Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οποτε δν εισαι η μονη!!!! μαζι θα κλαιμε!!! 

σημερα δν ειμαι καλα ψυχολογικα...με εχει παρει απο κατω παλι απο το μεσημερι... γτ ρε γμτ...??προσπαθω αλλά δν γινεται τπτ..καθε μερα μετα το μεσημερι τα ιδια..

Δημοσίευση

Καλή θέαση κορίτσια :) 

Cybele σε ευχαριστώ για τα περαστικά . Η μαμά σου βρίσκεται σε κοντινή χώρα ; Το κοντινή όταν παίζει αεροπλάνο στην μέση είναι σχετικό βέβαια . 

ναι ευτυχως κοντινη, παιζει αεροπλανο στη μεση ομως και μονο αν το κλεισουμε απο νωρις ειναι φθηνα μου λειπουν οι γονεις μου πολυ, εμαθαν τωρα την κληση μεσω φβ και η μαμα οποτε εχει ωρα ολο μου χτυπαει αχαχαχαχαχχα τωρα τον τελευταιο καιρο την καταλαμβαινω πιο πολυ, ειμαι και μοναχοπαιδι..... πως ειναι η μικρουλα σου; 

κοριτισια βλεπει σταρ ο συζυγος και δυστυχως δε μπορω να το αλλαξω :( 

κυριακη μου ολα καλα θα πανε θα δεις, ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος, θα φυγει και η ασχημη ψυχολογια, ειναι κυκλος 

Δημοσίευση

κοριτσια μου εχει λιγη ωρα που ηρθα σπιτι και ειπα να δω τι κανετε.Αυτη την ταινια στον αλφα την εχω δει και εγω 2-3 φορες πολυ κλαμα.σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου για να την ξαναδω.κεικ με σοκολατα μμμμμ ποσο θελω ενα κομματακι και πηρα σημερα τα υλικα για να κανω αυριο.ευτυχως θα ειμαι ολη μερα σπιτι.Κυριακη σκεψου οτι αφου εχεις κανει και ενα παιδακι σιγουρα θα ερθει και το δευτερο και η αδερφη ετσι ειχαι αγχωθει και εκανε 3.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!! πως ειστε;;;; πριν λιγο ξυπνησα και σε λιγο θα κανω ενα καφε να παρω κουραγιο γιατι θα αλλαξω ρουχα στις ντουλαπες πφφφφφφ

μαμυ88 ευχαριστουμε!!! οτι καλυτερο και σε σενα! 

Δημοσίευση

καλημερα τετ!!!! ασε εγω κλαιω μονο στη σκεψη εδω και μια εβδομαδα!!!!! αλλα πρεπει γιατι καλοκαιρινα τερμα απο τις 20 σεπτεμβριου, ευτυχως παντα εχω και λιγα χειμωνιατικα κατεβασμενα γιατι εδω που ειμαστε ποτε δεν ξερεις 

Δημοσίευση

καλημέρα κ απο μενα κοριτσια..

πριν λίγο ξυπνησα.. :-)

εγω για ντουλάπες...εχω φτιάξει μονο το παιδικο...γτ εμεις ακομα φοραμε κοντομανικο με ζακετα το πρωι κ το βραδυ κ σκετο κοντομανικο το πρωι..οποτε τα καθυστερω τα δικα μας... 

Δημοσίευση

Kalimera koritsia..Cybele k Tet poso sas katalavenw gia tis ntoulapes...ftiaxte dio kafedakia tha sas xriastoun:) k ego tha to pathw afto sintoma...prostparon den xriazete na katevasw ta ximoniatika. Oso gia tin mikri ...arxise antiviosi ...efxome na tis perasi sintoma

Na rotisw kati...epidi mexri tora den edina k tosi simasia stis imeres oorixias klp...se stathero kiklo 28imeron pezi i oorixia na min ginete tin 14i imera??k ta igra tis oorixias ine diafana i lefka? O provlimatismos mou xekinise simera (11i imera tou kiklou )mias k sto skoupisma paratirisa diafana igra .

Sorry gia tous latinikous xaraktires alla grafw apo kinito...

Δημοσίευση

καλημερα κυριακη και βελουδενια!!! αρχισα και εγω σιγα σιγα αχχχχ ελπιζω να τελειωσω σημερα! 

βελουδενια ναι ειναι δυνατον και εγω νομιζα 12η με 14η γιατι εχω κυκλο 26-28 μερες, με τα τεστ ωορρηξιας που εκανα ενα χρονο ειδα και θετικο 18η μερα (φυσικα με καθυστερησε και η κοκκινομουρα) και 9η μερα και 13η, η κοκκινομουρα ερχεται 12-16 μερες μετα την ωορρηξια, το 14 μερες μετα δεν ειναι κανονας μου ειπε ο γιατρος, και το ειχα ψαξει σε αρθρα ιατρικα του εξωτερικου και οντως ετσι ειναι η λεγομενη ωχρινικη φαση, οποτε απολαυστε τον ερωτα με τον αντρουλη σου οποια μερα σας βγαινει!!! οσο για τα υγρα διαφανα λενε πρεπει να ειναι και ελαστικα, ειμαι και εγω λιγο μπερδεμενη γιατι χτες ενω ημουν 19η μερα ειχα πονακια ολη μερα και ειχα και υγρα παρομοια με της ωορρηξιας αλλα λευκα και οχι πολυ ελαστικα, τι ηταν αυτο δε ξερω 

Δημοσίευση

μιας κ το λέτε κοριτσια...κ εγω αν πάρουμε την αιμορραγία για περιοδο...εχω μπει στις γόνιμες μερες... χτες όμως.. ηταν πολύ πρησμενο κ με ενοχλούσε πολύ..κ όλο το βραδυ κάτι γινόταν εκει μεσα... με το ζόρι όταν νπηγαινα σκουπιζομουν..κ τα υγρα φουλ...διαφανα ελαστικα...τόσο πολύ δν εχω ξαναδει..κ η  ωορρηξια ειναι στις 15 υποτιθεται...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...