Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Απλά χαλαρά το κάνω και εγώ αλλά οταν πρέπει να κάνεις σεξ με τον αντρα σου μεσα σε 36ωρες,,,είναι λίγο αγχωτικό!!! Δεν ξέρω....θα την κάνω την αγωγή και οτι γίνει αν και δεν ελπίζω σε πολλά..!!!! Ναι ο συζυγος μ θα κάνει την εξέτασει μιλήσαμε γι αυτο κ ειμαι τυχερή π καταλαβαίνει και δεν το παίρνει ασχημα!!

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο πρώτα απ'ολα σταματα να κάνεις τεστ!την πέρασα και γω αυτη τη φάση με τα τεστ.δεν σου προσφέρει τιποτα απολύτως(συμφωνώ με το didaki)!εχε στο μυαλο σου οτι θα κάνεις τεστ μονο οταν η περιοδος σου αργήσει τουλάχιστον δυο μέρες. Για να δείξει κιόλας αν είσαι! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Σε όλες μας βασικά! Εγώ εχω άλλες 2 μέρες αναμονής!!! ??????

Δημοσίευση

Γεια σου μερουλα μου!!!!!""ξερεις γιατι κανω τεστ συνεχεια;;;γιατι στις 7 του μηνος καθαρισα απο περιοδο και απο κει και επειτα κανω σχεδον καθημερινα ελευθερη επαφη και περνω (serf clear) αυτο δειχνει 5 μερες μετα την εμφυτευση και ολο βγενει αρνητικο αρα τιποτα,,,,αλλα θελω 7 μερες ακομα για να ερθει η ακατανομαστη...αν ημουν εγκυος αυτο το τεστ θα το εδειχνε........αλλα δυστηχος....!!!!!:cry:

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο μη. Με παρεξηγείς στο λέω για να μην έχεις τόσο υψηλές προσδοκίες απο αυτά τα τεστ . Δεν ξέρεις ποτε εγινε η συλληψη η εμφύτευση κτλ αρα ποιες 5 μερες μετα ?? μετα απο τι τηβ συλληψη η την εμφύτευση ?? Τεσπα να στο πω κ διαφορετικά καθε μήνα εχουμε μόνο 25 % πιθανότητες μακαρι να υο καταφέρεις με τηβ πρωτη ωστόσο η στατιστική κ η επιστήμη λέει οτι χρειάζονται κάποιοι μήνες . Εσυ ξεκίνησες πριν 2 βδομάδες . Δεν στο λέω ξέρεις αρνητικα όλες μας τα ίδια καθε μήνα συμπτωματα κτλ . Αλλα για να μην απογοητεύομαστε τόσο θα πρεπει να είμαστε λιγο πιο ρεαλιστές . Συγγνωνη μην το πάρεις αρνητικα 

Δημοσίευση

Didaki δεν παρεξηγησα μαυτα που ειπες απλα θελω να σου πω κατι σημερα που εκανα τεστ βγηκε λιγη αχνη γραμμη αυτο σημενει τιποτα;;;;;;;;;δεν θελω να σας ζαλιζω με το θεμα μου συγνωμη.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια αγάπη μου Διδάκι να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να την ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Εγώ είμαι μοναχούλα απο εχθες το πρωί ο σύζυγος έφυγε ταξίδι με την δουλεια και θα γυρισει αρχες Σεπτέμβριου!!!

Εχθές έκλεισα 8 ημέρες απο την ένεση και δεν έχω ιδιαίτερη αγωνία για το τι έχει γίνει πιστεύω πως δεν το πετύχαμε γιατι δεν μπορέσαμε να κάνουμε προγραμματισμένα πολλες φορες!! Το μόνο π με ταλαιπωρεί ειναι το στήθος μ εχει πριστεί και πονάει δεν μπορώ να κοιμηθώ ρε γαμώτο!!! 

Δημοσίευση

κοιτα δεν καναμε και πολλές προσπάθειες οπότε θεωρώ οτι θα αδιαθετήσω και νωρίτερα μαλιστα έτσι νιώθω..!!! Αλλά δεν σκάω..δεν πειράζει οσο το κυνηγάω δεν θα έρχεται ξεκίνησα να ασχολούμε με το χόμπι μ (μανικιουρ-πεντικιουρ) και έχω κλείσει date για να γεμισω και τον χρονο μ τωρα που λείπει ο άντρας μ και θα ξεκινήσω και χορό!!! 

Εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου και ολα τα νεάκια σου να μας τα λες να χαιρόμαστε...

Δημοσίευση

Διδακι μου χάρηκα τόσο πολυ για σένα!!ευχομαι να σου πανε ολα τέλεια!καταλαβαινω οτι εχεις ενα άγχος παραπάνω λόγω της προηγούμενης φοράς αλλα ας μην τα συνδέουμε!να σκέφτεσαι κ εμενα που ειμαστε παρόμοιες περιπτώσεις!ειδες ολα καλα μεχρι τωρα!

ελισακι ποτε δεν ξερεις!τα καλυτερα έρχονται οταν δεν τα περιμένουμε!

ευχομαι σε ολα τα κορίτσια καλα νεα σύντομα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να είσαι καλά κορίτσι μου! Όλες οι γυναίκες που πάλεψαν και παλεύουν με την υπογονιμότητα και τις απώλειες είναι άξιες θαυμασμού! Να προσέχεις τον εαυτό σου! ❤️
    • Εγώ! Είχα γεννήσει με καισαρική, επίπεδες θηλές, δεν έπιανε στήθος, νοσοκομειακό θηλαστρο και αντλήσεις μισαωρου ανα δίωρο... Έκλαιγα συνεχώς , ένιωθα ανεπαρκής και η χειρότερη μητέρα ever .. ματωναν οι θηλές μου στη προσπάθεια μου να θηλάσει ο μικρός , γάλα δεν είχα... Μια κατάσταση τραγική...  Ένιωθα ότι το μωρό μου μάλλον δε με συμπαθεί και δε με θέλει....  Πέρασε ο καιρός, κατάφερα με αποκλειστικό θηλασμό με θηλαστρο να πίνει γάλα ο μικρός μου και γέμισα κατάψυξη.  Είναι 18 μηνών τώρα... Δε ξεκολλάει από μένα ❤️ είναι το αυτοκολλητακι μου... Έρχεται ο πατέρας του να με φιλήσει και τον σπρώχνει 🤣  Καταλαβαίνω απόλυτα τη ματαίωση που νιώθεις αλλά πίστεψέ με δεν ισχύει κοριτσάκι μου. Σε λατρεύει το μωρό σου!  Θα δεις όταν ηρεμήσεις από τις ορμόνες ότι δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις τώρα! Είμαι σίγουρη πως τα πας θαυμάσια και κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου και πως το καταλαβαίνει κι εκείνο! ☺️❤️
    • Και το πινακάκι μας - τώρα που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού - για να μη ξεχνιόμαστε ❤️💙👶
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου από καρδιάς! Εχω παρακολουθήσει την ιστορία σου από τότε που βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και σε θαύμαζα και σε θαυμάζω! Είσαι πρότυπο γυναικείας δύναμης ,υπομονής και αντοχής! Την ιστορία σου ,θα μπορούσες να την αφηγηθείς και να αποτελέσει έμπνευση και πηγή ενθάρρυνσης και επιμονής για άλλες γυναίκες που παλεύουν για ένα μωρό! Χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες και κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά! Να έχεις υγεία ,αγάπη και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Τα αξίζεις!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...