Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπόν εχω ερώτημα. γυριζω απο διακοπές δυο Σεπτέμβρη και η γιατρός μου,μου είπε όταν επιστρέψω θα μ

αρχίσω φάρμακα για εξωσωματική. Εγω στις 1_4Σεπτ θαχω περίοδο. Δε μου έχει πει ποτε ξεκινάω. Είδα στο διαδίκτυο οταν αρχίζει η περίοδος η μετα απο 20 μέρες. Φυσικά δε θελω να χασω καιρό. Ξέρετε αν μπορώ τη δεύτερη μέρα περιοδου να ξεκινήσω? η εστω μεσα στο Σεπτέμβρη?

Δημοσίευση

Φίλες εγω σήμερα ξύπνησα παντελώς απογοητευμένη 8 μερες πριν την περιοδο κ τα καφε κάναν ήδη την εμφάνιση τους !! Σήμερα αυριο θα μου έρθει !! Ήμαρτον πια τα έχω παίξει κ αυτό το μήνα καναμε πολυ προσπάθεια !!!! Κουράστηκα

Δημοσίευση

Καλημέρα νορα κ ευχαριστω για τα καλα σου λόγια . Τιποτα έχω κανεις εξετασεις κ πριν την πρωτη εγκυμοσυνη κ μετα . Πολλες κ διάφορες δεν έχουμε πρόβλημα . Νομίζω το άγχος ειναι . Το Σεπτέμβρη έχω ρεντεβου στο γιατρο οπότε θα τα ξαναπούμε

Δημοσίευση

η απογοητευτηκατε...η λειπετε σε διακοπές....η στέρεψαν τα λόγια σας....που ειστε καλε;εχω θέμα προς συζήτηση. η περίοδος μου έρχεται για μιάμιση μέρα τους τελευταίους δυο μήνες. ανησυχώ. ηταν 4ήμερη κ έγινε μονοήμερη σχεδόν. χεχε σαν τις εκδρομές. ελπίζω μονο να μην εξαφανίζονται τα μέσα μου...

Δημοσίευση

η απογοητευτηκατε...η λειπετε σε διακοπές....η στέρεψαν τα λόγια σας....που ειστε καλε;εχω θέμα προς συζήτηση. η περίοδος μου έρχεται για μιάμιση μέρα τους τελευταίους δυο μήνες. ανησυχώ. ηταν 4ήμερη κ έγινε μονοήμερη σχεδόν. χεχε σαν τις εκδρομές. ελπίζω μονο να μην εξαφανίζονται τα μέσα μου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...