Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εύχομαι ένα ευχάριστο σκ.

Rakoun μου μη στεναχωριεσαι, αδιαθετησες? Πήγαινε στο γιατρό ίσως έχεις ανεβασμένη prolactin η οποία δεν σε αφήνει να μείνεις κ γι αυτό έχεις κ άστατο κύκλο. Εγώ έκανα θεραπεία prolactin κ τωρα την εχω ρυθμίσει.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια και καλο σκ να εχουμε!! Ρακουν οντως, μην απογοητευεσαι και μην βλεπεις συμπτωματα...εγω καυε μηνα νομιζα οτι εβρισκα νεο συμπτωμα και ελεγα ναι αυτη τη φορα σιγουρα ημουν...εεε μεχρι να φαω χαστουκι απο την ακατονομαστη...αυριο περιμενω κ εγω να αδιαθετησω, και εγω με καφε σταλες απο χτες και πονους περιοδου εντονους...οποτε δεν ξαναασχολουμαι με "συμπτωματα"...

Δημοσίευση

Κορίτσια πονάω φυσιολογικά άλλα έχω πολύ αίμα με αρκετά μεγάλα κομμάτια πηγματος. 

Μάλλον λόγω της καθυστέρησης 

Αρμους δεν έτριψα  ,προτίμησα να βγω με τη μάνα μου για ψώνια.

Θα κλείσω ραντεβού στον γιατρό κατά τις 12 του μήνα για τσεκάπ και τεστ ΠΑΠ.

Και βλέπουμε.... 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια! και καλο υπολοιπο του σκ να εχουμε

ρακουν ευχομαι να ειναι και η τελευταια περιοδος που βλεπεις, καλη αρχη στη νεα προσπαθεια και στο ραντεβου με τον γιατρο

τα αλλα κοριτσια τι κανουν? 

Δημοσίευση

πως νιωθεις νικη? ελπιζω να μην κουραστηκες υπερβολικα! και εγω αν και σαββατο ολο δουλειες, και να μην εχω κατι θα βρω να κανω, τωρα μου ηρθε να κανω μαρμελαδα κατι φρουτα που μας εμειναν

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε?

Εγώ δεν έχω διάθεση καθόλου γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά Και στεναχωριεμαι. Σήμερα κανονικά με το ημερολόγιο που έχω είναι η ημέρα ωορρηξία μου. Οπότε δεν ελπίζω σε κάτι αυτόν τον μήνα πάμε για Νοέμβριο. 

Νίκη πως είσαι ?Ξεκούραση σήμερα  κ εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα αύριο

Δημοσίευση

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια! Εγω ξαπλωμενη γιατι κρυωνω λογω της συνεπεστατης ακατονομαστης....Ευτυχια μου μπορει λογω αγχους να καθυστερησει η ωορηξια κανα δυο μερες...δεν πειραζει και εγω το παθαινω με πολυ στθερο κυκλο λογω του αγχους...σπανια βεβαια...παντως απο ο,τι ξερω μια η δυο φορες το χρονο μπορει να μην κανουμε ωορρηξια, το οποιο ειναι επισης φυσιολογικο...μη στεναχωριεσαι!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Ρακούν μην απογοητεύεσαι, πήγαινε στον γιατρό σου να κάνεις και το τεστ παπ σου.

Νίκη μου καλή ξεκούραση και καλά αποτελέσματα..

Ευτυχία μπορεί να έχει δίκιο η Έμμα και όντως να είναι αρνητικά λόγω άγχους. Θα δεις σε κανα δυο μέρες θα δείξει.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! 

χαπακι μη στεναχωριεσαι και την πας πιο περα την ωορρηξια, αν σου προκαλουν αγχος αστα και κανε αγαπουλες με τον αντρουλη σου και οτι γινει

παντως εχει δικαιο η εμμα 1-2 φορες το χρονο δεν κανουμε ωορρηξια μου το ειπε και μενα ο ντοκ 

νικη καλη ξεκουραση 

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια!θελω την βοηθεια σας.οπως σας ειχα γραψει αδιαθετησα την παρασκευη κανονικα στις 28μερες.σημερα 3 μερα κ δεν εχω αιμα.πηρα τον γιατρο μου κ μου ειπε να κανω αυριο χοριακη μηπως ειναι καμια κακη εγκυμοσυνη.λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα εγκυμοσυνησ?

Δημοσίευση

Γεια σου Κατερινα! Λογικα θα υπαρχει εστω μικρη πιθανοτητα αφου το προτεινε ο γυναικολογος...εχεις μετρησει καθολου πρωινη θερμοκρασια, μολις ξυπνας και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι?..συνηθως ειναι αξιοπιστο συμπτωμα, αν και προσωπικα εχω παψει πλεον να τα παρατηρω...

Δημοσίευση

Καλα κανεις και δεν τα κοιτας...και εγω τα κοιτουσα, ενθουσιαζομουν και απογοητευομουν...και εγω οπως και η cybele νομιζω πως για να σου το λεει ο γιατρος σου θα το εχει ξαναδει στην πραξη οποτε υπομονη μεχρι να παρεις τα αποτελεσματα!!

Δημοσίευση

γενικα να αναφερω οτι πριν αδιαθετησω δυο μερες πριν ειχα τρελους πονους στην μεςη που δεν ειχα ξανα εδν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι ωρες ωρες κ κατι τραβηγματα αριστερα κ δεξια στις ωοθηκες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...