Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμενα και την προηγουμενη φορα που σου ειπα δεν εκανα χοριακη κολπικο μου εκανε και ειδε κοιστη και οινομιομα καλα κοιστες εχω αλλα ερχοντε φευγουν γενηκως κανουν βολτες!!!!! Χαχα καλο να σε ξεκουρασει βρε παιδι μου λιγο τοσο βαρος !!!!!ολα μονες μας πια χαχα?

Δημοσίευση

Ειχα αρκετες φορες να φανταστεις ειχα παει εκανα ελενχο τη μια μερα και την αλλη θα εφευγα για Αθηνα να κανονησουμε για την πρωτη εξωσωματικη εδω δεν ειχα τιποτα και την επομενη ειχα αλλα μετα φυγανε παλι!!!

Δημοσίευση

Αααα καλα λες πανε κ ερχοντε.εγω ξεκινησα  διαιτα μηπως  ενοχλει κ αυτο κ θα παρω κ τα τεστακια γι τις γονιμες.αμα ειναι να ρθουν love θα ρθουν κ οι κυστες οτι κ να κανουμε.αα επισης θα παρω κ βασιλικο πολτο λενε βοηθαει.με βλεπεις τιποτα δεν εχω αφησει ολα τα πηρα κολλαγονα filicin τα παντα για μα ερθει το μωρακι μαςςςς

Δημοσίευση

Καλα κανεις εγω αν ειχα ενα μαγικο κουμπακι θα το παταγα να γυρναγα λιιιιιιιιγο πισω γιατι ποτε πηγα 25 ποτε ελεγα εχω χρονια ποτε εφτασα 30 ουτε καταλαβα σαν ηλικια δεν ειμαι μεγαλη αλλα ειναι πολλα τα χρονια που παλευω!!!γιαυτο κανε τα παααααααντα οτι περναει απο το χερι σου!!!!

Δημοσίευση

Πραγματικα εχω απογοητευτη παρα πολα αλλα απο την αλλη λεω οκ εφοσον δεν ηταν κατι ευχαριστο παλι καλα που δεν ειναι τιποτα αλλο οπως την αλλη φορα!!!! Προσπαθω να μην στεναχοριεμε θα τα καταφερω !!!!!????

Δημοσίευση

Πραγματικα εχω απογοητευτη παρα πολα αλλα απο την αλλη λεω οκ εφοσον δεν ηταν κατι ευχαριστο παλι καλα που δεν ειναι τιποτα αλλο οπως την αλλη φορα!!!! Προσπαθω να μην στεναχοριεμε θα τα καταφερω !!!!!????

love μου καλησπερα μην στεναχωριεσαι γλυκουλα μου .... παμε για τον επομενο μηνα και ολα θα πανε καλα... ο θεος μαζι με ολες μας και ολα θα πανε τελεια.... και εγω την περιμενω στις 22/11 την αχωνευτη ... τωρα που μιλαμε ομως νοιωθω πονο χαμηλα δεξια στην ωοθηκη μου.... :( 

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου μη στεναχωριέστε! Ειμαστε μαζι σε αυτες τις δοκιμασίες που περνάμε. Τα δικα μου συμπτώματα περιόδου συνεχίζουν ακάθεκτα και περιμενω το σαββατο που μας έρχεται. Παμε δυναμικά για Δεκέμβρη!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πραγματικα παρα πολη το ηξερα οτι δεν ηταν αλλα με επιασε μελανχολια αφου κοιταγα τον αντρα μου πριν και με πιασανε τα κλαματα χωρις να το καταλαβει φυσηκα!!!μπροστα του το επαιζα χαρουμενη και καλα ευτυχως δεν ειναι κανενα οινομιομα και κατι τετοια και ο καημενος μου ελεγε δεν ειπα εσυ να μην στεναχοριεσε για τιποτα!!!!!ειναι να μην κλαις μετα!!!!!! Χιλια ευχαριστω σε ολες με βοηθατε πολη πολη!!!!!!!??

Δημοσίευση

Ειναι Ναι!!!!καμια φορα απλαναν συναχοθω αρχιζει αντε να πας στο γιατρο θα χειροτερεψει αμτε και τη καθεσε και ολη την ωρα με ρωταει πως ειμει και πως ειμαι γι'υτο και τον αγαπαω μετα απο 15 χρονια που ειμασται μαζι!!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσι μου καλημερα.Εγω θα σου πω πρωτα απο ολα ενα μπραβο που μπορεις εμενα κοντευει 2μιση και σκεφτομαι πως θα την αποχωριστω,τωρα στο θεμα.Υπαρχει η δυνατοτητα μειωμενου ωραριου οπως ειπε η φιλη παραπανω και μπορεις να το σητησεις ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου.Τωρα για αρρωστιες και τετοια μονο με γονικη αδεια αλλα νομιζω οτι δεν πληρωνεται ή με τις μερες της αδειας σου αν εχεις την δυνατοτητα.Αλλο που μπορεις ειναι το προγραμμα ΄"ντανταδες" που για μενα ειναι ποιο ασφαλες γιατι μπορεις να βαλεις δικο σου ανθρωπο.Οπως και αν εχει σου ευχομαι να βρεις λυση γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθητε πολυ.
    • Καλησπέρα κορίτσι! Είσαι έγκυος ; Θηλάζεις ; 
    • Καλημέρα κορίτσια🌸  Ως μαμά 5 μηνών βρέφους θα σου πω πως όλα τα συναισθήματα που βιώνεις στην εγκυμοσύνη αλλά και που θα βιώσεις μετά προέρχονται αποκλειστικά από τις ορμόνες που μας φέρνουν τα πάνω κάτω.   Όμως, είναι ταξίδι άπλετης χαράς και κούρασης ταυτόχρονα. Την μοναξιά την βιώνουμε θεωρώ γιατί μπαίνουμε μόνες μας σε μια νέα ζωή, μαζί με μια νέα ζωή.    Μέχρι τώρα, λέω ότι έχω κενά μνήμης μέχρι τον πρώτο μήνα που γέννησα. Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα και νομίζω κάθε μανούλα στο πρώτο της παιδί.   Προσπαθείς να μάθεις, να συνηθίσεις, να προσαρμοστείς! Μετά όμως που τα έχεις κατακτήσει όλα αυτά μοιάζουν όλα μαγικά και με έναν μαγικό τρόπο βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και κάνεις τα πάντα μαζί με το παιδάκι σου και δεν στερείσαι τίποτα απολύτως! Αν έχει βοήθεια ακόμη καλύτερα!!    Εγώ στις 10 μέρες ήθελα μια βόλτα, πήρα τον άντρα μου και πήγαμε με το αμάξι και ένιωσα τόσο όμορφα που μετά γύρισα στο μωράκι μου με γεμάτες μπαταρίες🫶🏻  Μη φοβάσαι την μοναξιά, το παιδί σου θα σου καλύψει κάθε κενό είτε μείνεις με τις φίλες που έχεις είτε κάνεις νέες η ζωή σου θα είναι πανέμορφη από δω και πέρα και σου εύχομαι να το απολαύσεις🙏🏻
    • @MantariniΤι υπεροχα νεα🤍🤍🩵Με το καλο το αγοράκι σου κορίτσι μου, να εχεις μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη!!          Κορίτσια την επόμενη εβδομάδα περιμένω να αδιαθετησω και ο άντρας μου θα πάει για εξετάσεις και μετα και εγώ. Νιωθω κάπως καλύτερα που αποφασισαμε να προγραμματιστούν αυτες οι εξετάσεις. Αν μας επιτρέψει ο γιατρός στον κυκλο του Νοεμβρίου να κανουμε την πρόκληση🙏
    • Καλημέρα κορίτσι μου, Εγώ πέρα απ' αυτά που είπαν τα άλλα κορίτσια, ένιωθα μοναξιά όταν συνέκρινα αυθόρμητα και χωρίς να το θέλω τον εαυτό μου με τον άντρα μου. Ενώ ήταν πολύ υποστηρικτικός και με φρόντισε πάρα πολύ στην περίοδο της λοχείας, και ήταν πολύ παρών, ένιωθα τόση μοναξιά που αυτός δεν ξυπνούσε τα βράδια επειδή δεν θηλαζε, που δεν άλλαξε το σώμα του, που δεν σταμάτησε τη δουλειά του κι "έμεινε πίσω", που δεν άφησε τα χόμπυ του ενώ εγώ ήθελα πολύ χρόνο μέχρι να ξανά ξεκινήσω, που του ήταν πιο εύκολο να βρει χρόνο για τον εαυτό του απ'ότι εγώ. Ενώ στην ουσία δεν έκανε κάτι που να "φταίει" και παρόλο που ήταν κι αυτός γονιός του ίδιου παιδιού, ένιωθα τόσο μόνη επειδή δεν ένιωθε και δεν το βιωνε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως κι εγώ.  Είχα την τύχη και οι φίλες μου όλες να κάνουμε παιδιά μέσα στο ίδιο διάστημα, οπότε βρήκα την υποστήριξη εκεί.  Θα βρεις κι εσύ τα πατήματα σου, μίλα στον περίγυρο σου για το πώς νιώθεις, πώς βιώνεις τις αλλαγές. Θα βρεις υποστήριξη, ακόμα κι από άτομα που δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.  Τέλος, πόσο συμφωνώ με τη @MinaSam στο τελευταίο. Κι εμένα όταν ο άντρας μου έπαιρνε το παιδί (τα παιδιά πλέον) να πάνε κάπου για να μου δώσει χρόνο για τον εαυτό μου, μετά ένιωθα ότι λείπω και ότι μου λείπουν, και "ζήλευα" που περνάν καλά χωρίς εμένα κι ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί! 😆 Πραγματικά κι εγώ αξία της μοίρας μου! 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...