ηταν κατι ευχαριστο παλι καλα που δεν ειναι τιποτα αλλο οπως την αλλη φορα!!!! Προσπαθω να μην στεναχοριεμε θα τα καταφερω !!!!!????

love μου καλησπερα μην στεναχωριεσαι γλυκουλα μου .... παμε για τον επομενο μηνα και ολα θα πανε καλα... ο θεος μαζι με ολες μας και ολα θα πανε τελεια.... και εγω την περιμενω στις 22/11 την αχωνευτη ... τωρα που μιλαμε ομως νοιωθω πονο χαμηλα δεξια στην ωοθηκη μου.... :( 

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου μη στεναχωριέστε! Ειμαστε μαζι σε αυτες τις δοκιμασίες που περνάμε. Τα δικα μου συμπτώματα περιόδου συνεχίζουν ακάθεκτα και περιμενω το σαββατο που μας έρχεται. Παμε δυναμικά για Δεκέμβρη!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πραγματικα παρα πολη το ηξερα οτι δεν ηταν αλλα με επιασε μελανχολια αφου κοιταγα τον αντρα μου πριν και με πιασανε τα κλαματα χωρις να το καταλαβει φυσηκα!!!μπροστα του το επαιζα χαρουμενη και καλα ευτυχως δεν ειναι κανενα οινομιομα και κατι τετοια και ο καημενος μου ελεγε δεν ειπα εσυ να μην στεναχοριεσε για τιποτα!!!!!ειναι να μην κλαις μετα!!!!!! Χιλια ευχαριστω σε ολες με βοηθατε πολη πολη!!!!!!!??

Δημοσίευση

Ειναι Ναι!!!!καμια φορα απλαναν συναχοθω αρχιζει αντε να πας στο γιατρο θα χειροτερεψει αμτε και τη καθεσε και ολη την ωρα με ρωταει πως ειμει και πως ειμαι γι'υτο και τον αγαπαω μετα απο 15 χρονια που ειμασται μαζι!!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...