Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω παω στο γιατρο για ενα απλο παπ και μου συμβαινουνε αλλα!!!! Πρωτα λαθος τα αποτελεσματα την αλλη φορα οινομοιομα ασε δεν μπορω αλλο ολο κατι γινετε και παει ποιο πισω το ολο θεμα!!!δεν παιρνω τιποτα!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα. Τι κάνετε; Εγω περιμενω σε 7 μερες περιοδο και άρχισαν ήδη τα πονάκια χαμηλά. Μακάρι να μην ερθει! Ξου ξου!!! Έν τω μεταξύ παρηγγειλα τα τεστακια της hometest σε περίπτωση που δεν εχω αποτελεσμα αυτο το μήνα. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω!

Δημοσίευση

Με προβληματιζει γιατι δεν εχει ερθει ακομα και φοβαμε να σκεφτω ακομα και κατι ευχαριστο !!!! Γιατι μια φορα που ειχα καθυστεριση 20 μερες πριν τρεις μηνες ηταν οινομιομα!!!!!! Τωρα εχω περιπου 6 μερες!!!!

Δημοσίευση

Τι να σου πω εχουνε σταματησει τα συμπτωματα περιοδου που ειχα πριν της 8 του μηνα αλλα σαν να εχω ποιο πολλα υγρα!!!αλλα αποφευγω να σκεφτομε οτι μπωρει και να ειναι καλο γιατι δεν ξερω αν δω για αλλη μια φορα αρνητικο!!!!θα παω στη γιατρο για να δουμε και τι θα κανουμε!!!!!εσυ εχεις κανενα συμπτωμα?

Δημοσίευση

Καλυτερα στη γιατρο.εχω πρησμενο στηθος που ωρες ωρες μου ερχεται να πω στον αντρα μου κρατας το ενα;; χαχαζχαχα.κ γω τη δευτερα θα παω κ θα με βαλει σιγουρα να κανω χωριακη κ αρνητικη.μπορει να ειναι καλο σημαδι για σενα μην το.αφηνεις πολυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...